Læs også:

Close
sol, sommer, piger

Fem sjove musthaves til sommer – kan du undvære dem?

Uanset om du skal ligge på stranden, drikke vin i parken eller holde fest denne sommer, så har vi fundet fem uundværlige og skøre ting, du MÅ eje

Temperaturerne er så småt begynde at stige i det danske landskab, og vi kan endelig spise is, mens solens stråler giver os dejligt lyserøde kinder. Men hvad, hvis du lige kunne gøre din sommer 50 procent federe?

MY DAILY SPACE har fundet fem sommergadgets, som kan gøre din sommer både sjovere og helt sikkert mere skør!

Solvognens forbandelse

Håndklæde, sommer

Badehåndklæde, 134 kr., Radbag

Det er det samme, hver gang du er på ferie: Du hopper i vandet for at køle af, og når du kommer op fra vandet, så er din solvogn på mystisk vis kapret af familien Jensen med fem børn, og dit håndklæde ligger nu krøllet sammen i sandet.

Det er der nu råd for! Med dette håndklæde er der ingen tvivl om, at denne solvogn er RESERVERET!

Tyveri ved stranden – nej tak!

Solcreme, sommer

Nøgleskjuler, 97 kr., Radbag

Du ligger ved poolen. Solen steger, og du vil gerne i køles ned – men hvem skal se efter dine værdigenstande, mens du går i vandet?

Det behøver du slet ikke tænke over længere. Du skal bare investere i denne smarte løsning, hvor dine penge og mobil kan gemmes sikkert inde i denne fake solcreme – for hvem ville stjæle en solcreme?

 

Saftige sommerdrinks

Drinks, sommer

Drinksdispenser, 199 kr., Coolstuff.dk

Det er endelig tid til sommerfester, og du skal helt sikkert holde 2017s allerfedeste af slagsen! Så imponer dine gæster med en saftig, frisk og kugleskør cocktail.

Med Watermelon Keg kan du udhul en vandmelon, sætte Watermelon Keg-tappehanen i den og fylde den op med en valgfri drink – måske endda en frozen watermelon magarita?

Lad festen begynde!

 

Man bliver aldrig for voksen til en badering

Badering, sommer

Badering, 199 kr., Coolstuff.dk

Vi vil give dig tre gode grunde til, at du skal være firstmover med en farverig badering denne sommer.

  1. Den er virkelig instagramable. Flamingoer, enhjørninge og svaner: Baderingene eksisterer i mange udgaver, og den her er som skabt til at blive fotograferet.
  2. Du kan sole dig, mens du bliver nedkølet – ja tak!
  3. Man ser ret sød ud i en badering. Det kan ikke benægtes.

Sommerlæsning uden hold i nakken

Brille, sommer

Vinkelbrillen, 134 kr., Ragbag.dk

Ferie = læsetid!

Det er på ferien, vi hiver de støvede bøger ned fra hylden og endelig har tid til at fordybe os i, hvad Mr. Grey har tænkt sig at gøre med den slemme pisk.

Vi ved dog aldrig rigtig, hvordan vi skal placere os på solvognen eller i sandet, fordi det altid ender med, at vi får ondt i nakken, albuer og skuldre.

Det er ikke længere et problem! Med vinkelbrillen kan du lægge helt normalt på langs uden at skulle anstrenge en eneste muskel i kroppen. Udover at du skal løfte bogen. Men det må vi hjælpe dig med i næste artikel.

 

LÆS OGSÅ: Video: Vi tester budgetmakeup fra essence – et helt look for 100 kroner

LÆS OGSÅ: Se videoen: Her er den hypede ansigtsmaske, alle taler om

· Mere fra samme kategori ·