Læs også:

Close
hm terrasse havemøbler

Inspiration til boligshopping: Sommeritems til din bolig

Bolig  | 

Sommeren er over os. Vi guider dig til lækre og uundværlige items, som du har brug for i din bolig (eller liv). Velkommen til lidt boligshopping

Til festen

Punch, vand med frisk mynte. Eller GT i liter vis. ALT kan den bruges til. Cook & Baker drinkdispenser med plads til fem liter. Den er perfekt til sommerfesterne og de lange lyse nætter, hvor der kan serveres læskende drikke i dispenseren. Opvask i hånden anbefales.

drinkdispenser fest

Drinkdispenser, 99,95, kr., imerco.dk

Hørservietter til den fine opdækning

Så fine hørservietter og endda til at betale. Ligger to sammen og er i vasket hør med dobbeltstukket kant. Fås i flere farver. Sæt gerne en lille blomst fast også. Fra H&M.

hørserviet serviet

2-pak hørserviet, 79,95 kr., hm.com

Hængestolen til en driverttilværelse

Fuldend de lange skønne feriedage med et spot til komplet afslapning. Hængestolen fra Casa Living er god til en rolig stund i haven, til hygge i stuen eller blot til at læne sig tilbage i og nyde livet. Materialet er sammensat af 70% bomuld og 30% polyester. Lad ikke stolen hænge udendørs i regnvejr og opbevar den et tørt sted, når den ikke er i brug. Hængestolen kan bære op til 120 kilo.

hængestol hængekøje

Hængestol, 249,95 kr. , imerco.dk

Skåle til det hele

Om det er morgenmad, dressing, slik, suppe eller noget helt andet. Så er de perfekte. De hedder ‘Gladelig’, og den smukke glaserede overflade med sandeffekt gør ethvert måltid til en ren fornøjelse. Dæk bord med stilrene klassiske former og et stærk håndlavet udtryk. Et tidløst udtryk med et unikt og dekorativt design.

skål skåle ikea

4 Ikea skåle, 79 kr., ikea.com

Urtepotteskjuler der giver et rum liv

Om du er til svajende græsarter, frodige stueplanter eller farverige blomster i dit hjem, så kan en smuk urtepotte fremhæve plantens unikke skønhed. Vælg en urtepotteskjuler på ben, så planten rigtig kommer til sin ret. Urtepotteskjuleren fra Casa Living er udformet i stentøj og står på tre træben. Glasuren skifter mellem forskellige nuancer af grøn og naturlige farver.

urtepotte urtepotteskjuler

Casa Living urtepotteskjuler på ben, 399,95 kr.,imerco.dk

Den fede knagerække

Det kan være svært at finde pæne knagerækker. Men her er en super lækker en fra H&M. Knagerækken er i rotting med ramme og fire knager i træ. To huller til ophængning. Skruer medfølger ikke. Dybde 1,1 centimeter. Højde inklusive knager 20 centimeter. Længde 44 centimeter.

knage knagerække

Knagerække fra H&M, 299 kr., hm.com

Puffen til det hele

‘No. 9’ hedder pufserien designet af Cathrine Rudolph for sofacompany. Den smukke, enkle puf har fine detaljer og fremstår i et nordisk og enkelt design. Detaljerne i form af perfekte dobbeltsyninger står frem i al sin enkelthed. Brug den til trætte ben, læg bøger på den, eller som lille bord eller bare dekoration. Her er den vist i smuk nordisk blå.

puf sofacompany stue

Puf fra sofacompany, 999 kr., sofacompany.com

Få styr på bestikket

Den er pæn, trendy og på udsalg. Bestikbakken i bambus er fra Zara Home, og gør pludselig oprydning til en leg. Den er i flettet bambusrør og pynter også at have stående fremme. Kan også bruges til makeup, så der kommer styr på det.

bambus bestik bestikbakke

Bakke til bestik, 79 kr. (på udsalg), zarahom.com/dk

Solvogn til dasedage

Enkel og smuk solvogn (hedder ‘Sammen solvogn’ i teaktræ. Solsengen indgår i Sammen havemøbelserie, der er designet for FDB Møbler af Thomas E. Alken. Sammen-serien består af flere klassiske, enkle og funktionelle havemøbler, der ens for alle er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ.

solseng

‘Sammen solvogn’, 4.999 kr., coop.dk

Nye pudebetræk

Nogen gange skal der ikke meget til for at friske et rum op. Det kan for eksempel gøres med nye pudebetræk. Som disse i den helt rigtige trendy farve. Pudebetrækket er i velour med fin glans og er med lynlås i bunden. Størrelse 60 x 60 centimeter. Har OEKO-TEX certificering, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Fås også i andre lækre farver.

pude velour

Ellos pudebetræk, 55 kr. (på udsalg), ellos.dk

Morgenbord på landet

Sommer er lig med masser af hygge og lange morgenmadsseancer. Serien her fra H&M giver den perfekte landlige stil. Og de store krus  med dyr er perfekte til både en stor kop te eller giga latte. Stilen på serien er en mellemting mellem både det engelske og franske køkken.

hennes og mauritz krus morgemad

Krus i porcelæn fra H&M, 49,95 kr., hm.com

Indretning med fine planter og urtepotteskjulere udenfor

Kählers serie Gro designet af Christian Bruun er fine urtepotteskjuler (denne er Ø16,5 cm) der er interiør til udendørsarealerne. Den lille, rustikke urtepotteskjuler har en helt unik overflade med markante sekskantede strukturer, der har hentet inspirationen i planternes verden. Takket være en helt særlig brændingsproces, hvor der bruges træ, er ikke to urtepotteskjulere ens, hvilket gør Gro til en helt specielt visuel oplevelse. Fyld den fine urtepotteskjuler med krydderurter og sæt den på terrassen eller altanen – eller inden døre i køkkenet. Fås også i to andre størrelser.

gro kähler urtepotteskjuler

Gro urtepotteskjuler, 299,95 kr. kähler.com

Skammel ude og inde

Den er egentlig til udendørs, men kan nemt bruges på et badeværelse – i en gang – ja faktisk mange steder.

Palissade Stool, Olive fra danske HAY i størrelsen W37 x D42 x H45 centimeter er super smuk og passer også til den lille altan. Farven er også lækker.

skammel hay

Hay skammel, 1.411 kr., moodings.com

Læs også:

Blåbærshot

energi sund drik blåbær shot (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·