Læs også:

Close

Mode: Armbåndet der styrer looket

Mode  | 

Vi er i sommerhumør, og elsker alt, der har med den lette sommermode at gøre. Vi har fundet det mest cute muslingearmbånd, som også er til at betale. Se hvad vi ville sætte dertil

1. Armbånd fra Pilgrim, 199 kr. 2. Taske fra Zara, 249 kr. 3. Sko fra RAID, 222 kr. 4. Kaftan kjole fra Mango, 299 kr. 5. Solbrille fra Kiomi, 139 kr. 6. Hat fra Zara, 149 kr. 7. Bodystocking fra Sloggi, 499 kr., 8. Lipgloss fra Nude by Nature, 229,95 kr. 9. Cover fra iDeal of Sweden, 249 kr. 10. Bikini fra OYSHO, overdel 199 kr. og underdel 149 kr.

1. Armbåndet

Det fine muslingearmbånd fra Pilgrim er både enkelt, feminint og har en masse fine detaljer. Det passer til alle sommerens anledning og outfits. Det er både at finde i guld og i sølv variant.

armbånd, musling, muslinger, smykke, accessories, guld

Armbånd fra Pilgrim, 199 kr., www.magasin.dk

2. Tasken

Der findes mange fine sommertaske i butikkerne, men det kan være svært at finde en i både det rigtige materiale og størrelse. Den her flettede taske har det hele, og så skiller den sig ud fra andre med den runde form, samtidig med at designet er enkelt og fint.

taske, skuldertaske, sommer, summer, outfit, look, accessories, flet, garn, crossover, bag

Taske fra Zara, 249 kr., www.zara.com

3. Skoene

Et par sommersko som disse, der passer til det hele, er vigtigt at have i sommergarderoben. Den smukke nude rosa farve vil passe til sommerens mange farver og prints. Og så er den flade sko perfekt til, når du skal rundt i på storby ferien eller danse i gennem hele sommernatten.

sko, sandaler, sommer, summer, nude, stropper,

Sko fra RAID, 222 kr., www.asos.com

4. Kjolen

Den smukke løstsiddende kafkankjole er i sit enkle design et musthave til sommerens garderobe. Den kan bruges til både strandturen, når du skal ud og slentre i storbyens smukke gader eller noget helt andet i din sommer.

kimono, kaftan, sommer, look, outfit

Kaftan kjole fra Mango, 299 kr., www.mango.com

5. Solbrillerne

Som bikinier, kan man heller ikke få for mange solbriller. For der findes ikke noget bedre til at definere en stil eller et look som en brille. Den her klassiske og stilfulde solbrille, kan både bruges i hverdagssammenhæng, eller når der komme specielle anledninger over sommeren.

solbriller, solbrille, look, sommer, summer, outfit, accessories, brille

Solbrille fra Kiomi, 139 kr., www.zalando.dk

6. Hatten

En sommerhat er både en god accessory og samtidig rigtig praktisk. Når solen bager, kan det være rart, at man kan lave lidt skygge for ansigtet. Den her bomulds hat med den brede skygge er dejlig til sommervarmen, og så er den smuk i farven til sommerens mange prints og mønstre.

hat, sommer, summer, look, outfit, accessories

Hat fra Zara, 149 kr., www.zara.com

7. Bodystocking

En bodystocking er god til alle sommerens mange kjoler og denne sørger for at kjolen sidder og bliver hvor den skal. Samtidig fylder en bodystocking ingenting og er derfor let at have med i tasken til strandturen, når du skal skifte fra bikinien eller badedragten.

body, bodystocking, sloggi, shape, shapewear, lingeri, undertøj, nude

Bodystocking fra Sloggi, 499 kr., www.magasin.dk

8. Lipgloss

Når det er sommer og varmt, vinder den naturlige og lette make-up. Denne lipgloss fremhæver læberne med en strålende glans, og får dem til at syne større. Og så er farven bare smuk til et solkysset ansigt.

lipgloss, beauty, skønhed, makeup

Lipgloss fra Nude by Nature, 229,95 kr., www.matas.dk

9. Mobil coveret

Ens mobil har man i hånden mange gange på en hel dag, og selvfølgelig skal den også være fin at kigge på. Coveret her er, hvad vi kalder et rigtig sommercover, og så har det også nogle fine detaljer.

cover, mobil, telefon, smartphone, mobilcover, telefoncover, sommer, look, outfit, accessories

Cover fra iDeal of Sweden, 249 kr., www.idealofsweden.dk

10. Bikinien

Bikinier kan man aldrig få for mange af! Den her fine gule en af slagsen med både flæsedetaljer og små prikker, er et godt bud på en sommerbikini. Den er både god til, når du skal slænge dig på stranden eller bade rundt i det dejlige varme hav på ferien.

bikini, sommer, summer, badetøj, outfit, look, blomsterm flæser, feminint

Bikini fra OYSHO, overdel 199 kr. og underdel 149 kr., www.zalando.dk

 

Læs også: En badedragt – et look

· Mere fra samme kategori ·