Læs også:

Close
MDS collage med tekster

Det hader vi ved sommer: Volume 2

Mit liv  | 

Okay, vi indrømmer gerne, det er noget af et statement, og du tænker måske, at nu har de vist glemt ja-hatten på redaktionen. Men jo vi elsker sommer, men der er rent faktisk også en del ting, som vi hader. Læs med her

Halløj røde skuldre og næse

Vi har været inde på det med, at solen er svær at styre i Danmark. Boede man i Sydeuropa hed den bare Spf 50 everything fucking day. Men her kan man nemt gå uden så meget solcreme, og ofte har dagcremerne måske faktor 10 i. Men hvad sker der så, når solen pludselig er i godt humør og har bestemt sig for at komme på besøg. Vi har aldrig solcreme med, når den endelig skal bruges, og dagcremens faktor rækker overhovedet ikke. Så alt det vi godt ved om at passe på, og at vi ikke må blive røde, hvad sker der? På kort tid ligner vi en kogt krebs og har rød tud og skuldre man bare skal se på, før det gør ondt. Vi lærer det aldrig.

Kapløbet rundt om bordet

August er oftest sådan en dejlig måned, også selvom man mentalt skal tilbage til skole eller arbejde modet. NU NU NU skal aftenerne nydes. Sommerfesterne afholdes. Og hvad sker der. Hvepsene holder også havefest i august. Rent faktisk føler de sig ret meget som kongen over haven, så når man sidder lige så stille ved havebordet og spiser jordbærkage, så bliver man invaderet af hvepse. og man ender med at løbe rundt om bordet med en sværm af hvepse bag sig. 

Guten Tag und Auf Wiedersehen

Sommer er lig med, at nu skal man endelig ud i det danske sommerland; ud til de lækre strande og sommerhusområder. Neeeeeeeej hvor vi glæder os. Det er indbegrebet af Danmark – dansk med dansk på. Og hvad møder man? Tyskere i hobetal, der åbenbart også elsker vores strande. Så her troede man, at man skulle ud og være dansker og hejse flaget, og du invaderes af vores naboer sydpå. Hvis vi ville til Tyskland, tog vi jo nok dertil. Vi har prøvet at sige Auf Wiedersehen og god tur hjem – men sidste del forstår de desværre ikke.

Sol versus is

Egentligt burde spandevis af is og bikini være en god kombination. Mere sommerligt kan det da ikke blive. Eneste problem er, at de to ting bare ikke rimer. For jo mere lækkere chokoladeis vi spiser, jo mere strammer bikinien. Sådan ser det bare ikke ud på reklamerne, det er da mega uretfærdigt. Men sådan er virkeligheden. Is og bikini er ingen god kombination. Så er du vild med bikini-livet ved strandene, så må du holde igen med for meget is. Det er da ekstremt nederen. 

Den dag det røde kom

Du har glædet dig i en hel måned … Du har allerede investeret i den fedeste hvide sommerkjole, og gjort dig mentalt klar til at feste og flirte hele natten. Men hvad sker der? To timer før du skal afsted, får du din menstruation. Er der noget, der ikke passer sammen er det hvidt tøj og menstruation. Det går altid galt. Ikke mindst hvis man også får noget at drikke. Så ryger kontrollen, og man får ikke tjekket mens-situationen nok. Hvor irriterende er det lige på en skala fra 1-10? 11 – for der røg både flirteri og den hvide kjole.

Har du grædt?

Nej sgu da, det er bare makeuppen, der ligesom løber stille og roligt som en dryppende vandhane. Kender I det? Man har gjort mega meget ud af dagens makeup, så det hele ligesom spiller sammen. Highligteren og øjenskyggen sidder lige som den skal. Du har et flawless skin baby face, og du er mega godt tilfreds med dig selv. I dag er MIN DAG. Selvtilliden er i top, og du skal ud og erobre verden. Og hvad sker der? Det bliver varmt. Du mærker det først ved, at der bliver lidt svedigt under armene, så kommer den der lille løbende dråbe ned langs rygraden, og SÅ sker det. Makeuppen begynder stille og roligt at forlade sin plads, som om den er på vej ned til brysterne. Alt løber og skinner, og jo mere du forsøger at stoppe det, jo grimmere bliver det. Kulminationen er, når du møder din veninde, der spørger “har du grædt”?

 

Læs også: Det hader vi ved sommer: Volume 1

Det hader vi ved sommer: Volume 1

· Mere fra samme kategori ·