Læs også:

Close
kaffe hygge weekend (Foto: Unsplash)

3 ting du kan lave en kedelig weekend

Underholdning  | 

Det er snart weekend. Hvad skal du lave? Hygge – til fest? Eller måske skal du bare underholde dig selv. Her er 3 ting du kan lave en måske kedelig weekend

Vi har alle prøvet det før. Den der kedelige weekend, hvor der bare ikke er noget at lave. Veninderne er på ferie, kæresten arbejder, og mor og far er til moster Olgas fødselsdags i Lemvig. Du kan selvfølgelig ligge i sengen hele dagen og se Netflix, men det bliver verden ikke noget bedre sted af. Og så er det ikke ligefrem en sindsoprivende oplevelse, som er værd at skrive hjem om. Frygt ej! Her har vi samlet tre ting, du kan lave for underholde dig selv i løbet af en kedelig weekend.

Shoppingspree!

shopping pige røde læber (Foto: Unsplash)
Klar til shopping – i stor og lille skala. (Foto: Unsplash)

Ja, når du keder dig og ikke har nogen til at underholde dig, er du lovligt undskyldt ift. at finde pungen frem og begive dig af sted på et shoppingspree. Af sted mod gågaden, eller en tur op og ned ad strøget. Nu skal der kigges på kjoler, sko og jakker.

De fleste fashionistas kan sagtens slå tiden ihjel ved at kigge på kluns, og nu har du ikke en utålmodig kæreste hægtet på, der mest af alt bare vil hjem igen. Ingen kigger bebrejdende på dig for at prøve den ene sweater efter den anden.

Gå i skoven

skov hygge træ græs weekend (Foto: unsplash - Lars Eberhardt)
En tur i skoven er en hyggelig ting at gøre i weekenden. (Foto: unsplash – Lars Eberhardt)

Hvornår har du sidst været i skoven? Hvis du som de fleste vil svare ”det ved jeg ikke”, er det bare på med gummistøvlerne og den varme jakke. Det er de færreste, der har tid til en tur under bøgetræerne i hverdagen, men det er noget, du bør unde dig selv med jævne mellemrum.

Man får en ufattelig ro i kroppen og en masse frisk luft. Og det er der ikke nogen, som ikke har godt af. Er du sej, tager du en kurv under armen og samler svampe, kastanjer og andet af skovens guld, så du også har noget med dig hjem.

Find din indre gamer-girl frem

controller - gaming - spil playstation Foto: Pexels)
Du kan også game big time … (Foto: Pexels)

Vi har alle et spil, der bare betyder noget helt særligt for os. For manges vedkommende er det sandsynligvis Sims, hvor vi har leget mor, far og børn et utal af gange. Hvad med at bruge en dag på at genopleve dine gode minder?

Har du ikke nogen favorit eller noget, du nostalgisk tænker tilbage på, kan du heldigvis finde en lang række spil på nettet – både gratis og betalte. Det er blot op til dine præferencer ift. genre og gameplay. Du kan finde de bedste online spil på Cozino.com, der har samlet et væld af forskellige muligheder. Der er helt sikkert et eller flere spil, som vil falde i din smag.

 

Læs også:

Min manglende selvtillid

usikkerhed, dårlig selvtillid, mindreværd, mobil spil, covet fashion, afhængighed, vægtstigning, ungdom, liv

· Mere fra samme kategori ·