Læs også:

Close
malcolm applegate, hjemløs, bortløbet, løb hjemmefra, skov, telt, emmaus greenwich, kone, beklagelser, arbejde,

NEWS: Mand stak af og boede 10 år i skoven for at undgå kone

Nyheder  | 

Mand boede i skov i 10år for at undgå kone · Kvinder “renser” deres vagina med agurker – gynækologer advarer · To børn døde, efter familie på 12 blev forgiftet · Minister vil lade gymnasier tjekke elevers computere · Svensker langer ud efter DBU – og vil rykke landskamp til ny dato · Dagens billede

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Mand boede 10 år i skoven for at undgå konen

62-årige Malcolm Applegate var gartner fra Birmingham i England. Et job, han var rigtig glad for og tilbragte meget tid på. Konen var dog træt af, at Malcolm altid var på arbejde, og hun beklagede sig tit over, at han ikke var hjemme. En dag fik han nok og cyklede mere end 100 kilometer hjemmefra, indtil han slog sig ned i en skov uden for London, hvor han boede i et telt i 10 år.

Til dagligt arbejdede han som gartner, og med tiden fik han to roommates i skoven. En dag hørte Malcolm Applegate om bostedet Emmaus Greenwich, hvor han fik lov til at flytte ind, og nu har han fået sit liv tilbage på sporet.

malcolm applegate, hjemløs, bortløbet, løb hjemmefra, skov, telt, emmaus greenwich, kone, beklagelser, arbejde,
Mand boede i skoven i 10 år for at undgå konen. (Modelfoto: All Over)

– I dagligdagen arbejder jeg i værkstedet eller som chauffør. Jeg går ikke så meget op i, hvad jeg bliver sat til, så længe jeg arbejder. I min fritid kan jeg godt lide at deltage i sponsorerede walks, der indsamler penge til velgørenhed for andre hjemløse. Min seneste tur gennem London indbragte 300 pund til organisationen Street Souls. Ikke dårligt for en mand i 60’erne!

Det var dog ikke kun konen, som Malcolm forlod uden et ord. Også hans egen familie blev forladt, og Malcolms søster troede faktisk, at han var død, men de to har nu genoptaget kontakten. Hvorvidt Applegate også har genoptaget kontakten til sin hustru fremgår ikke af historien.

https://www.facebook.com/EmmausGreenwich/photos/a.1563227747270824.1073741828.1563179593942306/1922482531345342/?type=3&theater

Kvinder “renser” deres vagina med agurker – gynækolog advarer

Agurken er en meget alsidig grøntsag. Den kan spises som stænger med enorme mængder dip på, friske trætte øjne op, og nu er der åbentbart også nogen, der mener, at den kan bruges til at rense din vagina.

Den skøre trend hedder “agurkerensning”, og den går ud på, at du skræller agurken, stikker den op i din vagina for derefter at dreje den rundt og ind og ud – alt sammen for at rense din vagina, genstarte din PH-balance og for at give dig en “frisk” duft mellem stængerne.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1096932773748946&set=a.212058692236363.42013.100002967003623&type=3&theater

Problemet er bare, at agurken gør ingen af delene. Det forklarer gynækologen Jen Gunter, der også er kendt for at punktere alle myter omkring vaginaen, som Gwyneth Paltrows livsstilsite, Goop, forsøger at sælge kvinder. I sit blogindlæg Vær sød ikke at rense din vagina med en agurk forklarer Gunter:

– Ideen om, at vaginaen kræver en eller anden form for rengøring, ligegyldigt om det er en skrællet agurk eller “feminine vaske”, som sælges i butikkerne, så er det kvindehad forklædt som sundhed, og jeg vil ikke finde mig i det. Vaginaer er ikke beskidte, skriver lægen.

