Læs også:

Close
hayu, streamingtjeneste, streaming, serier, reality, realityserie, the real housewives, the kardashians, ladies of london, life of kylie

Hayu: Ny streamningtjeneste i Danmark

Underholdning  | 

Hayu er en ny streamingtjeneste, som netop er blevet lanceret i Norden. Hayu leverer realityunderholdning fra NBCUniversal, der nu er samlet på et sted

Vi elsker realityserier! Heldigvis er Hayu netop kommet til Danmark, hvor vi også var inviteret med til lanceringen.

På Hayu finder du mere end 5.000 afsnit af de mest populære realityserier – heriblandt Keeping Up With the Kardashians, Life of Kylie, The Real Housewives, Million Dollar Listing, Ladies of London og Vanderpump Rules.

hayu, streamingtjeneste, streaming, serier, reality, realityserie, the real housewives, the kardashians, ladies of london, life of kylie
Yaaaaas! Alle vores yndlingsrealityserier samlet på et sted!

Læs også: Streamingguide: Nye film og serier, du skal se på Viaplay i 2018

Hvad får du?

En af de fede ting ved Hayu er, at størstedelen af de amerikanske shows udgives herhjemme samme dag, som de også udgives i USA, så man ikke skal sidde og vente.

Hayu er nemt at bruge og meget binge-værdigt til for eksempel en lang søndag, hvor du bare vil slappe af.

Hayu koster 49 kroner om måneden uden binding, og alle nye brugere får en gratis prøveperiode på 30 dage. Desuden kan alle afsnit downloades, så de også kan nydes på farten, hvis du er uden adgang til internettet.

Danmarks realitydarling

Vores helt egen realitydarling Irina var også med til lanceringen af Hayu, og fortalte her om den nye streamingtjeneste, og hvad der var hendes yndlingsrealityserier. Irina fortalte også, at hun primært ser Hayu, inden hun skal sove, og når hun har brug for at slå hjernen fra.

Til lanceringen blev vi forkælet med blandt andet lækre donuts og realitycupcakes, burgere fra Wolt, og aftenen blev afsluttet med Paradis Is. Alt dette i en skøn kombination af flere fjernsyn, hvorpå vi så de forskellige serier. Da aftenen var ovre, kunne vi nærmest trille hjem, hvilket nok ikke var så diva-agtigt men blot sandheden.

Desuden var der også konkurrence mellem alle de fremmødte om, hvem der kunne flest reality-fakta. Og gæt hvem der vandt? Det gjorde Irina – selvfølgelig … Til lanceringen havde hun fået kreeret den smukkeste dragt i ægte Kim Kardashian-stil. Der var ikke sparet på sten og perler, men hvem kan bære det bedre end Irina? I hvert fald ikke os efter indtag af alle de lækkerier.

irina the diva, irina, hayu, streaming, reality, serier, the kardashians, Kager, muffins, cupcakes, donut, mums, cola, proteinbar, hayu, streaming, lancering
Vi er ellevilde med Irina, Kim, reality og kager! (Foto: MY DAILY SPACE)

Du kan læse meget mere om den nye streamingtjeneste Hayu her.

Læs også: Stort interview med Irina the Diva: Jeg har knoklet for alt, jeg har opnået

· Mere fra samme kategori ·