Læs også:

Close

EVENING NEWS: Nyt satireshow tager pis på IS og Real Housewifes

Nyheder  | 

Engelsk satireshow tager pis på IS og Real Housewifes · Firma er endt i shitstorm efter at bruge rådhustårnet som reklame nytårsaften · YouSee tilbyder streaming efter nytårskaos

Aftenens nyheder giver dig et bredt overblik over dagens interessante historier.

Nyt satireshow tager pis på IS og realityshowet Real Housewifes

Kanalen BBC Two har fået et satireshow, der hedder Revolting, og især et af showets sketches deler vandene. Sketchen Real Housewifes of ISIS gør tykt grin med det amerikanske realityshow Real Housewifes, der handler om rige kvinder i USA.

– Halshugningen er om tre dage, og jeg aner ikke, hvad jeg skal have på, siger den ene af kvinderne blandt andet i sketchen, og i en anden sekvens er der to husmødre, der bliver sure på hinanden, fordi de har taget ens selvmordsbomberveste på.

BBC Two har postet videoen på Facebook, og her får den en noget blandet modtagelse. Nogle mener, at sketchen er sjov, nyskabende og befriende politisk ukorrekt, imens andre mener, at den er ufølsom og sårende for de mennesker, der har mistet nogen eller selv er ofre for IS-angreb.

https://www.youtube.com/watch?v=DOB6UDC-67w

Firma endt i shitstorm efter reklame på rådhustårnet nytårsnat

Lagde du mærke til et lille hjerte rundt om rådhustårnets ur, da der blev talt ned til 2017 nytårsnat? Det var en reklame. Det var der mange danskere, der ikke var tilfredse med, så nu lukker Min-mave.dk undersiden Mamaspace.com, efter firmaet er endt i en shitstorm for at bruge rådhustårnet som reklamesøjle. Det skriver TV2.

Først forsøgte mamaspace.com at fjerne de negative kommentarer, men til sidst blev siden slettet helt.

– Det var virkelig en uheldig måde at markere jer på. En uæstetisk hijacking af et tidspunkt, som er meget højtideligt for mange mennesker. Hverken en “narresteg” eller “mama-love”, skriver Kristine Skøtt-Jensen.

Men kritikken er ikke lagt ned, for danskerne klager nu i stedet på hovedsiden min-mave.dk og giver firmaet dårlige anmeldelser på trustpilot.

YouSee undskylder med film og streaming

YouSee havde en rigtig dårlig slutning på 2016 og en ditto dårlig start på 2017, da tv-udbyderens signal gik i sort om eftermiddagen nytårsaften og fortsatte helt op til eftermiddagen i det nye år, og flere danskere måtte undvære dronningens nytårstale, “90 års fødselsdagen” og rådhusklokkerne, der talte ned til det nye år.

Det er endnu ikke lykkedes YouSee at finde årsagen til signalfejlen, og imens kunderne bliver mere og mere frustrerede, har YouSee forsøgt at finde et plaster, der kan dække såret.

Derfor har udbyderen tilbudt gratis streaming af film resten af januar i form af en filmpakke til kanalen Viasat Film Premiere, fem udvalgte lejefilm og over 250 film fra Viasat. Det skriver Ritzau.

Læs mere: Yousees priser stiger trods nytårsbommert

Læs mere: Forsvarets Efterretningstjeneste går ind i Yousee-sag

YouSees priser stiger trods nytårsbommert. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·