Læs også:

Close

Aprilfund: Så er der beauty-nyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en april måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Så er der beauty-nyheder. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Den bedste søvn

Den nye French Lavender Pillow Mist fra The Body Shop indeholder æterisk lavendelolie fra Frankrig, som har en naturlig beroligende duft, og hjælper med at fremme en god nattesøvn. Misten er den nyeste tilføjelse til Spa of the World™ Relaxing Ritual-serien og er 100 % vegansk.

Brug den ved at spray 3-4 gange direkte på hovedpuden med 20-30 cm afstand. Lad puden tørre. Nyd den skønne beroligende duft af lavendel, mens du falder i søvn. Tag et par dybe og afslappende indåndinger.

Lavendel er en blomstrende plante i mintfamilien Lamiaceae, som er kendt for sin søde blomsterduft. Brugen af denne plante har været dokumenteret i over 2500 år. Lavendel anvendes ofte i forbindelse med afslapning, da plantens beroligende egenskaber kan hjælpe krop og sind med at falde til ro. Jeg elsker alt ved den og lavendel.

pillow mist
Pillow Mist fra The Body Shop, 125 kr., bodyshop.com/da

Et natlig skud kærlighed til din hud

Hvis man virkelig skal gøre noget godt for sig selv og sin hud er de nye produkter i Yves Saint Laurents serie Pure Shot fantastiske. Denne her natlige serum kan man allerede efter en dag se en effekt fra, hvilket jo ikke er normalt. Et lille ‘shot’ minimerer træthedstegn – ja tak. Det er kaktussen, der hjælper med at fremme hudens glød og hjælper med at fjerne træthedstegn.

NIGHT REBOOT er hovedserummet i Pure Shots-serien. Serummet bygger på de kraftfulde egenskaber i natkaktus, der kun blomstrer i seks timer hvert år, og på det tidspunkt frigør en sukkerart.

Formlen med natkaktus øger cellefornyelsen i hudoverfladen. Præcis som kaktussen, der kæmper i ekstreme omgivelser, plejer Night Reboot hud, der er skadet af ydre påvirkninger. Serummet består af en tofaset formel (eksfoliator-i-olie), der kombinerer hudfornyende glykolsyre med natkaktus fra Marokko. Én nat: det eneste tidspunkt, hvor YSL Beauty kan høste denne fascinerende plante. Der er også den gode glykolsyre i produktet.

Se din hud blive mere forfinet og blødere og med strålende glød.

ysl pure shot

YSL Pure Shot serum, 660 kr., boozt.com/dk

Silkebløde hænder

Matas Striber har lavet en glycerin håndcreme, der er uden parfume og er ekstra fugtgivende. Håndcremen egner sig perfekt til ru og tørre hænder. Den er rig på aktive, effektive ingredienser, og så opnår man et skånsomt og sundt resultat. Hver ingrediens er overvejet nøje og tager særligt hensyn til dig og miljøet. Matas Striberne er nemlig uparfumerede og svanemærkede produkter, som bestemt er værd at stole og sætte pris på.

Håndcremen efterlader hænderne lækre og bløde, og den er meget drøj, for det er ikke meget, man skal bruge. Produktet er hverken for tykt eller flydende i konsistensen og trænger derfor godt ind i huden uden at efterlade et fedtet resultat.

Det anbefales desuden, at du bruger håndcremen efter, du har vasket hænder om aftenen, og inden du går i seng. På den måde kan du udnytte cremens ingredienser effektivt under din nattesøvn, og give den god tid til trænge godt ind i huden, så du vågner op med ekstra bløde hænder dagen efter. 

Matas Striber håndcreme (Foto: MY DAILY SPACE)

Matas Striber Glycerin Håndcreme, 49,95 kr., Matas.dk 

Luksus til øjnene

Det er luksus – og det er super lækkert … Filoragas NCEF – Reverse Eyes øjencreme er en enestående, multikorrigerende øjencreme, som reducerer rynker, mørke rande, poser og giver fasthed og glød til hele øjenområdet. Og det gør den virkelig.

