Læs også:

Close

Klumme: #Mettesmangemeninger

Mit liv  | 

#Mettesmangemeninger. Her deler jeg mine ugentlige meninger. Det er tanker, følelser og refleksioner, jeg har i løbet af en uge. Tunge som lette emner. Ting jeg oplever og ser. Det der undrer mig og inspirerer mig. Nedskrevet med både stor og lille eftertænksomhed, men altid med et glimt i øjet

I den kommende tid kommer jeg til at dele mine meninger under temaet: #Mettesmangemeninger. Det bliver udgivet under temaet Mit liv i et klummeformat, da det udelukkende er baseret på mine følelser, tanker og oplevelser. Jeg synes selv, det er utrolig inspirerende og virkelig morsomt at læse klummer, fordi de er ærlige, eftertænksomme, sårbare og som regel tilsat en god potion selvironi og humor. Jeg håber, I vil tage godt imod dem og kan få glæde af at blive inviteret indenfor i mit krøllede hoved.

(Foto: Mette Nordby Jensen)
Min notesbog er med mig overalt. Så kan jeg altid notere de ting, jeg synes er sjovt eller inspirerende til #Mettesmangemeninger. (Foto: Mette Nordby Jensen)

SOL-FOMO

Det er vidunderligt, fortryllende, magisk og fantastisk at solen skinner dag ud og dag ind i øjeblikket. Tro mig jeg elsker de lange lyse dage, solen der skinner fra en skyfri himmel og den varme blæst, vi ellers kun kender fra syden. Men når alt det er sagt, så befinder jeg mig ind imellem i det, jeg kalder for sol-fomo. Altså simpelthen fear of missing out på solen. Det opstår, fordi det handler ikke bare om at misse timer i solen. Nej det handler om alt det, der er forbundet med at være i solen.

Drikke øl i diverse parker, springe i havnebassiner og  sole på Ofelia Plads og Bryggen. Cykle fra café til café og spise små tapasretter og drikke rosé, og selvfølgelig opdatere insta’en imens. Og det jo der problemet opstår – altså med insta’en, alt det andet er jo dejligt nok, især rosé.

Det handler vel i bund og grund om at hvile lidt mere i sig selv og blive overbevist om, at det er er okay, man ikke har overskud til at tage ud hver aften – selvom solen skinner. Måske er det fordi, vi ikke oplever det her hedebølgeshow i Danmark så tit, så man går helt bananas, hvis man ikke er ude og nyde hver dag. Det tiltaler mig at bo i syden, men jeg tror ikke, jeg ville kunne det – jeg ville simpelthen få for meget sol-fomo.

(Foto: Unsplash)
Sydens sol og palmer dagen lang kan virke lokkende. (Foto: Unsplash)

Der er dage, hvor jeg ønsker, det regner

Det lyder utrolig deprimerende, men det er ikke sådan, jeg mener det. Jeg mener bare, at nogle dage kunne det bare være rart, det var lidt overskyet. Så man kunne få vasket tøj, gjort rent, ryddet op og bare ligge og se Netflix i seks stive timer. Så kunne man gøre det med ro i sindet og tænke på, at alle andre også bare var hjemme og ikke ude og få en flot tan eller drikke 1664 ved søerne.

Jeg har tænkt noget. Jeg fryder mig en lille smule over, at det rigtige gode vejr først er startet nu. Nu hvor alle, inklusiv mig selv, er tilbage på arbejde og sidder og sveder dagen lang bag deres computere. Så er der da de færre til at være ude og nyde. Så mangler vi bare lige, at de studerende starter igen, så ja altså faktisk dem i min aldersgruppe, de måtte gerne snart starte igen. Tak.

(Foto: Unsplash)
Bade, tan og sole dagen lang eller … (Foto: Unsplash)

SOL-JOMO

Jeg faldt for ikke så længe siden over ordet JOMO, joy of missing out. Det er genialt, synes jeg. Og et utroligt vigtigt begreb. Jeg tror, vi alle kunne lære lidt af, at det nogen gange er okay at gå glip af noget eller sige nej tak til en invitation. Ligeså vigtigt som det er at komme ud og være spontan ind imellem. I forhold til solen er det jo faktisk også meget sundt måske at tage en dag i skyggen ind imellem. . .

Min erfaring siger mig, at der nok skal komme flere solskinsdage. For ind imellem er det godt givet ud at tage den aften derhjemme eller kun være ude et par timer – også selvom termometret er ved at springe. Måske du også kan få glæde af også at have lidt jomo ind imellem – det er faktisk en meget federe følelse end fomo.

(Foto: Unsplash)
Farvel FOMO – Hej JOMO. (Foto: Unsplash)

Jeg slutter fred med min fomo

Så når det nu skal være sådan, så kan jeg kun sige 1-0 til vejret. For så kan vi rigtig gå og hidse os op over, at vi ikke kan nyde solen.  For “vi har lige holdt ferie i sommerhus ved Vesterhavet, og nej hvor det blæste, og nu kommer det gode vejr selvfølgelig, når jeg er tilbage på arbejde”. Men så kan jeg sidde over i hjørnet og trække på smilebåndet og glæde mig til over at min sol-fomo er blevet til sol-jomo.

Ugens jeg synes. . .

Jeg synes, vi skal snakke mere om: mænd i suit, for hold op det er lækkert at se på.

Jeg synes, vi skal snakke mindre om: hvordan vi ser ud i badetøj – #allekroppeerbikinikroppe.

Solskinskrammer fra M🎈 #Mettesmangemeninger

Læs også: 

Jeg vil bare gerne have en kæreste punktum!

kærlighed tinder happn date dating kærester par (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·