Læs også:

Close
Vinter, februar, sne, is, kulde, koldt, iskrystaller

Kulturguide: Oplevelser i februar 2019

Kultur  | 

Kulturguiden for februar 2019 indeholder oplevelser i København, Aarhus og Odense

Hvis du leder efter nogle bud på prisvenlige oplevelser i februar 2019, så er du kommet til det helt rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste og mest prisvenlige oplevelser i februar 2019 til dig, der bor tæt på København, Aarhus og Odense.

Oplevelser i februar 2019 i København

Copenhagen Light Festival

Geplaatst door Copenhagen Light Festival op Donderdag 17 januari 2019

Den 1. februar til 24. februar. Fri entré til de fleste udstillinger.

For anden gang afholdes Copenhagen Light Festival rundt omkring i København.

Når mørket sænker sig, har vi tendens til at rykke indenfor i varmen. Det vil Copenhagen Light Festival ændre på og opfordrer derfor alle til at tage deres varmeste tøj på og gå på opdagelse i København blandt alle udstillingerne. De fleste af udstillingerne er gratis og kan også opleves med kanelrundfart.

Læs mere her.

Vinter i Tivoli

Tivoli, vinter, nimb, københavn
Vinter i Tivoli vender tilbage. (Foto: Tivoli PR)

Den 1. februar til 24. februar. Entré 120 kroner.

Tivoli gentager succesen fra sidste år og inviterer indenfor til den nye vintersæson i februar. Denne sæson bliver der blandt andet et nordlystema, en nyudviklet virtual reality-oplevelse, flere kørende forlystelser toppet op med underholdning i Glassalen og Koncertsalen. Tivoli er også bidragyder til Copenhagen Light Festival, der finder sted i København i åbningsperioden. Både vinterferien, Tivoli Dining Week, Valentinsdag og kinesisk nytår ligger i vintersæsonens åbningsperiode.

Læs mere her.

Grønningen indtager GL. STRAND

Geplaatst door Kunstforeningen GL STRAND op Maandag 21 januari 2019

Fra den 2. februar til 7. april. Entré 75 kroner.

39 danske samtidskunstnere indtager GL. STRAND, når kunstnersammenslutningen Grønningen i februar 2019 for første gange kan opleves hos kunstforeningen GL. STRAND. Udstillingen er en mangfoldig præsentation af dansk samtidskunst, som den kommer til udtryk i værker af nogle af landets fremmeste kunstnere – på tværs af generationer, stilarter, genrer, formater og medier.

Læs mere her.

Veras Market

Geplaatst door Veras op Vrijdag 7 december 2018

Den 17. februar. Entré 35 kroner.

Endelig må vi købe lækkert vintertøj til garderoben uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor loppefest og et stort genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle vinterens fashion-musthaves.

Læs mere her.

Copenhagen Dining Week

Geplaatst door Dining Week op Donderdag 22 november 2018

Den 10. februar til 17. februar. Entré 215 kroner.

Dining Week er Danmarks allerførste restaurantfestival. Under festivalen kan du købe en treretters menu på en lang række restauranter til samme pris. Et meget lille udpluk af restauranterne er: PS Bar & Grill, Sticks ‘n’ Sushi og Brdr. Price. Så tag din date i hånden, og nyd aftenen på en af Københavns mange gode restauranter.

Læs mere her.

Copenhagen Gin Festival

Gin, drinks, alkohol, cocktails, tørstig, fest
Tag til Copenhagen Gin Festival i februar. (Foto: Pexels)

Den 15. februar til 17. februar. Entré 250 kroner.

Dette års Copenhagen Gin Festival er den 3. udgave der bliver afholdt i København, og så er festivalen faktisk også Europas største festival om gin. 10.000 kvadratmeter samlet under ét tag midt i København, hvor I finder 70 stande med gin, hjemmebarudstyr, mad & snacks, tonic og meget mere.

Læs mere her.

FindersKeepers Designmarked

Geplaatst door FindersKeepers Copenhagen op Dinsdag 8 januari 2019

Den 16. februar til 17. februar. Entré 50 kroner.

Shop vintage, og opdag nye up-coming designere, når designmarkedet FindersKeepers åbner dørene. Der vil være et stort udvalg af tøj, accessories og interiør, som du ikke finder andre steder.