Den består af 50 ingredienser, som for første gang er integreret i et øjenprodukt med en koncentration, der svarer til den, der findes i en meso-injektion, som er udviklet af Filorga. Produktet er beriget med en cocktail af fem aktive ingredienser, hyaluronsyre, kollagen, C-vitamin, aescin og koffein, som virker dybt nede i huden. Påføres hver dag, morgen og aften. Den duppes forsigtigt omkring øjnene med fingrene. Glem ikke øjenlågene og vippekanten. Det ER luksus, men jeg elsker det og den.

filorga øjencreme

Filorga øjencreme, 625 kr., Boozt.com.dk

Bløde læber

Og også en pæn læbepomade. To ting jeg elsker. Denne serie er ny hos Yves Rocher, og jeg kan reelt lide dem alle; denne med sheasmør både plejer og nærer i op til seks timer … Den er med 98 ingredienser af naturlig oprindelse og indeholder voks og olie af vegetabilsk oprindelse. Den giver også let glans som bonus – uden det er for meget.yves rocher læbepomade

Yves Rocher læbepomade, 29 kr., yves-rocher.dk

Zit stick mod urenheder

Glossiers ‘Zit Stick’ er kendt af mange fans, og den kan du også købe på hjemmesiden og få sendt til Danmark. Men du skal bare være opmærksom på, at den ikke helt er magen til den, du  måske har købt i USA, der er nemlig ingrediensmæssigt ændret på formlen, da vi har mere restriktive regler i Danmark. Men jeg synes stadig, den er god og smart at have med som det der ‘blemish emergency plan’ produkt, når den kommer – bumsen …

Den er nem lige at bruge – og må bruges flere gange om dagen, og så kan den faktisk også bruges ovenpå makeup – smart. Den er vegansk og dermatologisk testet. Væk med bumserne.

glossier bumser zit

Glossier Zit stick, 110 kr., glossier.com

Tid til ny duft

Vi må forkæle os selv – VIRKELIG. Det tror jeg alle har brug for i disse tider. Denne nye duft fra Emporio Armani er lækker. Den hedder ‘In love with YOU – freeze’ og er en typisk Armaniduft – både frisk og intens på samme tid.

“Lev i nuet – det er det lykkeligste øjeblik” –  sagde Giorgio Armani. DET må vi så gøre. Duften er en hyldest til selve livet og kærligheden og minder os om at nyde hvert minut. DET kan jeg også godt lide.

Duften vækker sanserne med frisk kirsebær, sart pæon, varm patchouli og elegant hvid musk. Alle (lidt varme) noter jeg elsker at dufte af. Duften holder også godt i løbet af dagen.

you armani duft parfume

Armani You Freeze duft, for 409,95 kr. for 30 ml. edp., matas.dk

Forårsnegle

Den nye limited edition forårskollektion (Spring 2020 collection) fra Essie er inspireret af følelsen af at være blevet fanget i en pludselig forårsregnbyge, mens solen skinner, og fuglene synger. Kollektionen består af seks smukke pastelfarver, der med sikkerhed vil få dig (og dine negle) i forårshumør!

Hvilken man skal vælge, er det største problem, for den ene er finere end den anden. De kommer i løbet af april hos Matas … Så ha’ lidt tålmodighed – selvom det kan være svært – for Gud hvor er de fine.

Essie neglelakker, 99,95 kr., matas.dk

Dagcreme til sensitiv hud

Den er ny hudplejeserien Naturally Good fra Nivea – og den er god. Og prisen så fin. Serien er udsprunget af den voksende tendens og efterspørgsel til naturlige ingredienser i hudplejeprodukter. NIVEA Naturally Good Sensitive Day Cream er lavet til den lidt mere sensitive hud.
 
