Læs også:

Close

Det kan ikke gå galt! 5 produkter til dig, der intet ved om makeup

Artiklen er sponsoreret af ellos  | 

Der findes et utal af makeupprodukter, og det ene er mere avanceret end det andet. Vi har samlet fem produkter, som er supernemme at bruge, og som tilsammen giver dig det helt rigtige forårslook

Du behøver ikke at vide en masse om makeup eller skulle investere en formue i et hav af produkter for at se lækker ud. Her har vi udvalgt fem makeup-items, som du på ingen måde kan gå galt i byen med: De gør dig forårslækker in no time!

 

Hud: Ensartet og meget naturlig

Den er ikke helt billig og ligner bare noget hvidt pulver, men den løse, transparente pudder fra Makiash er ret genial. Den passer til alle hudtoner, er nem at lægge, mikrofine og giver en blød og lækker finish, der både minimerer synligheden af porer og eventuelle små, fine linjer.

Pudderen indeholder aktive ingredienser, der giver næring og fugt til huden og blødgør den. Prøver du den på håndryggen, vil du straks se, hvordan huden synligt ser fin, glat, blød og ensartet ud.

Den giver også anelse highlighter-effekt, så læg den først i hele ansigtet, og slut af med at komme ekstra under øjnene og på øjenlåget.

Løs pudder kan virke besværlig, men en nem måde ikke at bruge for meget på er at komme lidt op i låget og derefter dyppe penslen deri. Påfør med store, bløde bevægelser.

 

 

Perfect finish loose powder fra Makish, 229 kr., ellos

Bryn: Fiksér dine øjenbryn med en gel

Bryn er meget oppe i tiden, men her kan det virkelig gå galt, hvis man ikke har prøvet det mange gange. Begynd derfor i det små, så kan du altid blive mere avanceret med tiden.

Denne brow gel fra Max Factor er perfekt til en nybegynder, for den er nemlig uden farve. Har du aldrig gjort andet end få plukket dine bryn, så kan ekstra farve på brynene godt være noget af et chok og kræve tilvænning.

Sørg for, at børsten ikke har for meget gel på, når du går i gang. Start ved det bredeste stykke, og træk let udad og op. Et bryn må aldrig redes nedad, for det giver indtrykket af et træt ansigt.

Gelen her er både med til at fiksere de små, vilde hår, men giver også, selv om den er gennemsigtig, mere karakter til øjenområdet. Start med et lag, og så kan du ellers stille og roligt prøve dig frem med at forme, style og definere dine bryn.

 

Natural brow styler clear gel fra Max Factor, 79 kr., ellos

Vipper: Mascara, der giver farve og længde

En mascara kender og bruger de fleste, men det er også et af de makeupprodukter, der kan gøre den største forskel i ansigtet. Du skal dog vælge den rigtige, og i foråret har du måske mere brug for en naturlig makeup.

Derfor er en vandfast volumen-mascara, som giver ekstremt sorte og fine vipper, det perfekte valg. Den giver fine, fyldige vipper uden at klumpe, og et lag er reelt nok, hvis det bare er til hverdag.

Mascaraen bliver siddende hele dagen, og den drysser ikke. Den er også rigtig god til dem, der bruger kontaktlinser. Den indeholder plejende ingredienser som for eksempel vitamin E, D-panthenol, bambus, og olivenvoks.

 

Mascara fra Beauty by ellos, 69 kr., ellos

Læber: Lipgloss til både mund og kinder

Er du ikke en ekspert i makeup endnu, så lad være med at lægge dig ud med for voldsomme farver på læberne. En lipgloss er pæn og giver fine læber og shine på en lidt mere naturlig måde. Vælger du en nude farve som denne fra bareMinerals, så vil den passe til det meste.

Den hedder Gen Nude Buttercream Lipgloss, er fugtgivende og giver faktisk det, man kalder en plumping effekt på grund af naturlig peptid, hvilket betyder, at den får læberne til at syne større (denne her dog uden at prikke let i læberne).

Denne nuance passer til de fleste hudtyper, er let cremet og fugtgivende og giver en let dækning, som kan bygges op, hvis du vil have flere lag. En ting, der gør den ekstra behagelig er, at den mere føles som balsam end som et lag klister, som nogen glossy lipgloss kan have en tendens til. Produktet er desuden glutenfri.

Et lille fif til dig, der ikke hverken har råd, lyst eller den vilde erfaring med makeup: Denne gloss kan faktisk med succes bruges som let farvet highlighter til kindbenet, så du reelt sparer en rouge. Find kindbenets højeste punkt, og læg let strøg fra næse og mod øret. Fikser og fordel med en finger bagefter. Det er da smart!

lipgloss, læber

Gen nude buttercream lipgloss Fra BareMinerals, 239 kr., ellos

Negle: Det sidste touch til fingerspidserne

Når nu man har valgt en så enkel makeup, så kan du også bruge lidt tid på at gøre dine negle forårsfine. Vælg for eksempel en nuance som denne koralrøde, der matcher mange ting, der er fremme nu i modebilledet.

Wild Shine wet n wild neglelakken er nem at lægge og har en fantastisk glans! Den er fri for formaldehyd og toluen. Er du ikke en haj til at lægge en neglelak på, så øv dig eventuelt først på tåneglene. De er større (i hvert fald storetåen) og kan bedre tåle et mere uperfekt resultat.

Når du lægger på fingrene, så sørg for at have så lidt neglelak som muligt på penslen, når du går i gang, så det ikke flyder ud over siderne med det samme. Hellere gentage end skulle til at tage af.

Wild shine nail color fra Wild Shine, 49 kr., ellos

Denne artikel indeholder affiliatelinks, der giver MY DAILY SPACE kommision, hvis du køber noget. Alle produkter er udvalgt af redaktionen, og din pris forbliver den samme.

Hvis du køber noget gennem et affiliatelink, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

Læs også:

Tilbage til 80’erne

80'erne collage

Sådan lægger du foundation

· Mere fra samme kategori ·