Læs også:

Close

Pæn makeup, der næsten er for smuk at bruge

Skønhed  | 

Det kan føles helt synd at bruge smuk makeup til andet end pynt

Vi skriver mange makeupguides her på MY DAILY SPACE, og de fleste af dem handler om god makeup, der kan købes for få penge, eller hvor prisen helt sikkert matcher kvaliteten. Som så mange andre makeupelskere er vi nemlig vilde med produkter, man har råd til.

 

Der er dog også en helt anden side af beauty-markedet, som vi sjældent beskriver. Det er der, hvor man ikke skuler så meget til prisen, men bare bliver draget direkte af et forførende udseende. I dag skal det handle om makeup, der er så smuk, at det nærmest er synd at bruge det til andet end pynt.

 

Highlighter-rosen fra Lancôme: LA RÔSE BLUSH POUDRER

highlighter, rose, lancome

1,6 gram highlighter koster mellem 280 og 380 kroner, hvis det skal komme fra Lancôme. Det er meget, meget lidt produkt til forholdsvis mange penge, men du skal også samle det op fra en smuk, lyserød rose placeret i en miniudgave af en hatteæske.

Den kreative emballage er grunden til, at highlighteren blev verdenskendt på Instagram for cirka et halvt år siden, og rosen, som måske er vor tids mest hypede makeup, er udsolgt overalt.

 

Parfume som clutch: Decadence fra Marc Jacobs

dekadence, parfume, marc jacobs

Marc Jacobs’ parfume Decadence ligner en lille taske med sin indpakning, der både indebærer en guldkæde og en sort satinkvast. Mere dekadent kan det ikke blive.

 

Mystic lipstick: Læbestift med en lille blomst indeni

mystic lipstick, læbestift, blomst

Så fin og så skrøbelig ser den ud, den gennemsigtige læbestift med en lille blomst i midten. Den fås i tre farver (rød, pink og blå) og skifter farve, når du har kommet den på læberne – hvis du da har lyst til at ødelægge sådan et kunstværk!

 

Rouge Louboutin: Neglelak fra Christian Louboutin

Louboutins neglelakflaske er inspireret af hans velkendte sko, så penslens håndtag minder om en sylespids stilethæl. Her er det den røde variant, men udvalget tæller en bred palette af farver.

 

Guerlain l’Or: Primer med flager af 24 karat guld

guerlain, 24 karat guld, primer

Guerlain er ikke ligefrem kendt for at være kedelige, og gudskelov for det, for så havde vi ikke haft denne pæne, pæne primer fyldt med små fine guldflager i 24 karat guld. Mindre kan ligesom ikke gøre det, vel?

 

Confession ultra slim high intensity fra Hourglass

hourglass, CONFESSION ULTRA SLIM HIGH INTENSITY REFILLABLE LIPSTICK, læbestift, refill makeup, smukEn genopfyldelig læbestift fra Hourglass, som vi måske godt tør bruge, fordi der kan købes refills. Den har en anderledes, smuk form end de gængse læbestifter og minder lidt om et gyldent cigaretrør. Bare med et sundere formål.

 

Tuberose Le Soir fra aerin

Denne parfumes duft er inspireret af den forfinede duft fra den specielle rose tuberosen, som dufter meget kraftigt og fint. Flakonen er mindst lige så lækker. Det samme er farven.

 

Resurrection Aromatique Hand Wash fra aesop

 

Aesop er måske en af de mest kendte håndsæber på jorden, og det er først og fremmest på grund af emballagens design.

 

Bright Blonde Shampoo fra Oribe

Markedet vrimler med silver og lilla shampoo til at nedtone de orange-gule nuancer hos flaskeblondinerne, men ingen har lavet en, der er så smuk som denne laksefarvede sag fra Oribe. Den er fri for sulfater og ser knaldgodt ud på badeværelset.

 

Florabellio fra Diptyque Paris

Florabellio, diptyque paris, parfume

Florabellio er bare en af mange smukke flakoner fra Diptyque, som laver dufte til både dig og dit hjem. De laver også hudpleje og duftlys – alt sammen i smuk indpakning holdt i hvid. Æstetik på første klasse.

 

Palette L’Orchidée fra Sisley

bronzer, Sisley Palette L'Orchidée makeup, smuk

Nogen mener, at sisley laver makeup, men vi kunne godt mistænke dem for også at være kunstnere. Hvem har lyst til at bruge en bronzer, der er så fint formet som en orkidé? Det vil jo ødelægge det fine mønster, som glimmeren ligger i!

 

Beautiful Finish Brush fra BareMinerals

bareminerals, makeupbørste, børste, pensel

Knivskarpt design fra BareMinerals. Ikke et hårstrå sidder forkert, og det smukke, hvide børstehoved er helt sikkert enormt blødt og lækkert, hvis du nænner at bruge den til andet end udstilling på makeupbordet.

 

Neroli Portofina Bath Soap fra Tom Ford

tom ford sæbebar

En sæbebar til 250 kroner lyder umiddelbart dyrt, men hvis du alligevel bare har tænkt dig at have den til pynt, så er det jo penge, der strækker sig ud i det uendelige. Og duften holder længe. Den dufter frisk af citrus, blomster og amber – så ved du det uden at tage den i brug.

 

Eyes to kill silk eyeshadow fra Giorgio Armani

eyes to kill silk eyeshadow giorgio armani, makeup, smuk

Den er ikke en creme, den er ikke en pulver, den er af en helt speciel, silkeblød konsistens – og så er den virkelig smuk! Øjenskyggen fra Giorgio Armani koster cirka 220 kroner og er smukkest uden låg.

Blackberry & Bay Shower Oil fra Jo Malone London

Jo malone london shower oil

For den nette sum af 270 kroner kan du få fingrene i denne luksus-badeolie. Den indeholder solsikkefrø, jojoba, kokosolie og en skøn brombærduft, men den er også lækker, hvis du bare lader den stå på shampoohylden. Det er næsten som at være på et luksushotel!

 

· Mere fra samme kategori ·