Læs også:

Close
sne vinter pige valentines hjerter (Foto: Pxhere)

Love is in the air: Gode idéer til valentinsdag

Underholdning  | 

Nu er det snart valentinsdag, så hvorfor ikke tage ud og hygge samt købe lidt nyt og lækkert? Læs med her, hvor vi har fundet de perfekte musthaves og aktiviteter til valentinsdag

Vi nærmer os valentinsdag, og derfor vil det være på sin plads at købe lidt nyt og lækkert samt finde på romantiske ting, du kan lave med din udkårne. Og hvis du er heldig, så køber din kæreste måske nogle af nedenstående til dig eller inviterer dig ud! Men nyder du singlelivet, eller har du kærestesorger på valentinsdag, så må du altså også gerne forkæle dig selv.

Kærlighedsmiddag i Tivoli

På valentinsdag den 14. februar kan gæsterne spise valentinsmiddag på flere af Tivolis restauranter, sætte hjerter på broen over Tivoli Søen, løbe arm i arm på Københavns smukkeste skøjtebane og tage kærlighedsselfie på Kyssebænken.

Kærlighedsmiddag i Tivoli
Lad romantikken blomstre i Tivoli på valentinsdag. (Foto: Tivoli PR)

Lækkert lingeri

Gør årets valentinsdag speciel med noget nyt, lækkert og romantisk lingeri fra Hunkemöller. Både for dig, der har en kæreste, men også hvis du bare trænger til at forkæle dig selv.

Lingeri fra Hunkemöller

Lingeri, fra 149,99 kr., Hunkemöller

Kærligheds-vouchers

De her er gode. Rigtig gode! Kærligheds-vouchers fra Flying Tiger kan du bruge, når du vil give din kæreste lidt ekstra kærlig eller hvis du selv trænger til lidt ekstra opmærksomhed eller bare en tiltrængt fodmassage.

Vouchers fra Flying Tiger

Vouchers, 20 kr., fås hos Flying Tiger

Chokolade fra Hotel Chocolat

Du kan også invitere kæresten ind på Hotel Chocolat til en varm kakao lavet med ekstra kærlighed og lækkerier i. Det lækre chokoladeflødeskum pyntes med tørrede hindbær og et chokoladehjerte, og der er tilsat hvid chokolade i den varme kakao. Smagen er sød og cremet. Ahhh.

varm kakao chocolade hotel chocolat valentine

Kan fås i butikkerne på Strøget i København, Frederiksberg, Roskilde og Aarhus

Valentinsaften hos Wallmans

Vil du forkæle din udkårne på valentinsdag? Wallmans markerer valentin med romantik, magi og et ekstraordinært show i hele weekenden den 15. og 16. februar. Så overrask din udkårne og inviter på en romantisk aften hos Wallmans, hvor I kommer til at opleve et fantastisk show samt en velsmagende 4-retters middag i Cirkusbygningen.

Valentine hos Wallmans
Wallmans markerer valentin med romantik, magi og et ekstraordinært show. (Foto: Jon Norddahl)

Pick Me Up

Forkæl dig selv eller giv din veninde en valentines-gave, som hun vil elske. British Rose Pick Me Up Kit dufter så skønt, og indeholder en showergel, en body-yogurt og en facemist. Uanset om det er til din veninde eller dig selv, så vil kittet helt sikkert vække glæde. Og så er prisen også god.

British Rose Pick Me Up Kit

Gavesæt, 125 kr., The Body Shop

Et bomuldsnet fyldt med kærlighed

Ej, men hvor fint er det her net ikke lige? Det må vi bare eje! Og så til sølle 20 kroner. Du kan både bruge det i stedet for din taske, men også hvis du vil spare på plastikposerne, når du skal handle, og på den måde er med til at skåne miljøet.

Bomuldsnet fra Flying Tiger

Bomuldsnet, 20 kr., fås hos Flying Tiger

Valentins-hygge i pyjamas

Nu ligger valentinsdag jo godt nok på en torsdag, men hvis du er så heldig, at du har fri, så ville en dag i denne skønne pyjamas været helt optimal! Ellers må du bare hoppe i den lige så snart, du kommer hjem.

Pyjamas fra H&M

Pyjamas, 179 kr., H&M

Hjertepizzaer på Rossopomodoro

På valentinsdag er pizzaerne hos selvfølgelig Rossopomodoro på Illum Rooftop hjerteformede. Så fyld aftenen med romantik og lad kærligheden blomstre med napolitansk pizza og forkælelse. Og er I veganere, er det ingen hindring, da Rossopomodoro tilbyder flere veganske retter.

Hjertepizzaer på Rossopomodoro
Kærlighed OG pizza. Bedre bliver det da ikke … (Foto: PR)

Love duftpinde

Man kan ikke undgå at blive forelsket i disse duftpinde fra Magasins egen kollektion. Duften er blomstrende er frugtig, og du kan være sikker på, at den frisker hjemmet op og giver det lidt ekstra kærlighed.

Love duftpinde Magasin

Duftpinde, 199,95 kr., Magasin

Copenhagen Light Festival

Når mørket sænker sig, har vi tendens til at rykke indenfor i varmen, men det vil Copenhagen Light Festival ændre på. Så tag din udkårne i hånden, gå en romantisk tur og oplev Copenhagen Light Festival på valentinsdag.

Copenhagen Light Festival
Oplev Copenhagen Light Festival. (Foto: Alastair Wiper)

Turtelduer

De to søde turtelduer fra Kay Bojesen er mega dekorative og SÅ nuttede. Perfekte til skrivebordet og i vindueskarmen.

 

Turtelduer fra Magasin

Turtelduer, 799,95 kr., Magasin

Sømods Bolcher

Disse fine valentins-bolcher fra Sømod er så fine, og den perfekte gave at give til en, som du holder af.

Sømods Bolcher

Bolcher, 65 kr., fås hos Sømods Bolcher

Fineste undertøj fra Monki

Vær din helt egen Valentine med dette søde sæt undertøj fra Monki.

Undertøj fra Monki

Undertøj, fra 70 kr., Monki

 

Læs også:

Kulturguide: Oplevelser i februar 2019

· Mere fra samme kategori ·