Læs også:

Close
botox skønhedsbehandling fillers pige nål (Foto: Shutterstock)

Kosmetiske behandlingsmuligheder i København er stadig stigende: Her er de mest populære af slagsen

Skønhed  | 

Botox-behandlinger er ikke længere noget, der hører de velhavende amerikanere til. For i dag ser det helt anderledes ud, hvis vi kigger på udbredelsen af diverse Botox-behandlinger

botox skønhedsbehandling fillers pige nål (Foto: Shutterstock)
Hvis du overvejer at få lavet Botox så læs med her. (Foto: Shutterstock)

Dette gør sig blandt andet gældende for Botox i København, hvor det mirakuløse stof for alvor har fået tag i danskerne.

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvilke behandlingsmuligheder der er de mest populære på det danske marked inden for Botox-behandlinger. For selvom Botox for nogle kalder på store læber, så kan det altså også meget andet end det.

Klassisk Botox-behandling i København

Vender vi blikket mod medicinalindustrien, anvendes Botox til medicinsk behandling af en række sygdomme i dag. Botox er et stof, der har til formål at mindske sammentrækninger i en given muskel eller muskelgruppe, hvilket gør Botox velegnet til behandling af eksempelvis spastiske lammelser. I dag er langt størstedelen af behandlinger med Botox kosmetiske, hvor en Botox-behandling har til formål at give patienten et yngre udseende og en mere elastisk hud.

Kigger vi nærmere på, hvilke Botox-behandlinger der er særligt populære herhjemme, kommer vi ikke uden om det klassiske læbeløft. Dette kan udføres med blandt andet Botox, og det er særligt hos unge piger, at denne trend vinder frem inden for botox behandlinger i København og andre steder i landet.

botox filler ansigt beauty pige (Foto: Shutterstock)
Et smukt – og stadig naturligt resultat. (Foto: Shutterstock)

Få bugt med dine bekymringsrynker med en rynkebehandling

Den helt store vinder inden for Botox i København er en rynkebehandling. Her er det muligt at gå ind og fjerne eller mindske bekymringsrynker eller dybe panderynker på blot 10 minutter, og så koster det kun få tusinde kroner. Derfor steg andelen af omsætningen inden for Botox med hele 75 % fra 2006 til 2010, som har været startskuddet for denne kosmetiske behandlingstrend.

Den store fordel ved en Botox-behandling er, at det er en ikke-permanent løsning. Derfor kan du vinke farvel til skræmmebilleder af mislykkede forsøg, hvis du blot sørger for at gøre alt med måde. Her er både mængde og antallet af behandlinger det afgørende for, hvordan resultatet bliver. Samtidig har mange års forskning også resulteret i en række autoriserede klinikker, hvor du har krav på en forundersøgelse med en fagperson.

botox filler ansigt beauty pige (Foto: Shutterstock)
Kender du forskellen på fillers og Botox … (Foto: Shutterstock)

En væsentlig skelnen mellem fillers og Botox

Helt essentielt inden for kosmetiske behandlinger er at kende til forskellen på Botox og fillers. Mange tror fejlagtigt, at Botox klarer alle kosmetiske behandlinger, men faktisk har fillers et helt andet formål. Hvor Botox sørger for at få musklerne til at slappe af, vil fillers i stedet gå ind og fylde huden ud og genoprette dens elasticitet og spændstighed. Fillers består af et stof, som kroppen naturligt producerer, og derfor går det effektivt ind og arbejder med kroppens opretholdelse.

Hvis man tager fejl af denne forskel, vil det typisk blive opdaget i opløbet. Desuden vil det sjældent være muligt at få foretaget den samme type behandling med både Botox og fillers. Alligevel er vigtigheden ved netop en forundersøgelse afgørende for, at du får foretaget injektioner med det rette stof alt efter, hvilke kosmetiske udfordringer eller utilfredsheder en behandling skal hjælpe dig med.

 

Læs også:

Lækker morgenmad: Lav en hindbær bowl

 

smoothiebowl hindbær (Foto: Asta Just Schack)

· Mere fra samme kategori ·