Læs også:

Close
far datter

Ting du kan give ham du elsker

Mode  | 

Ham din far … Han er sikkert en svær én at købe gave til. Men selvfølgelig skal han ikke snydes for en gave på fars dag. Derfor giver vi dig lidt inspiration til den perfekte ‘fars dag-gave’, så du kan forblive fars pige

‘Fars dag’ er en hyggelig tradition og en god anledning til at forkæle ‘manden i dit liv’. Men det kan være svært at være kreativ, så gaven ikke blot bliver ‘det sædvanlige’ eller måske bare en flaske rødvin. Læs med og få inspiration til en masse gode gave ideer, du kan give ham. Måske der også er inspiration til ham din kæreste, hvis han skal forkæles.

far datter
Vi elsker vores fædre … (Foto: Unsplash)

En god gaveæske

Han ville sikkert ikke købe det selv – så derfor endnu mere grund til at forkæle ham med det. Gaveæsken fra Rituals er både fin og lækker og ganske nem at købe.

rituals gaveæske

Rituals gaveæske, 399 kr., rituals.com/dk

Ny aperitivo

Ikke alene er det en virkelig fin flaske – og sikkert en din far ikke kender. Men Per Se drikkes som udgangspunkt blot med masser af is og en skive appelsin (frisk eller dehydreret) i et stort glas. Den er fantastisk med tonic, men den kan også fortyndes med ‘bobler’ eller danskvand (lidt i stil med Aperol Spritz).

Derudover fungerer den rigtig godt i en Per-Se-groni; 1/3 gin, 2/3 Per Se, en skive appelsin, masser af is og et skvæt tonic. Udover appelsin består Per Se af 23 andre ‘botanicals’ herunder humle og lidt af julens krydderier (nelliker) så selvom det umiddelbart er sommer og appelsiner man tænker på når man ser Per Se´s orange farve kan den også sagtens nydes i julemåneden som et alternativ til julens gløgg. Den kan endda anvendes i en vinho quente (varm vin); opvarm 1/3 Per Se, 2/3 rødvin og tilsæt en skive appelsin.

Hvis du nu skriver ovenstående på et kort og vedlægger lidt tonicvand og et par appelsiner, så er daddy godt på vej til at kunne servere gode drinks.

per se

Per Se Aperitivo, 159,95 kr., vinogaudium.dk

God til turen

Eva Solo’s 24/12 to go termoflaske er geniale. der kan være en halv liter i  og denne er i farven ‘golden sand’. Den holder koldt i 24 timer og varmt i 12 timer, er produceret i robust materiale, så den holder til slid, og er med strop så den nemt kan tages med, og så tåler den maskinopvask. Hvis ville elske at have sådan en.

eva solo termoflaske

Eva Solo termoflaske, 249,95 kr., evasolo.com/dk

Cap til soldage

Måske det er for at skærme for solen – skjule det måske lidt tyndere hår – se cool ud – eller for at tage noget af vinden. Man behøver ingen undskyldninger for at bære en cool cap som denne – der i øvrigt er lavet af plastikflasker. Den er fra Magasin og til en god pris.

cap

Cap, 199 kr., magasin.dk

Billet til Copenhagen Rosé Festival 2023

Det kan være svært at finde en gave til manden, som har alt – derfor er en oplevelsesgave oplagt. Skab nye minder sammen, og skyd sommeren godt i gang med glade mennesker, sprøde toner, lækker mad og iskold rosé, når Copenhagen Rosé Festival slår dørene op til to oplevelsesrige dage i roséens tegn den 23. & 24. juni.
Årets største roséfest kommer til at finde sted hos The Plant i København, hvor Danmarks bedste rosé-importører, producenter og rosé-elskere vil være samlet under samme tag. I løbet af festivalen vil der være rig mulighed for at skyde sommeren i gang og smage, nyde og stifte bekendtskab med hundredevis af rosévine, og alt hvad dertil hører.

Praktisk information:

Billettens pris dækker entré, poletter til 10 smagninger, 1 festivalplakat samt 1 lod i rosékonkurrencen.
Fredag d. 23. juni
1. session: 16.00-18.00
2. session: 19.00-21.00
Lørdag d. 24. juni
1. session: 15.00-17.00
2. session: 18.00-20.00

The Plant, Raffinaderivej 22, 2300 København.

copenhagen rose festival

Billet til festival, 398 kr. per billet, copenhagenrosefestival.dk

Et pænt bælte

Tommy Hilfiger kan det med at lave pæne, klassiske ting – nøjagtig som dette bælte. Fås i mange længder (alt efter mavens størrelse) …

bælte tommy hilfiger

Tommy Hilfiger bælte, 399 kr., bootz.dk

Produktet han ikke aner, han mangler

Det er ikke så kendt endnu – men det er til gengæld virkelig godt – især til mænd der måske begynder at få lidt tyndere hår. Danske Scandinavia Biolabs står bag den 100% veganske, hormonfri og naturlige Bio-Pilixin® Activation Serum, som stimulerer blodgennemstrømningen, tilfører vitale næringsstoffer og hjælper med at forlænge hårvækstfasen. Serummen kan bruges af alle, hvad end man lider af hårtab eller blot vil opnå stærkere og tykkere hår.

