Læs også:

Close
zoe kravitz

Yves Saint Laurent til Met Gala 2021

Mode  | 

Til Met Gala 2021 i New York viste Saint Laurent by Anthony Vaccarello masser af smukke rober frem. Kig med her og bliv inspireret af både stjernerne og moden i verdensklasse

Den 13. september 2021 blev årets Met Gala 2021 afholdt på Metropolitan Museum of Art, New York City i New York, USA. Og de kendte var der alle sammen – den ene smukkere og i mere opsigtsvækkende rober end den anden. En tradition hvor alt er lidt mere ekstravagant, bemærkelsesværdigt eller bare absurd iøjnefaldende … Cremen af de amerikanske kendisser var til stede til en festaften med fokus på mode.  Her har vi taget et blik på, hvem der havde Saint Laurent by Anthony Vaccarello på. Og det var ikke få …

De smukke kreationer fra Saint Laurent by Anthony Vaccarello er er alle en ren og struktureret fortolkning af den fineste parisisk mode, som også kan købes i butikkerne nu.

Kædereaktion

Her ses Zoe Kravitz i Saint Lauren. Ikke meget er overladt til fantasien. Men med den krop og udstråling yder Zoe virkelig kædekjolen stor retfærdighed, der nærmest er et stort ekstravagant smykke pakket ind i en smuk krop. Sandalen hedder Bea og er i sort læder.

zoe kravitz
NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 13: Zoë Kravitz attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Sort magi

Ikoniske og smukke Hailey Bieber var også i Saint Laurent i en elegant og enkel sort kjole. Solbrillerne hedder ‘Sulprice’. Kjolen har smukt stykke ved brystet og bar ryg. Klassisk og dog så ungdommeligt som kun få som Hailey kan bære det …

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 13: Hailey Bieber attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 13: Hailey Bieber attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Let som en fjer

Som en sort, elegant kat var Olivia Rodrigo iklædt et catsuit i blonder og fjer. Aldrig har denne kombination set på lækker ud. Hun havde også store chunky øreringe i rhinsten på og cape i fjer. Plateauskoene hedder Jodie og er i sort ruskind.

Olivia Rodrigo
NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 13: Olivia Rodrigo attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Havfruedrømme

Som en magisk kloning mellem en sart havfrue og et lækkert fiskenet havde Anja Rubik en iøjnefaldende lang kjole på, der med kombinationen af den sarte turkisgrønne nuance og det gennemsigtige fiskenet var anderledes og magisk. Til kjolen havde hun lange sorte støvler i velour på, der gjorde det samlede udtryk lidt mere råt.

anja rubik
NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 13: Anja Rubik attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Arturo Holmes/MG21/Getty Images)

Game of Throne møder ‘handsome’ Kit

Christopher Catesby ‘Kit’ Harington er en britisk skuespiller, der kendt for rollen som Jon Snow i tv-serien Game of Thrones. Her var han så absolut i sit mere handsome look med den hvide, dobbeltradede jakke med elegant revers samt sammen med en sort butterfly i silke og Chelsea boots i sort læder. Både cool og handsome Kit …

Christopher Catesby "Kit" Harington er en britisk skuespiller, kendt for rollen som Jon Snow i tv-serien Game of Thrones
NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 13: Kit Harrington attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

En dronning værdig

Indya Adrianna Moore er en amerikansk skuespiller og model, og hun blev i 2019 af Times Magazines udnævnt til en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden. Til Met Gala havde hun en kjole på, der gav genlyd på mange måder. Med sin stille coolness, og her uden sin sædvanlige smukke hårpragt, lyste hun op i den sort/hvide gallakjole- eller frakke sat frækt sammen med en kort jumpsuit. Alt var dragende – om det var det blikket, de elegante øreringe eller de smukke sling back sko i sort og sølv.

indya moore
NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 13: Indya Moore attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Arturo Holmes/MG21/Getty Images)

Ikon- og historieskaber

Mange havde ventet med stor spænding, da ‘Blackpink’ med sanger Roseanne ‘Rosé’ Park viste sig sammen med rapperen CL på den røde løber. Hun var den første kvindelige K-pop idol, der deltog i Met Gala nogensinde.

Knivskarp – om det var smykkerne eller de absurd flotte stilletter – stod hun frem i den sort/hvid korte kjole.

Singer Roseanne "Rosé" Park

NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 13: Singer Roseanne “Rosé” Park (L) and creative director at Saint Laurent Anthony Vaccarello attend The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

 

Lenny Kravitz X Yves Saint Laurent

 

lenny kravitz

· Mere fra samme kategori ·