
15 minutters opskrift: THE BODY COACH’S CLUB SANDWICH
En club sandwich holder altid. Og denne er endda i fire lag! What’s not to like? God til frokost eller nem aftensmad – den tager under et kvarter at lave
The Body Coach’s club sandwich er en smuk ting! Her er den helt traditionelle opskrift med kalkun og skinke, men improviser endelig selv. Og hvis en fire-lags-sandwich er for meget for dig, så drop et lag, og spis den sammen med en håndfuld fritter af søde kartofler
INGREDIENSER2 æg
salt og peber
4 tykke skiver godt brød 1 stor tomat, i skiver
1⁄2 salathoved, bladene 300 gram blandet afskåret pålæg fra slagteren eller delikatessen, jeg kan lide kalkun og skinke
1 stor sylteagurk, til servering
1 portion
Opskrift: Club sandwich
Bring en stor gryde vand i kog, kom forsigtigt æggene i, og kog dem i seks minutter. Hæld vandet fra, og stil gryden under den kolde hane, til æggene er kolde nok til at pille.
Kom de pillede æg i en skål, krydr godt med salt og peber, og mos dem med en gaffel.
Rist dit brød. Når brødet er klar, bygger du din sandwich. Læg de fire skiver brød foran dig, smør den ene skive med de mosede æg, og fordel så tomat, salat og kød på tre af skiverne.
Læg skiverne oven på hinanden, og læg den sidste ovenpå som et låg.
Skær sandwichen over på skrå, og nyd den sammen med stave af sylteagurker.
Velbekomme!
Mit bedste tipLav fritter af søde kartofler sådan her: Skær en stor sød kartoffel over på langs i otte både. Tilbered bådene i mikroovnen i fire minutter ved 900 W, og lad dem hvile i et minut. Opvarm en tsk. kokosolie, og steg de forkogte fritter i olien, til de er gyldne og sprøde. Læg dem på køkkenrulle, og krydr med salt.
Få flere lækre opskrifter i bogen:
Læs også: