Læs også:

Close

Se videoen: Her er den hypede ansigtsmaske, alle taler om

Skønhed  | 

Amerikanerne er vilde med dem, og nu er de stille og roligt begyndt at kravle ind på hylderne i skønhedsforretningerne rundt om i Danmark. “Face Mask Sheets” er en ny  måde at give huden en opfriskende ansigtsmaske

Det er den nye ansigtsmaske-trend i kendisland: “Face Mask Sheets” er blevet en kæmpe tendens i USA, men stammer egentligt oprindeligt fra Asien. Produktet består af et tyndt stykke bomuldsark, som er overhældt med en væskebaseret formel, der hævder at fugte, lysne, og endda behandle fine linjer.

Den er supernem at bruge: Bare riv pakken op, og læg masken over ansigtet. Når masken har trukket, kan det resterende serum blive liggende og fugte resten af dagen.

LÆS OGSÅ: #Unboxing: Første Goodiebox i 2017 er skabt til den travle beautyelsker

MEN! Der er dog nogle enkelte ting, du skal vide.

De erstatter ikke de traditionelle ansigtsmasker

Selv om de er nemme, praktiske og gode til at fugte, så kan de ikke alt det, som de traditionelle ansigtsmasker kan. Bomuldsarkene kan ikke rense dybt eller exfoliere.

Påføring kan være svært i begyndelsen

Maskerne er one size fits all, men ikke hvert ansigt er den samme størrelse eller den samme form. For at dække alle hjørner af ansigtet, foreslår Palmer, at du begynder i den ene ende:

– Start ved panden, og læg den på linje med øjnene, så du ikke får en luftlomme. Dup masken fast på kinderne, mens du bevæger dig ned til hagen. Fordi masken er så glat, er det bedst at ligge ned, mens den gør det, den skal.

LÆS OGSÅ: Er du også vild med tøserne fra SKAM? Sådan genskaber du Nooras look!

De samler ikke bakterier

Sheet-masker er en engangsmaske, som skal smides ud, når den er brugt. Det er til forskel for de traditionelle masker, som i tuben og på tubehovedet kan samle bakterier. Med sheet-masken kan du endda efter fjernelse af arket lade serummet blive på ansigtet som din fugtighedscreme for dagen.

I videoen her viser jeg, hvordan du bruger en sheet-maske:

· Mere fra samme kategori ·