Læs også:

Close
secret escapes

Hotte hoteltrends: Sådan vil vi rejse i 2017

Rejser  | 

Januar er måneden, hvor man får absolut størst rejselyst. Hvad med at rejse et varmt sted hen, tage til en storby … eller ville et yoga-retreat ikke være fantastisk? Vi har talt med Secret Escapes om de hotteste hoteltrends for 2017

2017 byder faktisk på en spændende række af trends og lækre hoteller, der med garanti giver rejselyst. Der er luksus i den absolutte særklasse, gennemførte koncepthoteller og slow living-getaways.

Så lad dig guide til de hotteste hoteltrends – og hvor de kan opleves!

Absolut luksus

secret escapes
Det ligner store guld-legoklodser. Men sikke en udsigt, der må være fra hvert værelse. (Foto: theroyalatlantisresidences.com)

Arkitektoniske vidundere, ubegrænset concierge-service, private pools og ekstraordinære spa-oplevelser. Luksushoteller, der frister med ekstravagante hoteloplevelser, som tidligere var forbeholdt de allerrigeste, skyder op overalt i verden og bliver, i takt med at udbuddet øges, nemmere at komme i nærheden af for almindeligt dødelige.

Her kan du opleve det:

I det i forvejen luksuriøse Dubai åbner i 2017 et hotel i den absolutte luksus-særklasse. The Royal Atlantis’ arkitektur minder om en stabel af overdimensionerede glaskasser med direkte udsigt til det åbne hav. Hotellet er omgivet af æstetisk anlagte haver og infinity-pools, der synes uendelige. Mere vildt og luksusagtigt bliver det vist ikke.

 

Stress af med slow living

secret escapes
Hvem gad ikke godt tage en slapper ved vandkanten i sådan en hytte? (Foto: jicarolodge.com)

Som et modsvar til den frembrusende teknologiske udvikling og den verdensomspændende digitale FoMo-epidemi (Fear of missing out) tilbyder flere hoteller nu ”slow living retreats”, hvor gæsterne kan logge ud og detoxe for hverdagens stress og jag.

Autentiske naturoplevelser, stilhed, velvære for krop og sjæl og et aktivt fravalg af tv og WiFi markerer et opgør med det postmoderne samfund og den digitale tidsalder. Flere hoteller følger tendensen helt til dørs ved udelukkende at servere måltider tilberedt med økologiske og lokalt dyrkede råvarer.

Her kan du opleve det:

På en lille, privat ø, lige uden for Grenada i Nicaragua, ligger Jicaro Island Ecolodge. Stedet er selvforsynende og serverer kun økologiske og lokaldyrkede måltider. De små hytter, som hotellet er gjort af, ligger lige i vandkanten og giver gæsterne mulighed for at blive ét med naturen og slippe storbylivet. Hvem gad ikke godt ligge der ved stranden?

 

Koncepthoteller i særklasse

secret escapes
Det er et supercool hotel, og du skal ikke rejse langt for at opleve dette. (Foto: nhowberlin)

Gennemførte hotelkoncepter, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne, vinder frem i stor stil. Det gælder både indretning, musik, restaurant og services. Det hele skal have en rød tråd, en historie og det særlige twist, der gør oplevelsen unik. En seng at sove i er ikke nok.

Her kan du opleve det:

På Hotel NHow i Berlin er omdrejningspunktet musik og kunst. Der er et musikstudie i kælderen, og hotellet har sit eget museum for moderne kunst. Får du brug for det, kan du også leje en elguitar eller en dj-pult med op på værelset. Du behøver med andre ord praktisk talt ikke forlade hotelområdet for at mærke byens puls.

 

 “Hygge” – både ude og hjemme

secret escapes
Det er dansk, og man kan kun blive endnu mere forelsket i vores lille land med et ophold her. (Foto: ruths-hotel.dk)

Det danske koncept hygge er ikke gået internationale trendnæser forbi. Der er skrevet flere bøger om, hvordan man indretter med hygge the danish way, og nu har trenden også fundet vej til hotelbranchen, hvor den hyggelig stemning breder sig på både værelser og i fællesområder.

