Læs også:

Close
mig og min mor, mors dag, Aktiviteter på mors dag, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,

Mig og min mor: Hyggelige aktiviteter på Mors Dag

Underholdning  | 

Nu er der ikke længe til, at alle mødre skal forkæles. Aktiviteter på Mors Dag er en fantastisk mulighed for dig at arrangere noget kvalitetstid med din mor, så du kan vise, hvor meget du sætter pris på hende

Søndag den 13. maj er dagen, hvor mange mødre bliver forkælet af deres børn. Vil du også gerne forkæle din mor på Mors Dag, med andet end bare en gave eller en buket blomster, og har du svært ved at finde ud af, hvad det skal være? Så læs med her. Vi giver dig nemlig inspiration til nogle hyggelige og uforglemmelige aktiviteter på Mors Dag, som du kan forkæle dig og din mor med.

Forkæl dig og din mor med massage

En god ansigts- eller kropsmassage er altid lækkert, og en perfekt måde at forkæle din mor på, på Mors Dag. Mange klinikker tilbyder par-massage, og I kan derfor vende hele verdenssituationen sammen, mens I får en dejlig afslappende massage.

Penge tilbage i skat? Det skal du bruge dem på massage, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,
Der er masser forskellige aktiviteter på Mors Dag, for eksempel en lækker kropsmassage. (Foto: All Over)

Lækker brunch

Du går aldrig galt i byen med en lækker brunch. Der er mange muligheder, men mange byer og ikke mindst København bugner med hyggelige caféer, hvor du kan få en lækker brunch. Det er en perfekt idé til at få kvalitetstid med din mor, samtidig med at få noget lækkert mad indenbords. En af vores yndlings er chokoladebrunch hos Peter Beier, mums!

gaveidéer til forårets fester konfirmation, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,
Brunch er altid en god idé. Skyd en perfekt morgen i gang for dig og din mor. (Foto: Pexels)

Chokoladekursus på Hotel Chocolat

Hvis du synes, at dig og din mor trænger til at lære noget nyt, så tag på kursus. På Hotel Chocolat kan du komme på chokoladekursus for kun 350 kroner. Her kan dig og din mor lære at lave de lækreste chokolader, mens I sidder og hygger jer, og så kan I spise alt den chokolade I nu har lavet med god samvittighed. Læs mere om det her.

Hvis det ikke lige er chokolade, som interesserer jer, findes der et hav af andre forskellige kurser her.

choko, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,
Hyggelig workshop med din mor hvor I kan lære, at lave jeres egen lækre chokolade. (Foto: MY DAILY SPACE)

Var der nogen, der sagde shopping?

Kan vi ikke alle blive enige om, at shopping ALTID er en god idé? Det er i hvert fald ofte kvinder, som elsker at shoppe, så nu hvor du skal forkæle din mor, på Mors Dag, så tag hende med på shoppingtur. Hvis du har råd, kan du eventuelt betale nogle af hendes ting. En shoppingtur skal selvfølgelig kombineres med god mad, og så har I masser af gode timer sammen, hvor I kan nyde hinandens selskab.

Black Friday-guide, Black Friday, shopping, sko, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,
Aktiviteter på Mors Dag, er en god måde at forkæle din mor på. (Foto: Pexels)

Bridgewalking

Er I til spændende og måske lidt grænseoverskridende aktiviteter? Så skal du forkæle din mor med en brovandring. Turen foregår henover Lillebælt, som er 60 meter høj. Det er en super smuk og uforglemmelig tur, især nu hvor vi er gået ind i foråret. Hvis dig og din mor ikke lider af højdeskræk, ville det her være den perfekte aktivitet på Mors Dag, som i den grad vil bringe jer tæt sammen.

Læs mere om Bridgewalking eller andre spændende aktiviteter her.

broløb, løb, øresundsbroen, storebæltsbroen, lillebæltsbroen, ole birk olesen, liberal alliance, transportminister, motion, kroppen, træning, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,
Få en skøn vandretur over Lillebælt på Mors Dag. (Foto: /ritzau/)

En tur i biografen

En tur i biffen er altid hyggeligt, specielt hvis vejret ikke egner sig til udendørs aktiviteter. En biograftur er måske ikke den mest sociale aktivitet, men det kan du altid ændre på, ved at kombinere det med et lækkert restaurantbesøg før eller efter filmen. På den måde kan i sammen komme ind og se den nyeste film, samtidig med at I på restauranten kan snakke om alt mellem himmel og jord.

Penge tilbage i skat? Det skal du bruge dem på biografen, spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse,
Tag din mor med en tur i biffen. (Foto: Oplevelsesgaver.dk)

En hyggelig get-away

Hvis du vil forkæle din mor med det helt store, skal du tage hende med på et lækkert weekendophold. Der er mange forskellige slags ophold, så du kan frit vælge, hvad der passer bedst til jer. Det kan være et spa-ophold med masser af wellness, eller et ophold i storbyen, hvor I kan opleve byen. Det kan både være i Danmark eller i udlandet. Mulighederne er mange. Hvis du har lyst, kan du sende din mor afsted med din far, så har du styr på gaven til både mors- og farsdag. Win-win.

spa, wellness, mor, mors dag, mig og min mor, gaver, massage, oplevelser, aktiviteter, aktiveteter på mors dag, unge, danmark, kærlighed, mødre, min mor, hot stone, spa, spadag, chokolade, forkælelse, Forkæl din mor eller begge dine forældre med et lækkert weekendophold. (Pixabay)

Læs også: Mig og min mor: 5 celebrities og deres mødre

Læs også: 6 ting, du kan gøre for at forbedre din økonomiske fremtid

· Mere fra samme kategori ·