Læs også:

Close

#Mettesmangemeninger: Der er noget, fyre er bedre til …

Mit liv  | 

Mænd, drenge, boys, gutter, fyre ja kært barn mange navne, men ros skal de faktisk have i denne klumme. For der er noget, jeg synes, de er bedre til end os kvinder

Flere gange i den forgangne uge er jeg  stødt på denne tanke. Der er faktisk noget, jeg synes, fyre er bedre til end os kvinder. Man kan godt have lyst til at stoppe op og tænke – aaah hvad kan det dog være – vi kvinder mestrer jo faktisk alt, stort set. Der er dog alligevel nogle ting, hvor jeg synes, de scorer højere på pointtavlen, så lad os få det frem i lyset.

drenge (Foto: Unsplash)
Fyre, gutter, mændene kan noget, som vi kvinder ikke kan på samme måde. (Foto: Unsplash)

Jeg synes, fyrene er bedre til at ses i store grupper

Forleden dag sad jeg nede i en park, hvor der er en basketbane. Jeg kiggede faktisk nærmest misundeligt over mod en stor gruppe drenge, der bare lige var mødtes en mandag aften til en omgang basket. Det er ikke nødvendigvis fordi, jeg vil spille basket, men det er idéen om at mødes i en stor gruppe og lave noget sammen, der misundede mig.

Jeg begyndte at sidde og fundere over, om de mon kendte hinanden alle sammen, eller det bare var Mathias og Peter, der skulle mødes. Men så spurgte Peters fætter om ham og Anders måtte komme med, og så havde Anders også lige et par venners venner, der joinede.

Der blev uddelt knuckles og kastet håndtegn 

Der var også en anden gang, hvor jeg lå og solede på Ofelia Plads en fredag. Pludselig blev der båret beerpong-bord og øl til, og så blev der ellers stillet op til kamp mellem en masse boys. Det var så måske lige lidt over-kill at stå der så offentligt og tage en turnering. Og forvandle en ellers fredelig fredag på Ofelia til deres opvarmning, men altså jeg var da lidt vild med idéen og overlegenheden.

For så stødte drengene ellers bare til, og der blev uddelt knuckles og håndtegn til højre og venstre. Sad igen med tanken, hvor er det de kender hinanden fra, hvorfor kan alle lige på samme tid, og hvornår bliver jeg inviteret op til en omgang?

fyr, fest, party (Foto: Unsplash)
Fyrene er gode til at mødes og lave ting. (Foto: Unsplash)

Eller være en del af en loge – det er lidt cool

Jeg synes faktisk også, jeg laver mange ting med mine veninder, men det er bare aldrig i så store grupper. Det behøver det jo heller ikke være, men jeg synes bare, det er sjovt, at gutterne er så gode til at få det til at lykkes. Kan nogle gange bare godt lide idéen om, at man mødtes og var lidt sindssyge sammen i en kæmpe flok. Uden at alle kendte alle. Sådan en weekend hvor man skulle have et skrabelod med som indgangsbillet, løbe nøgen rundt om bygningen, fordi man tabte et væddemål og kunne sige noget ‘hårdt’ til hinanden uden at mene det.

Eller være en del af en loge – det er lidt cool – det gad jeg godt. Så kunne man have en masse åndssvage traditioner, og hver måned betalte man ind til en konto og tog på ferie sammen.

drenge, mødes (Foto: Unsplash)
Hygge og fest i store grupper kan noget ind imellem. (Foto: Unsplash)

Jeg synes, fyre er bedre til at lave profil-tekster på dating-apps

Jeg støder på mange platte profil-tekster, de virkelig barnlige og dem med alt for mange seksuelle undertoner. Men støder også på seriøst mange geniale og sjove og bare de helt cool. Jeg spurgte en veninde forleden, hvad hun troede, det handlede om. Hvorfor er fyre bedre til at skrive de der profiltekster. Hun mente, det var fordi, de måske ikke havde så meget at miste eller så meget at blive dømt på. Jeg er tilbøjelig til at give hende ret.

Jeg er virkelig en sucker for popcorn 

Jeg ved det ikke, men måske er vi kvinder bange for at blive dømt for hurtigt eller skrive noget, man ikke kan leve op til. Når jeg har forsøgt mig med at skrive noget sjovt, synes jeg bare aldrig helt, den er der. Det kommer aldrig til at lyde helt så fedt. Forleden tænkte jeg, jeg kan også skrive noget med, at jeg virkelig er en sucker for popcorn og ‘Landmand søger kærlighed’ – altså hvem er ikke det.

Men så tænkte jeg, så kommer man også til at lyde lidt ekstrem ikk? Sådan som om man spiser virkelig mange popcorn og er sådan en lidt TV2-Charlie agtig type. For man prøver at være sådan en lidt attraktiv type på sine billeder og ender med at være lidt tyk og en bondegårdstype i sin profil-tekst.

Så jeg endte ud i nogle emojis, der viste, hvad jeg godt kunne lide – såsom popcorn, vin, palmer og yoga – rigtig opfindsomt …

Så indtil jeg lige får styr på den der profiltekst og får samlet en kæmpe flok veninder, så lader jeg for en gangs skyld lige fyrene være gode til noget og ros til dem for det.

iphone (Foto: Unsplash)
Ikke nok med man skal finde gode billeder, man skal også lave en sjov profiltekst. (Foto: Unsplash)

Ugens jeg synes . . .

Jeg synes, vi skal snakke mere om: pisket smør, det smager virkelig godt jo.

Jeg synes, vi skal snakke mindre om: mundbind, det er et træls ord – på alle måder …

 

Knuckles og håndtegn fra Mette🎈 #Mettesmangemeninger

Læs også: 

#Mettesmangemeninger: Fra SOL-FOMO til SOL-JOMO

· Mere fra samme kategori ·