Læs også:

Close
Julesweater

Gør din jul lidt sjovere, og støt et en god sag med en lækker julesweater

Mode  | 

Er du gået hen og blevet lidt misundelig på alle de fede og sjove julesweatere? Så fat mod, vi guider dig til, hvor du kan få fingre i en

I mange år har det primært været et amerikansk fænomen at skulle have sig en kikset julesweater, men med årene er den før pinlige beklædningsgenstand blevet mere og mere populær. Find din favorit her!

Filminspireret julesweater

Når det er jul, er der bare nogle film, man SKAL se, og en af de film er Alene Hjemme. Så hvorfor ikke hylde den udødelige juleklassiker med en julesweater eller to?

Julesweatere

Alene Hjemme-julesweater, cirka 575 kroner, Holidayfury

Julesweatere

Citatjulesweater, cirka 133 kroner, Boohoo

Hvis du ikke har set Stranger Things endnu, så kom i gang. Hvis du har, så ved du, hvor fantastisk en serie det er, og forstår referencen på denne sweater, hvilket kun gør den mere awesome!

Julesweatere

Stranger Things julesweater, cirka 575 kroner, Holidayfury

Læs også: Klumme: Gider du blande dig uden om min livmoder?

Hurra for Jesus

Vi kan hurtigt glemme, at al galskaben med gaver, pynt og stress er til, fordi vi egentlig burde fejre Guds søn Jesus. Det er takken for at dø for alles synder, hurra!

Julesweatere

Jesusjulesweater, cirka 442 kroner, Holidayfury

Winter wonderland

Synes du, det er en skam, at du kun kan have en sweater på en måned om året, kan du købe en, som kan fungere hele vinteren. Et godt eksempel er denne fra H&M med det sødeste dovendyr på.

Julesweatere

Vintersweater, 179 kroner, H&M

Læs også: Derfor bør du få dig en veninde i udlandet

Støt et godt formål

Hvis du alligevel har besluttet dig for at købe en julesweater, hvorfor så ikke støtte en god sag i samme drag? Magasin donerer 50 kroner til EventyrJul f0r hver solgt sweater og hjælper til, at familier med en svær hverdag kan få en dejlig juleaften.

Julesweater

Julesweater fra Red Herring, 249 kroner, Magasin

Design din egen

Kan du ikke finde en julesweater, du kan lide, må du ikke miste håbet endnu. Du kan nemlig bare designe din egen på Shirt City, hvor du selv kan vælge, om det skal være en sweatshirt eller en T-shirt.

Du kan blandt andet få print som disse:

Julesweatere

Julesweatere

· Mere fra samme kategori ·