Læs også:

Close
saxo bank

Sådan får du dit daglige investerings-fix

Økonomi  | 

Alle har deres daglige rutiner. Er du investor og aktiv på investeringsmarkedet, kender du måske også til behovet for at tjekke op på markedet og dine forskellige investeringer på daglig basis. Men er du nybegynder, så bliv lidt klogere her

Hvis du er nybegynder og endnu ikke har den store kendskab til investeringsmarkedet, kan du stadigvæk have en spirende interesse og et ønske om hele tiden at blive klogere – måske med ønsket om, at den rette investering vil kunne give en gevinst, som kan booste din økonomi.

Uanset det niveau, du befinder dig på, er der mange forskellige måder, hvorpå du kan få dit daglige investerings-fix og holde dig up-to-date.

saxo bank
Bliv klogere på investeringer … (Foto: PR)

Bliv klogere på ETF’ere

ETF investering er ikke endnu så udbredt blandt de danske investorer. På trods af dette lægger de professionelle investorer stor vægt på, hvordan det er billigere at investere i en ETF, end det er at købe aktiv investering gennem forskellige foreninger. Derudover er ETF’ere forbundet med mindre risiko, da der gennem dem er fokus på at ramme gennemsnittet af markedet.

Der er også en stor mulighed i den frihed, ETF’ere giver – man kan frit investere i mange indekser på markedet, hvilket man som privat investor normalt plejer at være udelukket fra. Holder du dig normalt til det danske investeringsmarked, kan det være en ulempe for dig, at ETF’ere kun er noteret på udenlandske børser.

computer arbejde pige (Foto: Unsplash)
Bliv klogere på EFT’ere … (Foto: Unsplash)

Opdatér dig på børsen

Børsen kan være en god måde at have fingeren på pulsen, hvis du skal investere. Du kan nemt tjekke både danske og udenlandske aktier samt undersøge forskellige kurser – du kan eksempelvis hurtigt finde frem til den aktuelle kurs på kryptovaluta. I takt med du bliver en mere erfaren investor, vil du også blive klogere på, hvad de forskellige ting betyder og indebærer.

kurs aktiekurs aktie børsen aktiehandel (Foto: Unsplash)
Det kan være spændende at følge med på Børsen … (Foto: Unsplash)

Snak med andre investorer

Endnu en god måde, du kan sikre dig dit investerings-fix, kan være ved at finde venner og bekendte, som deler interessen med dig. Du vil med stor sandsynlighed blive inspireret af deres erfaringer og måde at investere på, som kan stille dig endnu stærkere. Du har altså mulighed for at slå to fluer med ét smæk, da du både kan få indhentet det forsømte med en kammerat samtidig med, at du får lov til at snakke om investering.

Når du snakker med andre investorer, vil det være til din fordel, hvis du er åben for deres syn på tingene, da dette kan åbne op for nogle helt nye muligheder for dig og din næste investering.

penge mønter
Mange har fået øjnene op for investeringer – måske er du også blevet interesseret … (Foto: Unsplash)

Læs også:

Veninder på besøg: Lav en lækker figendrink

 

· Mere fra samme kategori ·