Det unikke ved serummens formular er overraskende enkel. Det er nemlig dens indhold af det aktive ingrediens, Capilia Longa, der gør den helt store forskel. Capilia Longa har til formål at støtte aktiviteten af de dermale papilaceller for at genoprette balancen i den naturlige hårvækstcyklus. Formuleret med kraftfulde, aktive ingredienser, som er udvalgt efter en grundig gennemgang af videnskabelig litteratur og evalueret af et tredjepartslaboratorium for at sikre kvaliteten, er alle ingredienserne stadig 100% veganske, naturligt afledte og ikke-toksiske. Det anbefales, at man køber produktet til minimum tre måneder, da kliniske undersøgelser viser, at det tager mindst 45 dage at se en reduktion i hårtab og 150 dage at aktivere ny hårvækst. Mon ikke han vil blive glad for dette.

scandinavian biolaps serum

Scandinavian Biolaps serum, 399 kr., scandinavianbiolabs.dk

Bogen som du kan bruge sammen med ham

Her er det kortet, og det du skriver, der er det vigtige. For hvad med at tage på ture med ham og opleve det grønne København. Med fokus på biodiversitet, bæredygtighed og både socialt og miljømæssigt ansvar tager ‘111 grønne steder i København som du skal se’ dig med på en grøn rejse gennem København.

Den guider til hovedstadens mange nuancer af grønt, både udendørs og indendørs, historisk og nyt. Den bugner med idéer til grønne oplevelser, så læseren kan opleve byen på en helt ny måde, og så understreger den, hvorfor København så ofte bliver kåret til en af verdens mest bæredygtige byer.

111 grønne steder i københavn bog

 ‘111 grønne steder i København som du skal se’ , 230 kr., saxo.com

Shorts til have- og udelivet

Jack & Jones’ univers er cool og afslappet – det oser også ud af disse shorts, der kan bruges til det hele.

shorts

Jack & Jones shorts, 299 kr., bootz.dk

Gin holder altid

Hendrick’s er lige kommet med en limited edition Flora Adora Gin er ikke alene usædvanlig fin og floral at kigge på – den smager også usædvanlig godt. Det er essensen af havens vilde blomster, der er skabt en enestående gin baseret på elleve botaniske ingredienser.

gin hendricks

Hendricks Flora Adora Gin, 399 kr., ginbutikken.dk

Den lille ekstragave

Det handler ikke altid om størrelsen på gaven, men mere det at VISE, at man har husket og også viser, at man holder af andre mennesker, der står en nær. En lille – men virkelig god – håndcreme kan også nemt gøre det. Denne fra The Body Shop er perfekt – også for eksempel at have med i tasken eller bilen.

Almond Hand & Nail Cream er til hænder og negle, og den tilfører fugt, plejer og blødgør. Den er vegetarisk og dufter skønt og med den helt rette konsistens (ikke for fed ikke for flydende).

almond håndcreme body shop

The Body Shop Almond håndcreme, fås i en 30 og 100 ml til 55 kr. og 115 kr., bodyshop.dk

Den interessante gave

Mikael Wivels bog kan læses som en fortløbende fortælling, der lidt efter lidt skyder sig ind på et enkelt, men absolut centralt spor i dansk kunst, nemlig det eksistentielle. Den tager sit afsæt i Oplysningstiden og slutter brat, her og nu, i vores egen, antropocæne epoke.

Stoffet lægges dog ikke strengt kronologisk frem, men snarere med en form for en tematisk rytme, hvor de enkelte vinklinger på den menneskelige eksistens belyses via værker af kunstnere, der ikke nødvendigvis er fra samme periode.  Billeder af ældre mestre som Christen Købke, Anna Ancher, Vilhelm Hammershøi og Bertha Wegmann bliver hentet ind og genaktualiseret i mødet med moderne kunstnere som Palle Nielsen, Dea Trier Mørch, Kathrine Ærtebjerg og Peter Linde Busk. Alle rummer de noget alment i sig. En spændende bog hvis han interesserer sig for den slags …

lommer af lys bog

Bogen ‘Lommer af ly’, 350 kr., saxo.com

Tasken til alt gear

Den kommer til at holde uendelig lang tid – og kan blive sådan en fast og ikke mindst yndlingstaske til alt gear, om man blot er ude at cykle, på ferie eller til hverdag. Den er fra Fjälräven.

fjällräven taske

Fjällräven taske, 379 kr., magasin.dk

Læs også:

Far, bror,mig, baby, familie, billedeFoto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·