Læs også:

Close

Sådan får du råd til det, du drømmer om

Økonomi  | 

Forår kan også være et godt tidspunkt at få styr på sin økonomi på. At få ryddet op og dermed så meget styr på økonomien, så der også bliver råd til det, du drømmer om. Læs de gode råd her

Dette indhold er sponsoreret

Vi har alle sammen drømme og mål i livet, som vi gerne vil udleve inden vi bliver gamle, men vejen derhen er ikke altid den nemmeste. Om det så er drømme som f.eks. at rejse, flytte til en anden by, flytte i hus, få børn, købe en bil eller blive gift, så skal alting stadig prioriteres, planlægges samt spares op til.

dream drøm quote
Nøjes ikke kun med at drømme – gør også noget ved det … (Foto: Pexels)

Somme tider har man mange drømme og mål, men uden helt at vide hvordan man kommer derhen til hvor man kan få dem til at blive til virkelighed. Der er dog flere ting du kan gøre, for at få råd til dine drømme og mål i livet.

Ryd op i din økonomi

En måde at få råd til det du drømmer om, er at rydde op i din økonomi. Opsig dine streamingtjenester og se i stedet ting der er gratis. Opsig dit Spotify abonnement og benyt dig i stedet af versionen der er gratis, selvom der er reklamer.

Opsig dit fitness abonnement, hvis du har sådan et, og løb i stedet for en tur udenfor samt benyt dig af udendørs træningsfaciliteter. Fitness abonnementer er som regel dyre, og hvis du udover dette også betaler til for eksempel
streamingtjenester samt Spotify, så løber det hurtigt op.

løbe løbetur motion
Ryd op i din økonomi og for eksempel drop dit fitnessabonnement og brug den gratis natur i stedet … (Foto: Unsplash)

Lav et visionboard

Et visionboard er en collage af billeder af dine drømme og mål i livet. Print billeder ud af dine drømme samt mål, og hæng dem op på dit helt eget visionboard et sted hvor du dagligt kan kigge på det.

At se sine drømme visuelt, som man arbejder sig hen imod, kan være med til at skabe endnu mere motivation til at nå dem. Derudover kan det også lettere hjælpe dig med at nå dine drømme og mål – netop fordi de er blevet visualiseret.

Spar op, spar op, spar op

Når du har fået visualiseret dine drømme på et visionboard, så skal du til at spare op. Dette gør du ved at lægge et fast beløb hver måned over på din opsparingskonto. Derudover skal du undgå impulskøb, når du er ude at handle – lav en madplan i stedet og hold dig til den. Hvis du mangler nyt tøj, så gå på jagt i den lokale genbrugsbutik eller køb når der er udsalg. Har du nogle ting eller noget tøj som du ikke længere bruger, så sælg ud af det.

pige glad computer
Måske der kommer så meget styr og ro over økonomien, så der bliver plads til nye ting … (Foto: Pexels)

Har du ikke økonomisk råderum nok til at spare alle pengene op, men står og skal bruge dem på nogle drømme lige nu og her – så kan du ansøge om at optage et lån hos f.eks. KreditNU, som er en online lånevirksomhed.

Du kan gøre det hjemme fra sofaen af nemt og enkelt. Det er nemmere at låne penge uden at få afslag hos en online låneudbyder, end det er hvis du låner penge gennem din bank. Banken har nemlig flere krav til dig end en online låneudbyder har, samtidig med at selve låneprocessen er længere i banken.

 

Læs også:

Sådan får du det bedste internet til prisen

pige computer kaffe seng

· Mere fra samme kategori ·