Læs også:

Close
Danny Kool, musik, pop, stjerne

HØR DEN HER FØRST: Danny Kool gør comeback med ny single

Kultur  | 

Det er 18 år siden, han udkom med sit første nummer, og nu er Danny Kool tilbage med singlen “Spørg din søster” – hør sommerhittet her

Den danske barnestjerne Danny Kool bragede for 18 år siden igennem med numre som “Senorita”, “Mig og min bror” og “Mette”. Nu har den i dag 31-årige hitmager været tilbage i studiet og giver danskerne sommerhittet “Spørg din søster“.

– Danny Kool var festlig musik med friske rytmer. Det er den sound, jeg gerne vil give til danskerne igen. Sangen er sjov og rammer meget den stil, som hitter i radioen i øjeblikket. Så jeg er meget spændt på, hvordan min sang bliver taget imod, fortæller Daniel Sørensen til MY DAILY SPACE.

Danny Kool, musik, pop, stjerne
Danny Kool, der har det borgerlige navn Daniel Sørensen, er i dag 31 år og far til to børn (Foto: Privat)

Singlen “Spørg din søster” handler om, at Danny Kool var et hit, da din storesøster var barn. I dag kender de unge mennesker derfor ikke til ham. Derfor kan de spørge deres større søskende, som skrålede med på “Min kære søde Senorita!”, som de hørte på deres discman tilbage i 90’erne.

Basim står bag Danny Kools comeback-single

Sangen er skrevet og komponeret i samarbejde med musiktalentet Basim, som er manden bag hits som “Hvor er du, bro?” og “Fuckboi”.

– Basim er én af Danmarks allerstørste sangskrivere lige nu. Han forstår markedet, og han kaster hits ud, selv om folk ikke ved, at det faktisk er ham, som står bag, forklarer Daniel Sørensen, og fortsætter:

– Vi mødtes en eftermiddag og gik i studiet for at lege med nogle ideer. Pludselig sad vi tilbage med de største dele af sangen “Spørg din søster”. Jeg har i mange år gerne villet lave et comeback, men jeg følte ikke, jeg kunne finde frem til den rette sound og tekst. Det har vi gjort nu. Vi er helt oppe og køre. Vi føler, at vi har lavet et hit, siger den 31-årige sanger.

Danny Kool, musik, pop, stjerne
Er du ikke helt sikker på, hvem Danny Kool er? Så spørg din søster! (Foto: Privat)

MY DAILY SPACE har fået en lang snak med barnestjernen, og du kan læse alt om hans rejse fra 90’er-ikon til burgerkonge af Danmark – og nu som comeback kid – i en stor artikel på søndag.

Hør singlen “Spørg din søster” her:

· Mere fra samme kategori ·