Læs også:

Close

MORNING NEWS: Tusindvis følger fire kattekillinger online

Nyheder  | 

Tusinder følger kattekillinger online · Fly styrtet ned i indkøbscenter i Australien · Russisk kæmpeyacht beslaglagt · Kvinder mister sexlyst i lange forhold

Så er det igen tid til MORNING NEWS. Som altid, er morgenens vigtigste, sjoveste, og mest underfundige overskrifter valgt ud til dig.

Tusindvis følger fire kattekillinger på nettet

Fire kattekillinger har taget Island med storm, og følges nu af tusinder af islændinge online, hvor de de søde små dyr livestreames. Det skriver DR.

Killingerne kaldes “The Kattashians”, og blev fundet i et pakhus. De leder nu efter en ejer, og det skal deres berømmelse hjælpe med at finde.  Kattene hedder Ronja, Stubbur, Briet and Gudni.

Du kan også følge de små stjerner her.

Læs også: Danskerne elsker deres kæledyr lige så højt, som de elsker deres børn

Tusindvis følger kattekillinger på nettet. (Foto: All Over)

Fly styrter ned i indkøbscenter i Australien

Et chartret fly med fem personer om bord, var lige lettet, da det styrtede ned i et indkøbscenter i Melbourne i Australien og eksploderede. Det skriver Ritzau.

Alle fem om bord på flyet er omkommet. Ulykken skete omkring klokken 9 lokal tid, og centeret var derfor tomt for kunder, da det først åbner klokken 10.

– På nuværende tidspunkt ser det ud som om, at ingen på flyet overlevede. Vi vil ikke sige noget om, hvem der var på flyet endnu. Det er simpelthen af hensyn til familiemedlemmer. Det var et held, at centeret ikke var åbent. Det ser ud som om, at flyet blev ramt af en motorfejl, siger vicepolitikommissæren i delstaten Victoria, Stephen Leane, på et pressemøde.

Fly brager ind i indkøbscenter i Australien. (Foto: Polfoto)

 

Russisk kæmpeyacht beslaglagt på grund af gæld

Den russiske kæmpeyacht, der måtte sejles igennem Københavns havn, fordi den var for høj til Storebæltsbroen er blevet beslaglagt ud for Gibraltar, fordi den russiske ejer skylder penge. Rigtig mange penge. Det skriver The Guardian.

Knap 114 millioner skylder yachtens ejer mangemillardæren Andrey Melnichenko for producenten af superbåden. Det er bare gebyrerne, for selve båden koster 2,9 milliarder. Millardæren burde ellers have råd til at betale regningen, da det vurderes, at han er god for 92 milliarder kroner.

Læs mere: Sejlbåd kan genere flytrafikken i Kastrup Lufthavn

Russisk kæmpeyacht, Sailing Yacht A, beslaglagt på grund af gæld. (Foto: All Over)

 

Kvinder mister sexlysten i lange parforhold

Kvinder i parforhold, der har varet mere end syv år, har fem gange højere risiko for at opleve lav sexlyst end kvinder i parforhold, der har varet mindre end to år. Det viser en dansk undersøgelse ifølge Videnskab.dk.

Undersøgelsen er bygget på studier af 428 danske kvinder, der endnu ikke er gået i overgangsalderen. Kvinderne blev bedt om at besvare en række spørgsmål om parforhold, psykisk trivsel og seksuel funktion, også om de havde lav sexlyst.

– Det lyder måske af meget, når man lige hører det. Men de fleste vil nok kunne genkende, at sexlysten var størst, da de lige havde mødt deres partner. Så nogle vil nok tænke, at det er ret naturligt, at lysten falder i med tiden. I hvert fald i en eller anden grad, siger Sarah Wåhlin-Jacobsen, som er læge og ph.d.-studerende på Sexologisk Klinik på Rigshospitalet i København.

Undersøgelsen viste ikke, hvorfor kvinders sexlyst falder.

Kvinder mister sexlysten i lange parforhold. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·