Læs også:

Close
julegaver, julegaveønsker, jul, gaver, ønsker, musthave

Vi har været søde i år, Julemand. Her er redaktionens julegaveønsker

Underholdning  | 

Så er der ikke længe til jul, og listen af julegaveønsker er ofte lang. Det kan være alt fra realistiske gaveønsker til de mere dyre og uopnåelige af slagsen. Vi har begrænset os og valgt det, vi ønsker os aller mest

Vi kender det alle sammen: Når julen står for døren, synes alle ens drømme at blive til virkelighed. Det samme gælder julegaveønsker. Der er da ikke den ting, man ikke kan ønske sig, er der? Måske man alligevel skal begrænse sig på ønskesedlen – men derfor må man gerne drømme! Og det er vi stor fan af her på redaktionen.

julegaver, julegave, julegaveønsker, ønsker, gaver, jul, hygge, musthave
Der er intet som stemningen, hyggen og maden juleaften. Det skulle da lige være gaverne! Hvem håber ikke, at der ligger det, de ønsker sig aller mest, under træet? (Foto: Pexels)

Tina: Det realistiske julegaveønske

En fed sweater som jeg kan bruge både til hverdag og fest og som er til at betale – ja tak. Denne er i fint tynd strik og fra Neo Noir. Den er med en nice vertikal stribe stikning samt lurex tråd. Strikken har rib i kontrastfarver i forskellige farve kombinationer. Jeg er vild med den.

sweater gave neo noir

Neo Noir sweater, 399 kr., magasin.dk

Tina: Det uopnåelige og urealistiske julegaveønske

Om vinteren går det altid op for mig, hvor meget jeg savner lyset og varmen. Ikke fordi at vi ikke var meget heldige med denne sommer og at man rent faktisk nærmest blev lidt træt af heden. Men fra september til april ved man bare, at nu går vi i vinterhi. Jeg elsker julen – men den kan jeg jo ikke koge suppe på et halvt år. Eller det kunne jeg måske godt, men så ville mine omgivelser nok slå hånden af mig.

Men jeg ønsker mig min helt egen privat ø – langt væk – uden nogen mennesker – måske udover en butler der serverer mad og redder sengen. Der skal være varmt – smukt vandt – ro – og internet så jeg kan sende masser af små snaps hjem …

strand pige palme ferie sommer (Foto: Pxhere)
Jeg ønsker mig min egen ø. (Foto: Pxhere)

Maria: Det realistiske julegaveønske

Jeg elsker at tage billeder. Især hvis lyset er godt. Og jeg elsker også at tage billeder af mig selv. Jaja, mega ego – jeg ved det godt. Men når jeg så står i den situation, at jeg har alt til det perfekte Insta-moment, men lyset bare er utrolig dårligt, så er dette iPhone-cover fra LuMee altså en god redning. Hvis I følger med i The Kardashians, så ved I også, at de er storforbrugere af LuMee. Og det her i marmor-look er så fint. Jeg må bare eje det!

 

Cover fra LuMee

iPhone-cover, 460 kr., LuMee

Maria: Det uopnåelige og urealistiske julegaveønske

Den her går ud til mine højt elskede roomies … Jeg bor sammen med min bror og vores kammerat. Forleden skulle vi i IKEA og købe en lampe, som skulle hænge over spisebordet. Inden vi tog afsted, havde vi besluttet os for hvilken lampe vi skulle have. Og for en gangs skyld, var vi endelig enige. Men da vi så ankommer i IKEA og jeg farer hen til lampen (som jeg faktisk har ønsket mig, siden jeg blev født – eller næsten …) så vil drengene ikke have den alligevel. De vil simpelthen have en gulvlampe i stedet for, med det argument at loftlampen aldrig vil blive hængt op, og det er meget nemmere med en gulvlampe. WHAT!?