Hun forklarer videre, at agurken faktisk kan ædelægge bakteriebalancen og gøre dig mere udsat for kønssygdomme og dårlig lugt, og at din vaginas ph-værdi opretholdes af gode bakterier. Bakterier, som dør, når man forsøger at “rense” sin vagina, selv om den på ingen måde har brug for det.

agurk agurkerens, cucumber cleanse, ph-værdi, vagina, rens, lugt, skrællet agurk, agurk, kvinder, kvindekroppen, misogyni, kroppen, skede,
Agurker skal i munden ikke i vaginaen. (Foto: Polfoto)

To børn døde, efter familie på 12 blev forgiftet

To børn er døde, efter en familie på 12 blev indlagt med voldsomme symptomer på forgiftning. De øvrige familiemedlemmer er ved at blive afhørt og er stadig til observation for forgiftning. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi på et pressemøde torsdag aften ifølge DR.

– Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der er sket. Vi ved endnu ikke, om der er tale om svampeforgiftning. Det er vi i færd med at undersøge, siger politiinspektør Steen Nørskov.

svampeforgiftning, svampe, forgiftning, læge, politi, død, omkommet, afhørt
Torsdag holdt politiet og lægeteamet pressemøde Politistationen i Næstved, efter en familie med flere børn angiveligt var blevet forgiftet af svampe. (Foto: /ritzau/).

Minister vil lade gymnasier tjekke elevers computere

For at forhindre eksamenssnyd skal elevers private computere kunne gennemsøges, mener undervisningsminister Merete Riisager (LA) ifølge Information. Gymnasierne skal også have adgang til at tjekke elevernes aktivitet på sociale medier i samme forbindelse, mener ministeren. Det skriver Ritzau.

Det står i et nyt udkast til en bekendtgørelse om reglerne for prøver og eksamener, som ministeren har sendt i høring. Undervisningsministeriet har også forklaret, at skolen ikke vil kunne tvinge sig adgang til elevens udstyr, men at det vil være en betingelse for elevens aflæggelse af prøven.

firma, fixminopgave, service, snyd, virksomhed, skole, eksamen, opgaver, betaling, gymnasie, hhx, htx, ungdomsuddannelse, 12-tal, studier, studerende, elever, frederiks drews
Undervisningsministeriet vil foreslå, at skoler skal have lov til at gennemgå elevers computere op til eksamen. (Foto: Polfoto)

Svensker langer ud efter DBU – og vil rykke landskamp til ny dato

DBU har aflyst de danske fodboldkvinders kamp mod Sverige i dag, og på den anden side af sundet er der støtte til de danske fodboldkvinder. Det svenske fodboldlandshold bakker nemlig i stor stil op om de danske spillere, efter at holdenes VM-kvalifikationskamp fredag er blevet aflyst.

– Vi ved, at spillerne ville spille kampen. Det ville vi også, så lad os finde en ny dato og spille kampen. Straf ikke spillerne, for det er ikke retfærdigt. Jeg kan forsikre jer, at alle landshold i verden står bag dem, skriver den svenske spiller Kosovare Asllani på Instagram til det europæiske fodboldforbund UEFA ifølge TV2.

– I (de danske spillere, red.) gjorde det rigtige og tog ikke kun kampen for jeres egen skyld, men også for unge piger, der er dansk fodbolds fremtid. Unge piger, som ser op til jer. Men det er ikke nemt at forhandle med folk fra stenalderen, fortsætter den danske spiller.

UEFA skal behandle sagen, men kan først begynde det arbejde efter i dag, hvor kampen skulle være spillet.

kvindelandshold, kvindefodbold, løn, ligestilling, ligeløn, forhandling, konflikt, spillerforeningen, dbu, aflysning, vm, kvalifikation
Den svenske spiller Asllani har sammen med flere andre svenske landsholdsspillere udvist støtte til det danske kvindefodboldlandshold. (Foto: /ritzau/)

 

Dagens billede

harry potter, udstilling, british library, bibliotek,
En ansat ved British Library poserer for fotografen ved en Harry Potter-udstilling, som biblioteket holder. (Foto: /ritzau/)

· Mere fra samme kategori ·