Læs også:

Close

9 spøjse typer, du møder i fitnesscenteret

Camille er uddannet pædagog og kostvejleder med speciale i børn og overvægt. Hun blogger i fritiden om mad og livsstil på camillemaja.dk.

Jeg har samlet ni af de mest spøjse og karakteristiske fitnesstyper. Jeg har selvfølgelig sat det lidt på spidsen, men måske kan du genkende nogle af dem, og måske er der nogen, der minder om dig?

Sminkepigen

Hun tager aldrig sin makeup af, og du er lidt i tvivl om, om der holdes en stor fest midt i fitnesscenteret. Hun har typisk håret nede, og hvis hun har pandehår, så har hun ikke sat det op med et spænde. ”HVORFOR PINER DU DIG SELV”, tænker du – eller det gør jeg i hvert fald.

Hun kigger sig ofte lige i spejlet og tjekker, om det hele sidder, som det skal og drikker en masse vand. Misforstå mig ikke, der skal være plads til alle – men tag da den makeup af, så din hud kan ånde … SUK!

(160307) -- MEXICO CITY, March 7, 2016 -- Photo taken on March 4, 2016 shows Susana Zambrano, the national champion of fitness, training in a gym in Mexico City, capital of Mexico. Lacking support from her family, Susana has spent the last decade in bodybuilding which is still an exclusive for men in the country. I m sad because my mom and grandmom don t understand why I love bodybuilding, but I must respect them . The upcoming International Women s Day will be celebrated under the theme Planet 50-50 by 2030: Step it Up for Gender Equality , with special attention to equal opportunities in education, the ending of all forms of discrimination and the elimination of all forms of violence and harmful practices against women and girls. ) (jp) (ah) MEXICO-MEXICO CITY-WOMEN S DAY-FEATURE PedroxMera PUBLICATIONxNOTxINxCHN
(Foto: All Over)

Den personlige træner

Har I oplevet, at nogle mennesker kommer over og holder jeres krop i spænd, eller lige spotter jer, uden at spørge først? Ja, det sker faktisk. Jeg har hørt fra flere veninder, at nogle kommer over og guider, samtidig med de rører. Hold lige op med det, kære hjælper. Vi vil rigtig gerne have dine råd, men du behøver ikke røre så meget ;). Medmindre du er en meget flot mand, så kan vi måske godt tale om det.

Du kan også genkende den personlige træner på sætningen: ”Du burde træne din mave lidt mere – lad mig vise dig nogle gode øvelser!”. Personen glemmer nogle gange at træne selv, fordi de er så optaget af at hjælpe andre. Det er selvfølgelig fedt, at nogen griber ind, hvis den anden person er ved at gøre skade på sig selv, men vurder lige situationen, træner!

Beautiful woman doing leg exercises in gym with the help of personal trainer
(Foto: All Over)

V’et

Denne type står oftest ved håndvægtene og kigger sig selvfølgelig lige i spejlet mere end 10 gange under træningen. Når du ser ham, træner han for det meste overkrop, og han har derfor utrolig små ben. Næste gang du ser ham, så guide ham hen til squatstativet!

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Muskelbundtet

Denne type bruger rigtig meget tid på at sætte mere vægt på, da han/hun er rigtig stærk! Drikkedunken er selvfølgelig fyldt med proteinpulver fra Bodylab, som skal indtages NU. Så han eller hun kan vokse sig stor og stærk! Det er nemlig rigtig vigtigt!

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Narcissisten

Dette gælder både mænd og kvinder! Nogle kan ikke gå forbi et spejl uden at flekse lidt, og hvis det ser rigtig godt ud, så kommer smartphonen lige frem. Det skal jo dokumenteres! Det hænder dog, at denne type bruger mere tid på at flekse sin flotte krop end på rent faktisk at træne. Så pak mobilos væk, og koncentrer dig lidt om træningen, ven. 😉

Shirtless bodybuilder flexing in front of the mirror at the gym
(Foto: All Over)

Skrigeren

“OOOOOAAAAAAARRRRHHHH”, lød det bag dig, selv om du faktisk har musik i ørene.

Jeg er ked af det, mænd, men det er altså jer, der skriger. Jeg har aldrig hørt en kvinde brøle som jer i centeret. Det skal i altså lade vær med, eller også skulle I måske overveje tennis?

Jeg forstår, hvis I lige kommer med et pust/støn, men at I brøler som aber, efter i har løftet noget tungt, det hører altså kun til i junglen.

Skrigeren nyder opmærksomheden, og han vil nok selv påstå, at han ikke kan løfte  tungt uden alle de mange lyde. NO PAIN, NO GAIN!

brüllender Schweinsaffe "Clowny" im Tierpark Berlin Friedrichsfelde - 2002 - 19.11.2002 Es obliegt dem Nutzer zu prüfen, ob Rechte Dritter an den Bildinhalten der beabsichtigten Nutzung des Bildmaterials entgegen stehen.
(Foto: All Over)

Kaffeklubben

Denne klub består ofte af tre personer, som lige skal fortælle den vildeste historie, inden de går i gang med træningen. Der er kun én, der træner af gangen, og der snakkes selvfølgelig under alle øvelserne. Denne gruppe har jeg selv været en del af, og jeg fik ikke altid så meget ud træningen, som jeg ønskede.

Et godt råd er her at aftale hjemmefra, hvad I vil træne og så tale i pauserne. Men hvis du går i fitness for at hygge dig, så keep up the good work!

VARIOUS
(Foto: All Over)

Yogamennesket

Denne type er rigtig afslappet og måske har han/hun også bare tæer. Du finder dem altid på yogaholdene, og de elsker grøn te. De har selvfølgelig også deres egen yogamåtte med.

Sagt på redaktionen: ”Jeg oplevede engang, at de lavede nøgenyoga inde i saunaen, og det er bare lidt for meget til mig”! Hvad sker der? 😀

(Foto: All Over)

Januartypen

Disse typer kender vi vidst alle. Det er blevet januar og et nyt år, og så skal der trænes! De har ofte rigtig flot og nyt tøj på og er fulde af energi. Jeg ved, at mange af de faste gængere glæder sig til februar, for så er der igen plads i centeret.

Et godt råd til jer januartyper: Husk at variere jeres træning, og læg ikke for hårdt ud fra start. Få dig eventuelt en træningsmakker, så det gør træningen nemmere. Hvem ved, måske blive du en dag en del af kaffeklubben, eller måske en skriger? Der er mange muligheder!

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·