‘Sensitive Dagcreme’ består af 99% ingredienser af naturlig oprindelse og indeholder økologisk kamille, som har en beroligende effekt på huden og lindrer hudirritationer og rødme. Duften er næsten ikke eksisterende – konsistensen lækker. Og den er parfumefri. En super dagcreme, som på alle måder “holder” – ja faktisk siger de selv, at huden holdes fugtet i helt op til 24 timer …
nivea dagcreme

Nivea dagcreme, 65 kr., føtex.dk

Cool øjenskyggepalette

Find din indre heks frem – for nu skal øjnene have en tur. Essence WITCH SIDE eyeshadow palette er så fin og med gode nuancer. Den nye WITCH SIDE eyeshadow palette har to farvekombinationer: en lysere og en mørkere side.

Paletten består af 15 højt pigmenterede matte, skinnende og metalliske nuancer, som sikrer dig et mystisk og spændende look. Hvad enten du er uartig eller sød – her er du ikke forpligtet til at vælge én side,der er mulighed for her lave lige DET look, du har lyst til.

essence øjenpalette

Essence øjenpalette, 86 kr., fås i Føtex og Bilka

En god måde at passe på

Den er ny – den er god – og den er faktisk også ret lækker. Ecooking er kommet med en lille håndrensegel, der er perfekt til tasken.

‘Ecooking Håndrensegel 02’ med 60% alkohol er en alkoholbaseret håndrensegel med en fin og frisk duft af citrus, viol og hvid peber. Den er god til at rense dine hænder, når du er på farten og ikke har enhåndvask i nærheden. Den er også god til tør og sensitiv hud, og så er den vegansk og dermatologisk testet.

Sådan bruger du den: Gnid dine hænder grundigt med et pump håndrensegel (cirka 1,5 gram). Husk – du ikke skal  skylle hænderne efterfølgende.

Ecooking håndrensegel til tasken, 99,95 kr., matas.dk

Jeg knuselsker den

Biotherms nye linje ‘Revitalizing Blend’ i Bath Therapy serien er super lækker. Og denne skum er bare den lækreste luksus for krop og sjæl og så til en virkelig god pris. Den bløde skum eller foam gør ethvert brusebad til en fornøjelse, hvor det skummende rens til kroppen er beriget med havsalt og alger.

Det er en ny og unik fyldig skumformel, der skånsomt renser og udglatter huden. Når du føler dig træt eller mangler energi, kan du bruge Revitalizing Blend-ritualet til at sætte gang i dig og din krop.

Indholdet af forfriskende havsalt og alger giver ekstra energi til sanserne, og efterlader din hud genopfrisket og let duftende. Jeg kunne bade i det skum dagen lang.
biotherm foam

Biotherm bath foam, 95 kr., boozt.com

Forkæl dit hår

Lad os forkæle håret i denne tid. Det kan du fx gøre med Davines LOVE Smoothing Conditioner, der er en silkeblød, rig og cremet balsam lavet specielt til kruset og tørt hår. Det er en balsam, som nærer og fugter håret, virker udglattende og efterlader håret blødt og skinnende. Med sin blanding af balsam, fugtighedscreme og silikoner gør den håret glat, glansfuldt og blødt og let at rede ud samt fjerner krusninger. Alt hvad vi har brug for.

Anvendes efter hårvask, lad  virke et par minutter, og skyl så derefter grundigt. Sådan – lækkert hår til alle.

davines conditioner

Davines LOVE conditioner, 159 kr., myhair.dk

En Milk-favorit

Denne virkelig nærende fugtighedscreme er med en unik blanding af vegansk mælk, og den er let og giver en lækker fugtighed og blødere samt glattere hud. Den har en ‘ikke-fedtet, mælkeagtig’ konsistens og absorberes øjeblikkeligt, det elsker jeg. Og så både hydrerer og hjælper den huden med at holde sig fugtig i løbet af dagen.

Desert Milk™ er lavet af planter som Kalahari-melon, baobab, jojoba og aloe vera og mange andre lækre sager. En god ven – også på farten.

milk creme

Vegan Milk mini moisturizer, 150 kr., sephora.dk

Fra sandaler til hudpleje – med success

Jeg elsker deres sandaler, men nu er Birkenstock også kommet med en hudplejeserie, hvor der blandt andet er denne lip balm i. Det er delikat pleje til den følsomme læbehud. Ud over korkeg-ekstrakt er der anvendt værdifulde planteolier og beroligende Calendula-ekstrakt, som hydrerer og beskytter mod udtørring samt giver læberne ny smidighed.

Den er virkelig god og lækker. Måske et lidt sjovt skifte fra sandaler til hudpleje, men det er jo korkens egenskaber, de udnytter. Det er da smart.

birkenstock lip balm

Birkenstock lip balm, 105 kr., birkenstock.com/dk

Forkæl dit ansigt

Jeg har altid haft et lidt blødt punkt for Caudalies produkter, og det har jeg også for denne Caudalie Resveratrol [Lift] Soft cream, der har en revolutionerende tekstur, som er ultra let, nærmest vægtløs, men som nærer, opstrammer og reducerer og korrigerer fine linjer og rynker.

Dette takket være den patenterede teknologi, der blev lanceret i 2015, hvor Resveratrol og Micro Hyaluronsyre i kombination påviste særdeles gode resultater på hudens egen evne til at genoprette egen hyaluronproduktion, for dermed at give en mere plumbet effekt. Den både dufter og er lækker og giver en effekt.

caudalie creme

Caudalie ansigtscreme, 449,95, matas.dk

De HELT perfekte bryn

Jeg elsker, når noget gøres enkelt og giver det perfekte resultat. Og det sker med Sensai’s Eye Brow pen. Den fås i tre brune nuancer. Den har en speciel ovalformet stift med en blød og pudret konsistens, der blødt former og fylder brynene ud for et naturligt look. Man kan i øvrigt købe refil til den for 130 kroner. Smart.

sensai brynpen

Sensai brynpen, 280 kr., magasin.dk

Den vigtige solcreme

pHformula kan noget med solcremer. De er ikke billige – og det er der også en grund til. Men netop nu, hvor solen titter frem, så skal vi huske solcremen. Ofte er det de der halve timer, hvor vi liiiiiiiige sidder i solen, at vi har glemt solcremen. Og så tager strålerne fat – og det gør også pigmentpletterne og solrynkerne, som stille og roligt med årene kommer frem. DERFOR – husk den nu – solcremen.

Denne har spf 50, og det har jeg det godt med. Farve skal vi nok få. Også selvom det måske tager lidt mere tid. Du kan også bruge den som almindelig dagcreme.

U.V. protect SPF 50+ er et yderst kraftfuldt og bredspekteret UVA/UVB solbeskyttelses produkt er innovativt da det tilfører huden et peptide kompleks i kombination med UV beskyttelse. Disse ingredienser forebygger DNA skader, samt giver en antioxidant beskyttelse, dermed beskyttes huden for fremtidige skader som solen ofte forårsager. Solcremen efterlader huden med en mat finish. Husk at påføre lille halv time, før du skal ud i solen. Og gentag efter nogle timer.

pHformula solcreme, 429 kr., staybeautiful.dk

Den lette scrub

Den er ikke bare fin at se på men også let at bruge og også have med fx i sommerhuset. SEPHORA COLLECTION 2-i-1 creme scrubs renser forsigtigt og eksfolierer din hud. Den har en cremet tekstur beriget med eksfolierende partikler. Den renser porerne, eliminerer døde hudceller og forfiner hudens tekstur! Og så er den med lækker frisk grapefrugt.sephora scrub

Sephora scrub, 50 kr., sephora.dk

 

Læs også:

Derfor skal du drikke kamillete

 

kamille, kamillete, te, chamomile tea

· Mere fra samme kategori ·