MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
grønne tomater
Tina Dines Appelt
Mad  |  6. oktober 2022

Fermentering: Grønne tomater med vaniljekorn

De smukke grønne tomater har en syrlig smag, netop fordi de ikke er modne. Derfor er de gode at fermentere. Brug tomaterne som 'surt' til din aftensmad eller i salater. Opskriften er fra bogen 'Kunsten at fermentere' af Ditte Ingemann

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk