Læs også:

Close
lenny kravitz

Yves Saint Laurent X Lenny Kravitz

Skønhed  | 

Han er cool. Han er rå. Han er sexet. Han kan synge og spille guitar. Han er en rocklegende, og nu er han også ‘The inspiring new Ycon of Y’. Lenny Kravitz er dette års nye ansigt på Yves Saint Laurents mandeduft Y. Læs med og bliv klogere på tilblivelsen af den nye kampagne med Lenny Kravitz i front

ysl, parfume, lenny kravitz Foto: )
Sådan ser den nye mandeduft fra Yves Saint Laurent. (Foto: Antoine Passerat)

Yves Saint Laurents vision for duften

I 2017 lancerede Yves Saint Laurent beauty første gang en ny mandeduft, hvor det første bogstav i brandnavnet blev brugt som et spørgsmål – Y?

Yves Saint Laurent-manden er en risikotager, en drømmer, en der eksperimenterer og altid vil spørge sig selv: ‘Hvorfor ikke (Why not)?’. YSL-manden er selvsikker, drevet af instinkt og bevidst. En mand der søger nye oplevelser, er idérig og stræber efter at forme verden.

Duften er cool-hot maskuline, og fanger mandens sprøde udstråling og intensitet. En duft til manden der ved, hvad han vil, og hvilken vej han skal. En mand der altid ved, hvad svaret er til ‘Y?’ (why red.) og aldrig stopper med at udfordre sig selv og inspirere andre.

Lenny Kravitz: ‘The Ycon of Y’

Lenny Kravitz er i september 2020 dette års ‘Ycon of Y’. Han genkendes hurtigt med sit karismatiske look med sine lange dreadlocks og mørke solbriller. En autentisk, inspirerende showman, vi kender fra hits som ‘Are you gonna go my way’ og ‘It aint over til it’s over’.

Han er ‘Ycon of Y’, fordi han er modig, skubber grænser, afprøver nye ting, som både sanger, sangskriver, producent, skuespilleer, modeikon, fotograf og designer viser han en bred palette af alt det, ‘Y-manden’ står for. En edgy, cool mand med et evigt ungt sind, trods en alder af 56 år, lever Lenny Kravitz op til ‘Y’s’ værdier. Fordi han altid er klar til at imødekomme enhver udfordring. Komme højere op og holde hver sti åben. Lenny bliver ved med at spørge sig selv og verden: hvorfor ikke (why not)? Og med denne udtalelse kan der vist ikke herske tvivl om, at han er YSL ‘Y-manden’:

– I create to inspire myself and if I can inspire others, then that is beautiful.

Vidste du at …
Lenny Kravitz har vundet fire GRAMMY-priser og
satte rekorden for flest sejre i kategorien ‘Bedste mandlige rockvokal’
ysl, parfume, lenny kravitz Foto: )
Lenny Kravitz ser som altid super cool ud. (Foto: Antoine Passerat)

Tv-kampagne der afspejler det virkelige ‘Y-mandeliv’

Den nye tv-kampagne med Lenny Kravitz i hovedrollen er instrueret af Anton Corbijn. Filmen viser både spændingen og intimiteten i et af de mest ikoniske øjeblikke i rockstjernens liv. Det fanger både hans ensomme tur til scenen, livet blandt publikum og hans livsrejse – en rejse der begyndte med en drøm og førte til succes. Den viser Lennys personlige rejse, men den afspejler det, der ligger i at være en ‘Y-mand’.

Lenny Kravitz interesse for musikken startede allerede i en alder af seks år, hvor hans far overraskede ham og invitererede ham til sin første koncert. Han tog ham med til Madison Square Garden for at se hans yndlingsgruppe Jackson Five, som er det band Michael Jackson havde sammen med sine brødre. Fra den dag vidste han, han ville lave noget med musik. I interviewet forklarer han:

– Efter den koncert så jeg det, jeg følte det, jeg hørte det: hele præsentationen, energien ved at være i publikum. Det var det. Fra den dag og frem var jeg besat af at skabe et liv indenfor musikbranchen.

Netop denne fortælling, om Lennys passion for musik, er den instruktøren har brugt i den nye kampagnefilm for Y Eau de Parfum.

ysl, parfume, lenny kravitz Foto: )
Han kan stadig spille og give den fuld gas på guitaren. (Foto: Antoine Passerat)
Vidste du at …
Lenny Kravitz datter er Zoë Kravitz som blandt andet har en
afgørende rolle i den spændende HBO-serie ‘Big Little Lies’

Duften – måske den næste gave til din kæreste, mand eller bror

Y Eau de Parfum er dyb, frisk og maskulin. Den er skabt af den legendariske parfumeskaber Dominique Ropion. Først bliver man mødt af en duft af et sprødt, grønt æble,  derefter citrustoner fra bergamot og så et strejf af ingefær. Så kommer der dufte af salvie og enebær. Det maskuline kommer til udtryk af intensiteten fra ravtræ, der spiller op mod tonkabønner.

Parfumen koster for 60 ml. mellem 480-580 kroner afhængigt af, hvor du kigger.

Til kæresten, manden eller broderen, der tager kampen op, er klar på nye udfordringer og ikke tager noget for givet. Ham der har opnået sine drømme, men aldrig fortsætter med at have nye. Eller til ham der har brug for et skub fremad – så er det her parfumen, der tager ham i den rigtige retning.

ysl, parfume, lenny kravitz Foto: )
En flot, mandig og elegant ny parfume til manden. (Foto: Antoine Passerat)

Og med tonerne af ‘Are you gonna go my way’ i hovedet og forestillingen om duften af den nye Y-parfume, kan vi blot forsøge at føle os bare halv så cool som Lenny Kravitz med ordnene:

‘Sound like af rockstar. Act like a rockstar. Be a rockstar’ …

ysl, parfume, lenny kravitz Foto: )
Lenny Kravitz til kampagneåbningen af den nye YSL duft. (Foto: Antoine Passerat)

Se kampagne-videoen for parfumen

 

Læs også: 

Q&A med Olivia Palermo 

· Mere fra samme kategori ·