Læs også:

Close
efterår jackpot

Danskerne vil have efterårsferie hele livet

Underholdning  | 

Efterårsferien er lige på trapperne, og i år er der ekstra grund til at glæde sig. Der er nemlig 386 millioner kroner på højkant i Eurojackpot-puljen i dag

Danskerne ved lige, hvad pengene skal gå til, hvis de vinder. Pyt med rumrejser og privat loge i fodboldklubben – vi vil ha’ ferie hele livet. Og være sammen med familie og venner. Det viser dugfrisk analyse.

spejlbillede spejl pige glad
Tænk, hvis du vandt … (Foto: Pexels)

Yahhh det er efterårsferie

Efterårsferien står for døren, og naturen folder sin gyldne pragt ud over landskabet. Og danskerne kan også blive forgyldt lige op til ferien. Netop nu hvor kastanjedyr og fingermaling med ungerne, spa-ophold og simreretter på komfuret står højt på agendaen, er der nemlig 386 millioner kroner på højkant i Eurojackpot-puljen, der trækkes i i dag den 12. oktober klokken 19.00. Så du kan altså stadig nå at være med.

Danskerne er meget enige om, hvad de vil bruge pengene til, viser ny analyse.

”Her på tærsklen til efterårsferien er der plads til at drømme stort. Og vi danskere er meget enige om, hvad vi vil bruge millionerne til, hvis vi vinder Eurojackpot-puljen. Vi vil holde (efterårs)ferie resten af livet, ” fortæller Rikke Grønborg Crown, der er Teamleder hos Danske Lotteri Spil, og fortsætter: ”Generelt set er det svært for de fleste at forestille sig, hvad man kan bruge alle de millioner til, man har mulighed for at vinde i de store Eurojackpot-puljer. Men det virker som om efterårsferiestemningen hjælper på drømmene.”

Analysen der viser, hvad danskerne vil

Danske Lotteri Spil, Eurojackpot, har via analyseinstituttet YouGov spurgt danskerne, hvad de ville gøre, hvis de vandt de 386 millioner kroner, der er på højkant denne fredag op til efterårsferien. Ferie resten af livet er absolut topscorer (30 %) og derefter følger skønne millionær-aktiviteter med venner og familie. Fx at chartre et fly og rejse rundt til verdens syv vidundere med vennerne (20 %) eller at leje en tropeø med hotel, kokke, dykkerinstruktører osv. og invitere hele familien og alle vennerne med (20 %).

Det drømmer danskerne mest om

Hvis du vandt 386 millioner kroner i Eurojackpot i denne uge, hvilket af følgende ville du så gøre i efterårsferien?

fly solnedgang rejse drømme (Foto: Pxhere)
Måske skal du gøre noget ved dine drømme … (Foto: Pxhere)

 

  1. Holde (efterårs)ferie resten af mit liv.
  2. Chartre et fly og rejse rundt til verdens syv vidundere med mine venner.
  3. Leje en hel tropeø med hotel, kokke og instruktører til dykning, snorkling, jungleture og invitere familie og venner.

 

Efterårsdrømme om jackpot. (Foto: PR)

Det drømmer danskerne mindst om

 

  1. Tage på rumrejse – booke en smuttur i rummet med Virgin Galactic.
  2. Booke min favoritdesigner som personlig stylist, og tage vennerne med på ubegrænset shoppingtur til Milano.
  3. Købe en loge i min europæiske favoritklub og en privat jet, så jeg nemt kan komme til kampene.
  4. Booke min favoritmusiker (Ed Sheeran, Beyoncé og i den stil) til en intimkoncert hjemme i stuen, hver dag, hele ferien.
  5. Leje en Formel 1-bane og teste de ti hurtigste biler i verden – og købe et par stykker.
Om Eurojackpot

Eurojackpot blev lanceret d. 23. marts 2012, og populariteten er steget støt siden lanceringen. I Eurojackpot spiller man med flere lande (18 styk)  i Europa, og der er derfor altid minimum 63 millioner DKR. i 1. præmiepuljen. Udloddes puljen ikke, når den hurtigt svimlende højder – helt op til 570 millioner danske kroner. Herefter bliver puljen fordelt til 2. præmiegruppen. Trækningen af vindertallene i Eurojackpot sker hver fredag i Helsinki, og man kan nå at spille med indtil klokken 19 hver fredag.

Det, der står vores hjerte nært

”Det er helt klart, at vi danskere prioriterer aktiviteter sammen med venner og familie fremfor mere individuelle aktiviteter som rumrejser. Men vinder man ugens Eurojackpot-pulje, har man faktisk råd til begge dele, ” smiler Rikke Grønborg Crown.

Og hun har god grund til at smile. Siden spillet blev introduceret i Danmark i 2012 har lykkens gudinde forgyldt hele 80 danskere, der er blevet Eurojackpot-millionærer. Den danske rekord blev sat i 2015, hvor en enlig mor til fem fra Helsingør vandt 315 millioner kroner. Den største danske lotterigevinst nogensinde.

”Man kan spille med i Eurojackpot-puljen frem til klokken 19 i dag. Udloddes puljen ikke, er fredag i efterårsferien en gylden mulighed for at blive millionær,” slutter Rikke Crown Grønborg.

 

Kilde: Danske Lotteri Spil, Eurojackpot, og YouGov

Om analysen

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1024 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ år i perioden 9.-11. oktober 2018.

 

Læs også:

10 irriterende bemærkninger butiksansatte hører

butiksarbejde, kunder, ansat, retail, bemærkninger, sarkasme, spørgsmål, ironi,

 

· Mere fra samme kategori ·