For os danskere – de originale hyggedyr – kan hyggetrenden måske synes en smule sær, men ude i den store verden er hygge noget af det allermest trendy lige nu.

Her kan du opleve det:

Ude godt men hjemme bedst – og på trods af gode forsøg, kan intet måle sig med ægte, dansk hygge. På Ruths Hotel i Gammel Skagen går hygge og idyl hånd i hånd. Pejsestuen emmer af hygge i de kolde vintermåneder, og i sommerhalvåret finder man ikke en hyggeligere plet end netop her, hvor bølgerne slår ind over stranden lige på den anden side af de sprossede vinduer.

Gourmetoplevelser on-site

secret escapes
En yacht, et hav, lidt god mad og en solnedgang. Alt er godt. (Foto: hotelsbarriere.com)

Det skal være nemt at spise lækkert, når man er på hotel. Stadig flere hoteller opgraderer deres restauranter og tilbyder regulære gourmetoplevelser for at tiltrække gourmetturister og foodies, som gerne rejser efter kulinariske oplevelser. Det samme gælder for de førende hotelbarer, som byder på unikke vinde, specialøl fra lokalområdet og særligt udvalgte spiritusspecialiteter.

Her kan du opleve det:

Madglade gæster valfarter til det majestætiske Hotel Barrière Le Majestic i Cannes, hvor de kan nyde en gourmetmiddag på restaurant Fouquet’s, som kan bryste sig af hele tre Michelin-stjerner. Restauranten emmer af ægte parisisk brasserie, og menuen er skabt af den franske topkok Pierre Gagnaire.

High-tech all the way

secret escapes
Et hotel lidt udover det sædvanlige. (Foto: yotel.com)

Teknologi er en stadig større del af hoteloplevelsen, og her er der rig mulighed for at optimere sit tidsforbrug, hvis man eksempelvis er på forretningsrejse.

Om det er i receptionen, hvor man selv kan checke-in med sin smartphone – eller på værelset, hvor lys, temperatur, musik og underholdningstilbud kan styres og tilpasses via tablets, apps, smart-tv og streamingenheder som Apple tv eller Google Chromecast.

Teknologien finder ind overalt og gør hotelopholdet mere personligt og tilpas tech-blæret.

Her kan du opleve det:

På Yotel i New York bliver du ikke mødt af en receptionist i lobbyen. Alt er automatiseret, og med få klik er du tjekket ind og har modtaget nøglen til dit værelse, som er udstyret med interaktive touch-vægge, der styrer lys og lyd. Har du brug for at få din bagage sikkert opbevaret efter check-out kan hotellets bagage-robot også klare den tjans. Der er tilmed en udendørs biograf på taget.

Om Secret Escapes
Secret Escapes leverer håndplukkede feriefristelser til fordelagtige priser. Lokale Secret Escapes-agenter over hele verden spotter og forhandler unikke ferieoplevelser med store besparelser til Secret Escapes medlemmer – helt op til 70% sparet på luksus-, design- og boutiquehoteller på udvalgte destinationer. Hver eneste ferie er sammensat med øje for destinationens særlige muligheder, som give forbrugeren en personlig og unik oplevelse – ofte med særlige goder og services – det lille ekstra, som fuldender oplevelsen og gør rejsen uforglemmelig.
Secret Escapes har flere end 31 millioner medlemmer på verdensplan og har siden opstarten i 2011 solgt mere end 4 millioner hotelovernatninger.

 

Hvis du vil finde flere, lækre og anderledes steder

Så du nu har fået endnu mere lyst til at rejse ud i verden, kan du finde flere unikke hoteloplevelser på Secret Escapes, Europas førende bookingportal for luksushoteller til fordelagtige medlemspriser.

Læs også:

Backpacker-Marie

Backpacker nyder udsigten ved vandet (Foto:privat)

Uundværlige rejseapps

Kvinde tager foto og bruger rejseapps i Østrig

 

· Mere fra samme kategori ·