For det første, så har vi en gulvlampe i forvejen, som er mega pæn. Og for det andet, så er det altså rimelig normalt, at have en loftlampe over spisebordet. Uanset hvad jeg gjorde eller sagde, så var de hverken til at hugge eller stikke i. Heller ikke selvom jeg havde det største bæ-fjæs på og var en ægte dramaqueen. Jeg fik seks vinglas og et duftlys. De fik deres gulvlampe og en mega sur Maria med hjem. Tænk engang, at en lampe fra IKEA skulle være mit uopnåelige og urealistiske julegaveønske i år. Drenge, tænk lidt over det …

Lampe fra IKEA

Loftlampe, 259 kr., IKEA

Camilla: Det realistiske julegaveønske

Efter vi er flyttet i en stor og lækker lejlighed, har det dirret i mine fingre efter nye møbler, ting og interiør. Jeg har en hel liste med ting, der skal udskiftes og idéer til nye indretningsmuligheder.

Derfor har jeg også kastet al min kærlighed på det smukke runde Downtown Mirror med ophæng fra Nordal. Jeg synes, at spejlets rå ophæng er sindssygt cool, og så passer det perfekt ind i vores nye soveværelse. Generelt er jeg vild med alt, hvad Nordal laver. Da deres produkter både kan være rå, hyggelige og charmerende med den rette indretning. Præcis lige som det sindssygt flotte spejl.

julegaveønsker, jul, juleønsker, ønsker, gaver, musthave, spejl

Downtown Mirror, 399 kr., Nordal

Camilla: Det uopnåelige og urealistiske julegaveønske

Jeg er, ligesom et utal af andre kvinder, en komplet sucker for alt, der glimter og glitrer. Jo større, jo bedre. Jeg har en (efterhånden ret stor) smykkesamling, men lad os nu bare være ærlige, vi kan aldrig få nok.

Derfor har jeg forelsket mig i dette smukke vedhæng i hvidguld med hele 44 brillanter fra Carat. Jeg synes virkelig, den er noget af det smukkeste, jeg har set. Til gengæld koster den næsten en månedsløn. Ej. Det er vist ikke helt sandt – men dyr er den hvertfald. Jeg sad godt nok og regnede på, om jeg kunne undvære 6000, da den var sat ned til Black Friday, men jeg må nok hellere drømme videre …

julegaveønsker, jul, gaver, gave, ønske, juleønske, julegave, halskæde, diamanter, smykker

Diamantvedhæng i hvidguld, 9.800 kr., Carat Diamanter

Carina: Det realistiske julegaveønske

Jeg går stort set altid i 1950’er-kjoler, og gerne med strutskørt under. Men nu, hvor det er blevet koldt, kan det være en smule besværligt med alt det overtøj. Min egen vinterjakke er ikke figursyet, så når jeg har strutskært på, ligner jeg en tampon, der er halvt skubbet ud. (Du kan lige se det for dig, ikke?).

Derfor ønsker jeg mig denne fine sag, som vil passe perfekt til alle mine fine kjoler – og så er der plads til strutskørt under. Den er pæn, varm, og i en neutral farve, så du kan fyre den af med pangfarvede halstørklæder og vanter. Og så koster den det samme som en frakke i H&M.

retro, jakke, frakke tuxerretro, hearts and roses, 1950's, swingskirt,

Frakke fra Hearts and Roses, 899 kr., Tuxer Retro Clothing

Carina: Det uopnåelige og urealistiske julegaveønske

Jeg ønsker mig en kejserpingvin! Lige siden jeg læste en bog, hvor hovedpersonen havde en kejserpingvin som kæledyr, har jeg også ønsket mig sådan en. Ja, det bliver nok lidt svært i en toværelses københavnerlejlighed, men stadig! Jeg forestiller mig, at den ville hvile sit søde hoved på køkkenbordet, mens jeg står og laver mad, og jeg kunne fodre den med fisk og ae den på hovedet. Og den måtte gerne ligge i sengen.

Tænk at putte en søndag til Netflix med sin egen kælepingvin? Nå ja, min kæreste ville nok heller ikke synes det var fedt med en 1,3 meter lang pingvin imellem os. Og man skal sikkert også eje en zoologisk have, for at få lov til at købe en.  Men når man kan have en kælegris, så hvorfor ikke en kælepingvin?

pingvin, kæledyr, penguin, pet, julegaveønske
Jeg ønsker mig en kælepingvin. (Foto: Tambako the Jaguar on Visualhunt / CC BY-NC-ND)

 

Læs også:

Bøger i julegave? Her er 5 gode bud

· Mere fra samme kategori ·