Læs også:

Close
Keeping Up With The Kardashians

Babyboom, velgørenhed og familiedrama: Ny sæson af Keeping Up With The Kardashians

Underholdning  | 

Nu er det igen tid til mange timers solid underholdning. Den nye sæson af Keeping Up With The Kardashians, sæson 15, havde nemlig premiere på hayu den 6. august

Den nye sæson er spækket med det sædvanlige Kardashian-drama, når vi følger familien på deres rejse gennem moderskab, søsterskab og alt der imellem.

The Kardashians
Den nye sæson af KUWTK havde premiere den 6. august på hayu. (Foto: hayu)

Tre nye medlemmer af klanen

I sæson 15 er det tid til familieforøgelse i Kardashian-Jenner klanen, da både Khloé og Kylie venter deres første barn, mens Kim venter sit tredje, der bæres af en surrogatmor.

De tre vordende mødre forbereder sig på fødslen af den nye Kardashian-Jenner-West generation med afsløring af køn og, ikke mindst, overdådige baby showers.

Vidste du at …

Kim har været bedste veninder med Paris Hilton, og faktisk også har medvirket i hendes reality-program “The Simple Life”?

Familiekonflikter og velgørende stemmer

Undervejs i sæsonen opstår der dog spændinger mellem de tre ældste søstre, eftersom Kim og Khloé sætter spørgsmålstegn ved Kourtneys drive og prioriteringer, hvilket får Kourtney til at overveje sin loyalitet over for familien.

https://www.instagram.com/p/BmGu5VXlKw_/?taken-by=kimkardashian

Kourtney og Kim bringer derudover deres lidenskab for at blive hørt til et helt nyt niveau, når de to søstre tager til Washington for at bruge deres stemmer til fordel for velgørende formål.

Kims mission

Mens Kourtney er fortaler for mere sikre plejeprodukter, så har Kim en mission om at få præsident Donald Trump til at benåde Alice Marie Johnson; kvinden, der blev fængslet på livstid for ikkevoldelig narkotikakriminalitet. Seerne vil opleve, at Kim kæmper for Alices rettigheder, der til sidst fører til hendes frihed.

Kendall fortsætter derudover med at tage modelverdenen med storm, hvilket gør det muligt for hende at nyde de mange lande, som hun rejser til, mens hun finder sit indre barn frem – særligt under sit besøg i det franske.

Vidste du at …

Kendalls første job var som hundelufter?

https://www.instagram.com/p/BhHZUqaAnjm/?taken-by=kendalljenner

Family first

Kourtney og Scott favner deres ’’new normal’’ ved at lave en forældredeleordning, og Kim reagerer på nogle af Kanyes kontroversielle kommentarer i forbindelse med udgivelsen af hans seneste album.

I mellemtiden bliver konkurrencen nervepirrende, når Kardashian-Jenner-West familien samles for at optage en episode af Celebrity Family Feud, der opfylder en af Kanyes livslange drømme om at optræde i showet. Trods deres meget forskellige holdninger, ved den fasttømrede familie, at de trods alt er bedst, når de er sammen.

 

https://www.instagram.com/p/BkA_INNF9AG/?taken-by=familyfeud

MY DAILY SPACE var med til snigpremieren

Torsdag den 2. august var vi, sammen med andre influencers og bloggere, inviteret med til snigpremieren på den nye sæson, og temaet var selvfølgelig babyshower. Aftenen bød på gode drinks, baby-bingo, lækre snacks, flere drinks og selvfølgelig første afsnit af den nye sæson.

Og til det første afsnit har vi kun en ting at sige: Drama, drama, draaaaama! Vi var underholdt og kunne snildt have set hele sæsonen.

Kardashian event hos hayu
Aftenen bød blandt andet på lækre drinks og mega sjov baby-bingo! (Foto: MY DAILY SPACE)

Irina, vores egen danske Kardashian

Vidste du at …

Irina var skøjteprinsesse da hun var yngre?

Vores helt egen danske Kardashian, Irina Olsen, var selvfølgelig også inviteret. Irinas outfit var mega gennemført og i ægte Kim Kardashian-stil.

Irina har selv medvirket i en del TV-programmer, men hun er, ligesom os, også ret vild med amerikansk reality-TV.

Har du endnu ikke set første afsnit af sæson 15, som havde premiere i går? Så er det bare med at komme i gang. Selv tak.

Irina Babenko, irina, irina the diva, diva, hayu, kardashian, reality, streaming
Irina er lige så vild med The Kardashians og amerikansk reality-TV, som vi er. (Foto: MY DAILY SPACE)

 

Læs også: 8 ting, du måske ikke vidste om Kardashian-klanen

Læs også: Hayu: Ny streamningtjeneste i Danmark

· Mere fra samme kategori ·