Læs mere her.

Winter Pride Week 2019

Geplaatst door Copenhagen Pride op Woensdag 9 januari 2019

Den 4. februar til 10. februar. Entré afhænger.

Elsker du Pride? Så glæd dig, for i denne måned er der Winter Pride Week. Det er et meget bredt program, som du bliver præsenteret for, da der både er arrangeret mange forskellige debatter og foredrag og ikke mindst en stor Winter Pride-fest. Prisen på en billet til Winter Pride-festen koster 140 kroner.

Læs mere her.

Tea Wonderland by Moët x Petri

Brunch, te, afternoon tea, hygge, mad, sulten, lækkersulten, kage, frokost, kaffe, the, te
Er du til lidt luksus og trænger du til ekstra, så skrues der ekstra op for forkælelsen på SKT. PETRI. (Foto: Raisfoto)

Fra den 2. februar og hver lørdag frem. Entré 325 kroner.

Er du til lidt luksus og trænger du til ekstra, så skrues der ekstra op for forkælelsen på SKT. PETRI. Det historiske københavnerhotel og det franske champagnehus, Moët & Chandon har indgået et sprudlende samarbejde om at skabe et nyt Afternoon Tea-koncept, som tager udgangspunkt i en legende tilgang til afternoon tea, skabt ud fra Latinerkvarterets rige historie på kunst, kultur, filosofi og lærdom. Med i prisen får du te samt lækre, søde og salte anretninger, som vil blive serveret med et forfriskende glas Moët Grand Vintage 2009.

Læs mere her.

Oplevelser i februar 2019 i Aarhus

Oscar Night

Geplaatst door Øst for Paradis op Vrijdag 4 januari 2019

Den 24. februar. Entré 150 kroner.

Den 24. februar løber en af årets allerstørste filmbegivenheder af stablen. Hver med til Oscar Night hos Øst for Paradis, hvor aftenen bliver fejret med bobler og forplejninger, en visning af Oscar-favoritten ‘If Beale Street Could Talk’ samt en sjov Oscar-quiz.

Læs mere her.

Kinesisk Nytår

Geplaatst door PANIKfest.dk op Maandag 14 januari 2019

Den 8. februar. Entré 60 kroner.

Hver med til det kinesiske nytår, når PANIKfest fejrer Grisens år i Nobelparkens Kantine. Nytåret bliver fejret med musik, konfetti og drager. Men husk at komme iklædt i noget rødt, og hold de kinesiske traditioner ved lige.

Læs mere her.

Flagstang Marked i Musikhuset

Geplaatst door Flagstang Markeder op Vrijdag 13 april 2018

Den 17. februar. Fri entré.

Tag afsted på et af Aarhus hyggeligste og største loppemarkeder, som foregår i Musikhuset. Gør et kup, samtidig med at du nyder stemningen, har en dejlig eftermiddag og måske får en lille sludder for en sladder med din genbo.

Læs mere her.

Rundvisning på Aarhus Teater

Geplaatst door Aarhus Teater op Donderdag 22 november 2018

Den 2. februar. Entré 60 kroner.

Tag med til rundvisning på Aarhus Teater og opdag, hvad der gemmer sig bag facaden. En rundviser vil fortælle om teatrets historie, om udsmykningen og om arkitekturen. Rundvisningen tager dig med rundt til de forskellige scener, værksteder, rekvisitkælderen og meget mere.

Læs mere her.

Foredrag om The Handmaid’s Tale

Geplaatst door Dokk1 op Zondag 25 november 2018

Den 19. februar. Entré 50 kroner.

I år sætter 16:9 foredragene fokus på tv-serier, og den 16. februar handler det om vores favorit, The Handmaid’s Tale. Henrik Højer, chefredaktør ved filmtidsskriftet 16:9, vil snakke om de første to sæsoner og sætte fokus på alt omtalen serien har fået og analysere serien som æstetisk og kulturelt fænomen.

Læs mere her.

Vinterferie i Den Gamle By

Geplaatst door Den Gamle By op Woensdag 9 januari 2019

Den 9. februar til 23. februar. Entré 110 kroner.

