Læs også:

Close
clarins, makeup, sminkebord, makeupbord

Clarins: 8 grunde til at elske mærkets makeup, hudpleje og filosofi

Annonce for ellos  | 

Clarins er med sin miljøomtanke meget mere end blot skønhedsprodukter. Dem elsker vi dog også!

Clarins er et af de første makeupmærker, jeg kan huske at være stødt på – lang tid før jeg begyndte at bruge makeup. Jeg fik en lille, lyserød krukke læbepomade af et familiemedlem, og siden da har skønhedsmærket altid ligget i baghovedet. I dag er det et af mine absolutte favoritmærker, og det skyldes ikke kun de lækre produkter.

Udover den eksklusive emballage, makeuppen og den specialudviklede hudpleje er Clarins nemlig også dygtige til blandt andet at tænke på miljøet. Her er otte grunde til at elske mærket.

I denne uge har vi fokus på mærket Clarins. (Foto: Pexels)
I denne uge har vi fokus på mærket Clarins. (Foto: Pexels)

1. Omtanke for miljøet

Clarins’ laboratorier overgår de standarder, der er sat for skønhedsbranchen. På det produktionsmæssige plan fokuserer mærket blandt andet på at reducere drivhusgasser og optimere brugen af naturens ressourcer (sidstnævnte kan du læse mere om i punkt 7).

I 2012 opfyldte mærket sit mål om at reducere drivhusgasser med 20 procent ved blandt andet at tænke over emballage. Firmaet mindskede også antallet af forretningsrejser ved at skifte mange af dem ud med videoopkald, ligesom det blev bedre til at transportere varer på mindre miljøbelastende måder.

Clarins’ affald bliver også indsamlet og sorteret, hvorefter det bliver til gjort uskadeligt for vores planet.

 

2. Deres foundation

clarins foundation
Skin Illusion er bare en af de mange forskellige foundations, Clarins har lavet. (Foto: All Over)

Clarins har seks flydende foundations, en compact og to BB creams, og det er faktisk en skam, at mærket ikke bliver nævnt oftere, når snakken falder på foundation. Prøv den en enkelt gang og se, om ikke du er enig.

Bare se disse YouTuberes anmeldelser:

Clarins Extra Firming Foundation på fedtet hud:

 

Clarins Everlasting Foundation på tør/aknehud:

 

Fuld dækning med Clarins True Radiance Foundation:

 

3. De første til at beskytte huden mod forurening

Clarins var i 1991 den allerførste til at udvikle kosmetik, der beskytter huden fra forurening. Det kan være partikler på gaden eller cigaretrøg – alt, hvad der er i luften, der omgiver dig – og forurening medvirker til, at huden aldres hurtigere. Det er vi naturligvis knapt så interesserede i, og derfor er det fedt, at mærker som Clarins har udviklet en formel, der beskytter huden for den slags.

Opskriften er baseret udelukkende på naturlige planteekstrakter, og i dag er den en af ingredienserne i mange af Clarins’ hudpleje- og makeupprodukter – for eksempel denne rensecreme, der er både effektiv og mild.

clarins anti-pollution

Extra-Comfort Anti-Pollution Cleansing Cream, 200 ml, 245 kr., ellos

 

4. Naturlige, luksuriøse og fugtgivende læbeprodukter

CLARINS’ har en lang række farver læbestift, og jeg kan huske mærket helt tilbage fra jeg var lille og fik lov at kigge (læs: rode) i familiemedlemmers makeupsamlinger.

Clarins er virkelig gode til klassiske læbestifter i mange naturlige farver. (Foto: All Over)
Clarins er virkelig gode til klassiske læbestifter i mange naturlige farver. (Foto: All Over)

To læbeprodukter, jeg gerne vil fremhæve, er dog ikke læbestifter, men farvet læbepomade og en læbeolie.

Lip balm perfector ligner en læbestift med sit flotte design og fås da også i 14 forskellige farver – de er dog meget nedtonede og naturlige. Derfor er den perfekt til de dage, hvor du vil have lækre læber uden for meget farve.

