Læs også:

Close
Joey Moe spiller til Fredagrock i Tivoli (Foto: Tivoli)

Joey Moe får egen catwalk til Fredagsrock i Tivoli

Underholdning  | 

Nu åbner sommersæsonen i Tivoli og det betyder Fredagsrock! På fredag den 19. april gæster Hitmageren Joey Moe Fredagsrock i Tivoli og det bliver med egen catwalk, hvor fans har mulighed for at komme helt tæt på deres idol

Fredagsrock-sæsonen blev sidste fredag skudt i gang med The Minds Of 99, der trods forårkulden blev et tilløbsstykke. På fredag gæster hitmageren Joey Moe Fredagsrock med nogle af tidens største pophits som Million, Smukkest på en søndag, Flip it (Like a DJ), Yo-Yo, Du’ En Èner og mange flere! I årevis har Joey Moe været fast inventar på hitlisterne, og med sit store band er han nu klar til at give publikum en skøn start på Fredagsrock-sæsonen, når han giver koncert i Tivoli på fredag den 19. april klokken 22.00.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Joey Moe spiller til Fredagrock i Tivoli (Foto: Tivoli)
Oh yes, du kan se frem til at se Joey Moe på fredag den 19. april på scenen i Tivoli. (Foto: Tivoli)

Læs også: Jason Derulo kommer til Fredagsrock i Tivoli

Kom tæt på Joey Moe

Publikum kan se frem til at opleve en speciel, intim Joey Moe-koncert i Tivoli, hvor fans har mulighed for at komme helt tæt på deres idol. Til koncerten bygges der en 6 meter lang catwalk ud fra Plænen, hvor Joey Moe med sin stærke vokal og sceneshow giver sine fans en unik koncertoplevelse, når han går på scenen til årets anden Fredagsrock-koncert.

Joey Moe glæder sig til at stå på Plænen på fredag:

– For mig er der noget helt særligt ved at optræde på Plænen i Tivoli i hjertet af København, som er på min hjemmebane. Man kommer helt tæt på publikum, som gør stemningen meget intim og nærværende, og det er super fedt at få sin egen catwalk og endnu engang være en del af Fredagsrock-sæsonen!

(Artiklen fortsætter under billedet)

Joey Moe er den søde gadedreng (Foto: Tivoli)
Joey Moe er den søde gadedreng, der har noget på hjerte. (Foto: Tivoli)

Blød pop med noget på hjertet

Joey Moe er kendt som den følsomme gadedreng, der synger kærlighedssange indpakket i moderne popbeats. Med sin fløjlsbløde stemme og sit drengede smil har Joey smeltet adskillige hjerter i tidens løb, og beriget både anmeldere og radiostationer med sange om hverdagens op-og nedture. Joey Moe debuterede i 00’erne som Nik & Jays musikalske lillebror med producerteamet Nexus Music. Med over ti år på pop-bagen er han stadig lige populær både som artist og som TV-entertainer, hvor han blandt andet har medvirket i Toppen Af Poppen og Voice Junior.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Gå ikke glip af at komme helt tæt på manden med den bløde stemme. (Foto: Tivoli)

9 fun facts om Joey Moe:

 1. Han er født Joey Lanni Moe Lynghave.
 2. Han er født den 8. juni 1985 (33 år).
 3. Han er søn af dansk far og hawaiiansk mor.
 4. Han drømmer om at spille med i en film.
 5. Han dannede sit første band som 10-årig.
 6. Han har tatoveret »06« på sit ene håndled, fordi det var det år han debuterede med sit første album ‘Moe Town’
 7. Siden da har han haft over 25 platin-og guldcertificeringer med titler som: Flip It(like a DJ), Yo-You, Gi’ Mig og Smukkest på en søndag.
 8. Sangene er til dags dato er streamet snart 18.500.000 gange på Spotify.
 9. I foråret 2019 drager Joey Moe ud på en omfattende turne rundt i Danmark, og besøger Fredagsrock i Tivoli den 19. april 2019.

(Artiklen fortsætter under billedet)

tivoli, sankt hans, bål
Tivoli blev grundlagt i 1843 af den danske iværksætter Georg Carstensen. (Foto: Tivoli Presse)

Vidste du det om Tivoli …

 1. Tivoli blev grundlagt i 1843 af Georg Carstensen.
 2. Tivoli er et gammelt selskab med mange traditioner – men innovation er også en nøgleprioritet. Ifølge grundlægger Georg Carstensen: Tivoli bliver aldrig færdig.
 3. Tivolis samlede overflade areal er 82.717 kvadratmeter.
 4. Fredagsrock blev lanceret i 1997 og tilbyder livemusik på plænen med både danske og internationale kunstnere hver fredag aften i sommersæsonen.
 5. Tivoli har omkring 4 millioner besøgende om året fordelt på tre årstider: Sommersæson, Halloween i Tivoli og Jule i Tivoli.
 6. Uden for sæsonen er der omkring 500 ansatte, og i højsæsonen er der omkring 1.500 ansatte. Herunder lejer de omkring 3.000 i løbet af sæsonen.
 7. Hans Christian Andersen besøgte Tivoli i første sæson i 1843. Dette inspirerede hans beskrivelse af kejsershaven i det, han omtalte i sin dagbog som “min kinesiske eventyr”, The Nightingale.
 8. Pantomime-teatret stammer fra 1844, og bygningen er den eneste, der er beskyttet i Tivoli.
 9. Tivoli er en af verdens ældste forlystelsesparker.

 

Læs også:

Studie: Kvinder er lykkeligst, når kæresten er grimmest

(Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·