Læs også:

Close
Jason derulo, musik, sang, koncert, tivoli, fredagsrock

NEWS: Jason Derulo kommer til København

Nyheder  | 

Jason Derulo kommer til København · EU er nået til enighed om udsættelse af Brexit · Storbyferier trækker igen i danskerne · Danske virksomheder glemmer kunderne på de sociale medier · Dagens billede: Make it pop like pink champagne

Vi har udvalgt dagens nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Jason Derulo kommer til København

I Tivoli er der hver eneste dag i sommersæsonen mulighed for at opleve live-musik i forskellige genrer. Fredagsrock er den absolut populæreste, der årligt bliver besøgt af op mod en halv million musikfans. For 23. år i træk afslører Tivoli årets Fredagsrockprogram, som byder på nye og veletablerede navne fra den danske musikscene samt internationale navne. Publikum kan i år se frem til 24 fredage med i alt 34 bands og artister.

Årets program byder blandt andet på den internationale stjerne, Jason Derulo, der har sunget sig til adskillige platin- og guldcertificeringer. Hits som Talk Dirty og Want to Want Me har for længst skrevet sig ind som langtidsholdbare radiohits.

Desuden spænder året program fra Phlake over tidligere forsanger i The Fugees Ms. Lauryn Hill og musikikonet Tom Jones til danske Mø. Der bydes også på Tina Dickow, Hugo Helmig, D-A-D, Suspekt samt Den Gale Pose, som skyder deres genforeningstour i gang i Tivoli.

Første Fredagsrock er den 12. april klokken 22.00 med P3 guldvinderne – The Minds of 99.

Jason derulo, musik, sang, koncert, tivoli, fredagsrock
Jason Derulo kommer til København. (Foto: PR)

Læs også: Scarlet Pleasure: Nu vil vi give koncert i rummet

EU er nået til enighed om udsættelse af Brexit

Sent torsdag aften afsluttede de 27 EU-ledere deres marathon-forhandlinger vedrørende Brexit. Lederne er nået til enighed om en kort udsættelse af Brexit. Så indtil videre er dramaet udsat en smule.

EU mødes med Storbritannien på halvvejen og går altså med til at udskyde Brexit frem til den 22. maj. Det har Donald Tusk, som er formanden for Det Europæiske Råd, bekræftet.

Dog kræver EU, at den britiske premierminister Theresa May skal få det britiske parlament til, at komme på plads med den udtrædelsesaftale, som EU har indgået med regeringen, senest i næste uge.

Lykkedes det ikke for Theresa May at få aftalen stemt igennem, så kan EU gå med til en forlængelse frem til den 12. april.

– I praksis betyder det, at indtil den 12. april vil alle muligheder forblive åbne, og skæringsdatoen vil blive udskudt. Den britiske regering vil stadig have mulighed for at få en aftale, ingen aftale, en lang udsættelse eller at tilbagekalde artikel-50, siger Donald Tusk. Det skriver TV 2.

EU er nået til enighed om udsættelse af Brexit. (Foto: Pexels)

Læs også: EU kommissær Margrethe Vestager bekræfter: Deltager i kampen om de tunge poster i EU

Storbyferier trækker igen i danskerne

Siden 2014 har hotel- og rejsesøgemaskinen momondo.dk undersøgt danskernes rejsevaner og -adfærd, og når ferieplanerne for 2019 bliver lagt, så forventes det, at 40 procent sætter kursen mod gastronomi, kultur og shopping i en storby. 39 procent planlægger en ferie inden for landets grænser, mens over hver tredje dansker vælger sol og strand, når de bestemmer målet for den forestående ferie.

– Storbyferier er bare en utrolig populær og let tilgængelig ferieform, som kan omfatte få overnatninger. Derfor er den også et godt supplement til den primære ferie, som for de fleste danskere er sommerferien. Årets undersøgelse viser også, at en ferie hjemme i Danmark har fået et nøk opad i popularitet, men afslapning med sol og strand sydpå står stadig højt på danskernes ferieønskeliste, siger Lasse Skole Hansen, der er momondos danske presseansvarlige.

Efter et par år med vækst er campingferien på tilbagetog. Sidste år forventede 17 procent af danskerne at spænde campingvognen bag bilen og drage ud i det blå. I 2019 er det faldet til 12 procent.

Til gengæld er de aktive ferier stadig særdeles populære blandt mænd. Ni procent af de danske mænd har nemlig en sportsferie på tegnebrættet, hvor for eksempel cykelformen bliver testet i Mallorcas grønne bjerge, eller golfsæsonen åbnes under varme himmelstrøg. Kun 3 procent af kvinderne har en tilsvarende ferie planlagt. Det skriver momondo.dk.

Storbyen, byen, lys, aften, nat
Storbyferier trækker igen i danskerne. (Foto: Pexels)

Læs også: Storbyferier, du mærkeligt nok ikke har overvejet

Danske virksomheder glemmer kunderne på de sociale medier

En ny europæisk undersøgelse tegner et klart billede af, hvorfor danske virksomheder er på de sociale medier: De vil pleje virksomhedens image og markedsføre dens produkter. Blandt de 34 lande, der medvirker i undersøgelsen, indtager Danmark en femteplads med samtlige skandinaviske landes erhvervsliv bag sig.

Til gengæld går de danske virksomheder noget mindre op i dialogen med kunderne på de sociale medier. Her høster de en 15. plads for, hvor højt de prioriterer at besvare kundehenvendelser og opsøge ny viden fra kunderne. Og en 26. plads for, hvor stor vægt de lægger på at involvere kunderne i udviklingen af nye produkter og services på de sociale medier. I begge tilfælde ligger Danmark her langt bagefter vores skandinaviske nabolande.

SoMe-ekspert Jannie Bolet fra det digitale bureau, Outsource.dk, er overrasket over Danmarks placering. Hun råder virksomhederne til at finde en balance mellem salgsfremmende tiltag og dialog med kunderne:

– Vi har haft nogle stærke vækstår, så det er naturligt, der er et stort fokus på salg. Men det må aldrig kamme over. Noget kunne tyde på, at det er på tide med et serviceeftersyn, siger Jannie Bolet.

– Sociale medier som Facebook er en guldgrube for virksomheder, der ønsker at lave vedkommende annoncering. Men man begår en stor fejl, hvis man tror, man kan læse alt ud af tallene. Ingen produkter er perfekte, og forsømmer man dialogen med kunderne på de sociale medier, lukker man af for vigtigt input til innovationen. Samtidig knytter du kunderne tættere til dit brand ved ikke kun at signalere køb, køb, køb, men interessere dig for deres holdninger, fortæller Jannie Bolet. Det skriver Outsource.dk.

Facebook og Twitter går til angreb mod propaganda
Danske virksomheder glemmer kunderne på de sociale medier. (Foto: Pixabay)

Læs også: Trods danskernes lyst til at spise ude, går flere og flere restauranter konkurs

Dagens billede: Make it pop like pink champagne

God weekend!

Læs også: Weekenden starter med Schumer

· Mere fra samme kategori ·