Læs også:

Close
pige arbejde computer kontor

Gode tips til dit daglige arbejdsmiljø

Bolig  | 

De fleste mennesker bruger størstedelen af deres hverdag på arbejdspladsen. Derfor er det også ekstra vigtigt, at der er et godt miljø. En arbejdsplads kan være god på mange måder, men det skal også være et rart sted at være

Samtidig skal der helst være god orden og styr på sagerne. Derudover er der kommet et meget større fokus på trivsel på arbejdspladsen efter corona. Få et par gode tips her til din arbejdsplads …

Et hæve sænkebord

Et hydraulisk hæve sænkebord er blot et produkt, som er med til at øge trivslen på arbejdet. Mange undersøgelser viser vigtigheden i at motionere regelmæssigt hver dag. Dette kan være svært at få gjort, når man har et meget stillesiddende job. Derfor er hæve- sænkebordene højst sandsynligt kommet for at blive.

pige arbejde computer kontor
Et hæve sænkebord gør en verden til forskel … (Foto: Unsplash)

God opbevaring og bevægelse på arbejdet

Det er ikke kun bevægelse på arbejdspladsen, der er vigtig. Det er desuden vigtigt, at man som ansat kan føle sig tryg på arbejdet. Dette kan blandt andet blive opfyldt ved, at man sørger for at have et opbevaringsskab med lås på. Derved kan man trygt hænge sine personlige ting et sikkert sted.

kontor kontorbord arbejd
Har du en god arbejdsplads … (Foto: Unsplash)

AJ-produkter går meget ind for at øge trivslen på arbejdspladser. Derfor er dette tænkt på under hele udviklingen af deres sortiment på deres hjemmeside. De har mere end 40 års erfaring indenfor branchen. Her er man derfor altid garanteret de bedste løsninger indenfor indretning på enten kontoret eller værkstedet.

Gør det personligt

Når man bruger så stor en del af sine vågne timer på arbejdet, kan man lige så godt sørge for, at der er hyggeligt og personligt. Glade medarbejdere resulterer ofte i et bedre resultat for virksomheden. På den måde kan man slå to fluer med et smæk. Dette kan selvfølgelig være en smule tidskrævende. Men i det lange løb, vil det hele garanteret give mening.

tastatur computer skrivebord
Gør din lille plads hyggelig – og lidt ‘girly’ … (Foto: Unsplash)

For at sikre sig et godt arbejdsmiljø kan man starte med at lytte til medarbejderne. Hvad er deres behov? Som medarbejder er det desuden vigtigt, at man tør komme med feedback. Det behøver ikke nødvendigvis være kritik.

De fleste arbejdsgivere vil sikkert sætte pris på feedback. På den måde kan man sammen gøre pladsen til et meget bedre sted at være.

Rammerne om det gode arbejdsmiljø

Når rammerne på arbejdspladsen er sat, er første skridt mod et godt miljø taget. Indretningen skal give god mening i forhold til stedets formål. Der skal være de passende opbevaringsmuligheder. Dette skal også skabe en tryghed for medarbejder og arbejdsgiver. Man bør altid sørge for at optimere stedet så meget som muligt.

tastatur computer skrivebord
Et par planter giver både godt arbejdsklima og er pænt at se på … (Foto: Unsplash)

Når der er styr på det praktiske, kommer den mere psykiske del ind. Her er det vigtigt, at man skaber et rum med en gensidig respekt. På den måde kan man lære af hinanden og give feedback. På den måde kan alle hjælpe hinanden mod at få endnu bedre resultater.

 

Læs også:

Den nemme (og sunde) frokost

 

sandwich ingredienser violife (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·