Lip comfort oil, der er fra samme serie som lip balm perfector, nemlig Instant Light-kollektionen, er en plejende læbeolie, der fremhæver læberne ved at give dem shine. Det er en let farvet gloss, som påføres med en applikator magen til den, der bruges ved mange flydende læbestifter. Også her er emballagen virkelig smuk og fotogen.

Se her en kort video af de to produkter, som vi har testet til vores skønhedsprofil på Instagram, @mydailytouch:

 

5. Bruger sin stemme til at støtte velgørenhed

Mærket er så meget mere end makeup. I 2012 holdt Clarins for eksempel en stor støttekoncert under navnet Million Meals Concert For FEED i Lincoln Center i New York. Koncerten blev støttet af blandt andre Chrissy Teigen og det tidligere Destiny’s Child Michelle Williams.

Mærket støtter mere end 70 forskellige velgørenhedsorganisationer verden over og uddeler også prisen Most Dynamisante Woman of the Year.

chrissy teigen michelle williams clarins
Chrissy Teigen og Michelle Williams var blandt de mange mennesker, der støttede Clarins’ koncert for sultende. (Foto: All Over)

 

6. Deres fixing-spray

Udover at være den smukkeste fixing-spray på markedet (en glasflakon er bare mere æstetisk end en plastikdåse), så er Fix’ Make-Up også en virkelig god en af slagsen – og det må siges at være noget af en bedrift i disse tider, hvor fixing spray er blevet en hellig gral for diverse makeupvloggere og instagrammere.

clarins fix make-up fixing spray
Den smukkeste fixing spray på markedet! (Foto: Benedikte Brix)

– Hvis der er et produkt, der er fuldstændig uundværligt for mig, så er det min Fix Make-up fra Clarins! Den forlænger holdbarheden med flere timer, og jeg behøver derfor ikke friske min makeup op, hvis jeg skal videre til en middagsaftale, fest eller noget andet sjovt efter arbejde, fortæller vores Camilla fra redaktionen.

– Der skal blot bruges et par sprøjt, og så kan du gå ud af døren uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt din makeup holder hele dagen. Som et ekstra plus dufter sprayen svagt af roser, hvilket har en opfriskende effekt.

fix make-up clarins camilla filskov

Fix’ Make-Up kan købes her

Læs om resten af redaktionens beauty-favoritter i artiklen her.

 

7. Masser af planter som naturlige ingredienser

Clarins bruger i alt 213 planter fra hele verden som aktive ingredienser i deres produkter, og derfor giver det god mening, at et af mærkets allerførste slogans var “PLANTS AND NOTHING BUT PLANTS”.

For eksempel den populære ansigtsolie Blue Orchid, der består af 100 procent planteekstrakter, blandt andet olier fra rosentræ, patchouli og hasselnød. Den styrker og fugter tør hud og giver glød, og så føles den bare rigtig godt i ansigtet. Jeg føler personligt, at jeg nærmest kan mærke, hvordan min hud bare suger næringen til sig!

Blue Orchid Oil 30 ml, 345 kr., ellos

 

8: Det er bare helt vildt pænt!

Emballagen er virkelig flot og ser eksklusiv og luksuriøs ud – lige det, man gerne vil have stående fremme på sminkebordet – og så afspejler den virkelig de lækre produkters indhold.

Hvis du har brug for at forkæle dig selv i den nærmeste fremtid (og hvem har ikke det?), så kan vi klart anbefale at du kigger i Clarins’ retning.

Shop mærket her.

clarins, concealer, skønhedsprodukter, produkter, læbepomade, læbeolie, lip balm perfector, blotting paper
Oh so pretty! (Foto: Benedikte Brix)

 

clarins bronzer
Man har næsten ikke lyst til at bruge den, vel? (Foto: Benedikte Brix)

 

Læs også: Skønhedsprodukter, der næsten er for smukke at tage hul på

 

Denne artikel indeholder affiliatelinks, der giver MY DAILY SPACE kommission. Din pris forbliver den samme. Hvis du køber gennem et affiliatelink, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·