Nyd stemningen i Den Gamle By, hvor der er indendørs aktiviteter samt lærerige oplevelser for både børn og voksne. Lav jeres egne bolsjer, spis fastelavnsboller eller tags på en tidsrejse. Så tag familien under armen og besøg Den Gamle By i vinterferien.

Læs mere her.

Indisk mad-event

Geplaatst door Frivillighusene: Folkestedet, Huset Trøjborg, Værkstedet, Fristedet op Woensdag 23 januari 2019

Den 23. februar. Entré 100 kroner.

Folkestedet og aarhusianere med rod i andre lande laver mad fra deres hjemland og fortæller om maden og historien. Aftenens menu består af indisk mad, som bliver lavet af Sneha Kulkarni og hendes mand Sarang Potdar, som begge stammer fra Indien.

Læs mere her.

Oplevelser i februar 2019 i Odense

Lys i vintermørket i Odense Zoo

Geplaatst door Odense ZOO op Woensdag 2 januari 2019

Alle lørdag i februar. Entré 90 kroner.

Oplev Odense Zoo som du aldrig har oplevet den før. Hver lørdag tændes der for en masse smukt lys, som lyser haven op i vintermørket, og som nærmest gør hele haven magisk. Lysaftenerne er for alle, så tag din familie, veninde eller kæreste under armen og oplev magien i Odense Zoo.

Læs mere her.

Koncert med Hjalmer

Geplaatst door Live Culture op Dinsdag 11 december 2018

Den 27. februar. Entré fra 200 kroner.

Hjalmer har fået mere en 10 millioner afspilninger på Spotify, og han har formået at charmere sig ind på danskerne med hans mega gode popsange om kærlighed og livets udfordringer. Så vær med når Hjalmer lægger vejen forbi Magasinet.

Læs mere her.

Afterski på Heidis

Øl, alkohol, fest, vinter, afterski
Tag til afterski på Heidis. (Foto: Pexels)

Den 13. februar til 16. februar. Entré 75 kroner.

Selvom du ikke skal på skiferie i år, så er der ingen grund til at blive hjemme på sofaen! På Heidis kan du tage til afterski hver aften fra klokken 20. Og hvis I kommer fire personer i skitøj, så får I et gratis øltårn. Skål!

Læs mere her.

Veras Market i Storms Pakhus

Geplaatst door Veras op Dinsdag 11 december 2018

Den 2. februar. Fri entré.

I Odense er det også muligt at købe lækkert vintertøj og opdatere sin garderobe uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor loppefest og et stort genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle vinterens fashion-musthaves.

Læs mere her.

SPIS! Eventyrligt

Geplaatst door Teater Tværsnit op Dinsdag 20 november 2018

Den 14. februar til 24. februar. Entré 225 kroner.

‘SPIS! Eventyrligt’ er en teaterproduktion, hvor sanserne kommer i spil, når man igennem dufte, smage og lyde kommer med på en eventyrlig rejse med H.C. Andersens univers som omdrejningspunkt. Så smag på magien og eventyret og tag hele familien under armen til en magisk oplevelse i selskab med H.C. Andersen.

Læs mere her.

Åbent Hus for kandidatuddannelser

Geplaatst door Syddansk Universitet op Woensdag 5 december 2018

Den 6. februar. Fri entré.

Er du i tvivl om hvilken kandidat du skal tage, eller er du bare nysgerrig på din uddannelse i fremtiden? Så besøg Syddansk Universitet til åbent hus for kandidatuddannelser, tilvalg og sidefag. Her kan du høre præsentationer om uddannelserne og tale med vejledere om karriereveje, udlandsophold, optagelse og meget andet.

Læs mere her.

Burger-time: Et par timer i burgerens univers

Geplaatst door Arkaden Food Market op Donderdag 24 januari 2019

Den 17. februar. Entré 100 kroner.

Få en masse hemmelige tips og tricks til den perfekte og ultimative burger. Efter få timer kan du lave den helt perfekte burger til dig og dine venner. Og selvfølgelig afsluttets dagen med at spise de lækre burgers!

Læs mere her.

 

Læs også:

Boligtilbehør: Forårets musthaves

String Collection_Magnolia royal copenhagen æg påske

· Mere fra samme kategori ·