Læs også:

Close
picnictæppe södahl

Shopping til udelivet

Bolig  | 

Findes der noget bedre end udeliv – haveliv – altanliv – ja bare at være ude. Her får du inspiration til udelivet

Vi elsker at hygge og være udenfor – om det er i en stor have eller på en lille hyggelig altan, det er ikke så vigtigt. Her får du inspiration til ting, du både kan ønske dig eller måske selv investere i. Alle er med til at gøre udelivet endnu hyggeligere og også endnu mere oplagt at invitere venner og familie til grill eller bare drinks en lun aften.

hund pige udeliv altan hygge
Forår og sommer skal nydes – udenfor … (Foto: Unsplash)

Det fine konsolbord til terrassen

Forskøn et hjørne i stuen eller sig smukt velkommen i entreen. Det smalle konsolbord i pulverlakeret metal kan passe ind i de fleste rum, selv steder hvor gulvpladsen er sparsom.

Det leveres med to hylder, som du selv kan placere efter behag og behov. Den ene hylde har høj kant, som kan holde på håndklæder, hue/handsker, hundesnore eller hvad end du har brug for. Det er 77,7 centimeter.

zone plantekasse

Zone konsolbord, 1.999 kr., zonedenmarkshop.com

Her er det i en mindre variant der også for eksempel kan bruges som bar- eller serveringsbord. Her er det 55,5 centimeter.

zone plantekasse konsolbord

Puder skal der til

Puder hygger – og er pæne og ikke mindst rare at have – også udenfor. Södahl har mange forskellige puder – både hvad angår størrelser og mønstre. Sæt gerne flere sammen der spiller lidt op til hinanden som på billedet.

södahl pude puder

Södahl pude (statement stripe), 199,95 kr., soedahl.com/dk

Og man skal sidde godt – og pænt

Södahl har også matchende siddehynder. Også her kan det se godt ud at mikse dem. Læg mærke til læderstrop, der gør det nemt at samle og holde dem, når de skal bæres ind og ud.
södahl siddehynde

Södahl siddehynde, 179,95 kr., soedahl.com/dk

Til picnic- eller strandturen

Det er flot – dejligt stort og perfekt til at både sidde og ligge på. Det er fra Södahl. Læg mærke til den lille ‘pose’ nederst til højre – den sidder fast, og tæppes pakkes sammen i denne, så det er nemt at transportere.

picnictæppe södahl

Södahl picnictæppe, 299,95 kr., soedahl.com/dk

Pizza kan også laves ude i haven

Den er ikke billig – men den er genial Forno Spin pizzaovnen fra Morsø. Det er en gaspizzaovn, der ud over en pizzaovns gængse funktioner har en el-roteret pizzasten, der giver en ensartet og indbydende afbagning.

Pizzaovnen er en næsten uundværlig tilføjelse til udekøkkenet. Den er nem at betjene, og den brede åbning giver god plads til pizzastenen med en diameter på 40 cm. Højde 35 cm, dybde og bredde 57 centimer, 1 brænder. Design af Klaus Rath.

pizzaovn morsø

Forno Spin pizzaovn fra Morsø, 5.499 kr., morsoe.shop.com/dk

Lækkert (ude)lys

De er fine og perfekt til både en stor have og en lille altan. Kugleformet LED lampe med solar. Lampen giver et varmt, hvidt lys. Ca. 8 timers fuld opladning i dagslys giver en brændetid på cirka seks timer. Vandtæt og egnet til udendørs brug. Inklusive spyd som kan monteres under lampens bund og sættes i for eksempel græsplænen. Fra Villa Collection.

solar lampe

Solar lampe fra Villa Collection, fra 449 kr., villacollectiondenmark.com/dk

Lampe og højtaler i et

HAV er en hyggelig skandinavisk designet lanternehøjttaler til udendørs og indendørs brug, nem at flytte rundt på og medbringe. Lanternehøjttaleren skaber den perfekte atmosfære til en poolfest, en havefest eller en hyggelig grillaften. Tilslut blot højttaleren til din smartphone for at starte festen. Kan bruges som lampe uden lyd, som højttaler uden lys eller med en kombination af lys og lyd. Designet i samarbejde med Design Studio Swift Creative, Aarhus.

Info:

D 17,5 x H 23 cm.
Trådløs 5 watt Bluetooth-højttaler med varmt hvidt LED-lys.
IP44-godkendt, egnet til udendørs brug.
Genoplades med 1,5 m usb-kabel, som medfølger.
4-6 timers opladning giver 4-6 timers funktionstid.

led lampe højtaler

LED lampe med højttaler fra Villa Collection, 799 kr., villacollectiondenmark.com/dk

 

 

Læs også:

 

Havetendenser vi tror på

 

have haveliv botanik blomster planter

· Mere fra samme kategori ·