Læs også:

Close
redaktionens favoritprodukter

Redaktionens skønhedsfavoritter: Produkter, vi køber igen og igen og igen

Annonce for ellos  | 

Her er de skønhedsprodukter, vi bliver ved med at købe igen, hver eneste gang vi har brugt dem op

Selv om vi elsker at eksperimentere med ny makeup og afprøve produkter, så er der nogle klassikere, vi bare bliver ved med at vende tilbage til. Her får du redaktionens favoritprodukter, som vi køber igen og igen og igen og …

2000 calorie fra MaxFactor

camilla falkenberg, mascara, 2000 calorie

2000 calorie fra MaxFactor

I lang tid har jeg været fan af lash extensions, men jeg har måtte droppe dem igen, da mine vipper ikke rigtig kunne holde vægten af dem længe nok. En klassiker, som jeg har brugt i adskillige år, også før jeg faldt for lash extensions, og som jeg har brugt i mine lash-pauser og nu er gået tilbage til igen er 2000 Calorie Mascara fra Max Factor.

Den har en dyb sort farve og giver mine vipper en længde og fylde, som jeg savner i mange andre mascaraer. Mine vipper er ikke så lange, og de er lyse. Med andre mascaraer føler jeg ikke rigtig, at der noget på vipperne, når jeg kører børsten over, og med 2000 kan jeg mærke og se, at der altså kommer pang på vipperne.

Camilla, nyhedsredaktør

 

Læs også: 6 simple skønhedsprodukter, du kan bruge på flere måder

 

Face mist. Dem alle sammen!

Ibuki Quick Mist fra Shiseido

I forvejen elsker jeg alt, der kan sprayes, og som man ikke behøver at få grisset hænderne ind i, og jeg elsker, elsker og elsker face mist. Reelt kan jeg lide alle dem, jeg har prøvet og også købt. Jeg synes, det er et genialt produkt!

Face mist er klart undervurderet, men er en produktkategori på vej op. På min sidste Mallorca-ferie havde jeg ingen mist med – det var dumt. Men jeg havde en tom spray købt i Normal, som jeg fyldte igen og igen med vand, som jeg lå og sprayede i ansigtet og på overkroppen, når jeg fik det for varmt. En rigtig mist er dog klart at foretrække!

Jeg bruger den som det første om morgenen. Jeg har en stående ved natbordet, så jeg sprayer lige og føler mig hurtigt lidt friskere. Ellers bruger jeg den som toner under og over makeup, og når jeg bare vil friskes op på arbejdet. Der har jeg en stående ved siden af computeren.

Om sommeren, når fødderne vokser til elefantfødder (altså hvis det er varmt), sprayer jeg den også nogen gange på tæerne.

Tina, chefredaktør

 

Læs også: Skønhed for de dovne: 5 produkter, der giver perfekt hud natten over

 

Color sensational fra Maybelline

maybelline color sensational

Colour Sensational fra Maybelline

For fem år siden begyndte jeg at gå med læbestift. Jeg havde en mørk, rødbrun en, som jeg tog på engang imellem, og på ingen tid blev jeg totalt bidt af det. I tiden deromkring nævnte jeg for min veninde, at jeg ønskede mig en, jeg kunne gå med til daglig (i dag føler jeg, ALLE farver kan bruges til daglig).

Hun forærede mig en color sensational fra Maybelline i fødselsdagsgave. Farven hed Hollywood Red og kan bedst beskrives som en meget naturlig rød. Det blev den første læbestift, jeg nogensinde har brugt op.

Siden da er jeg blevet det, nogen måske vil kalde læbestift-hoarder, og jeg har alle typer og farver. Lige nu er det især de matte finishes, der hitter hos mig, men color sensational fra Maybelline vil altid være den, jeg vil anbefale andre.

Den er billig, dufter mildt af kokos og har en cremet formel, som blødgører læberne i stedet for at tørre dem ud. Virkelig lækker konsistens! Og så fås den i VIRKELIG mange farver efterhånden, som også holder godt. For eksempel den smukke mørkerøde herover.

Benedikte, SoMe-redaktør

 

Læs også: Top 5 over de mest sælgende hårprodukter

 

Fix’ Make-Up fra Clarins

fix make-up clarins camilla filskov

Fix’ Make-Up fra Clarins

Hvis der er et produkt, der er fuldstændig uundværligt for mig, så er det min Fix Make-up fra Clarins! Den forlænger holdbarheden med flere timer, og jeg behøver derfor ikke friske min makeup op, hvis jeg skal videre til en middagsaftale, fest eller noget andet sjovt efter arbejde.

Efter jeg har lagt min makeup, finder jeg Fix Make-up frem. Der skal blot bruges et par sprøjt (selvfølgelig skal du undgå øjnene), og så kan du gå ud af døren uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt din makeup holder hele dagen.

Som et ekstra plus dufter sprayen svagt af roser, hvilket har en opfriskende effekt. What’s not to like?

Camilla, webjournalist

 

1 Step Wonder Gel Nail Color fra Wet n Wild

cathrine, neglelak, wet n wild, ellos

1 Step Wonder Gel Nail Color fra Wet n Wild

Jeg hader, når jeg ikke har neglelak på, og jeg hader, når min neglelak krakelerer. Jeg har altid haft svært ved at holde mine negle pæne mere end én dag, og jeg har ikke gidet smide 300 kroner hver tredje uge for shellac. Derfor var jeg ovenud lykkelig, da jeg opdagede 1 Step Wonder Gel Nail Color fra Wet n Wild – som virkelig er en Wonder Gel.

Neglegeleen, som fungerer lidt som shellac dog uden behov for lampe og top coat, skulle kunne holde i op til to uger. Det gør den ikke helt på mig, men den holder en uges tid, og det er altså langt bedre end nogen anden neglelak, jeg har prøvet.

Cathrine, webjournalist

 

Olympea-parfumen fra Paco Rabanne

paco rabanne olympia miriam madsen

Olympea W Edp 50ml fra Paco Rabanne

Jeg har altid haft problemer med at finde den helt rette parfume. Det er en jungle! Der findes et hav af dufte og prisklasser, og da jeg har været imod at bruge alt for mange penge på parfume, så har jeg tyet til de billige kendismodeller, som ikke holder duften særlig længe.

Men efter en sommerferie i Barcelona faldt jeg over Paco Rabanne, Olympea W Eau de parfum, som jeg simpelt hen ikke kunne stå for og derfor bare måtte eje. Olympea W har en orientalsk duft med et friskt strejf af lilje, amber og ingefær.

Jeg bruger Olympea W stort set hver dag både på arbejde og til de mere festlige lejligheder. Et sprøjt på halsen og et på hvert håndled, så tilføjer jeg en blomsterrig duft og et snert af sommer til mine omgivelser.

Miriam, digital assistent

 

 

Denne artikel indeholder affiliatelinks, der giver os kommission. Din pris forbliver selvfølgelig den samme. Køber du gennem et affiliatelink, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

 

Læs også: Fem produkter til dig, der intet ved om makeup

Læs også: Sådan skjuler du tømmermænd, så du kan se verdenen i øjnene

· Mere fra samme kategori ·