Læs også:

Close
Missemai_LP_Kâhler_ballerinaklip papirklip

Lav fint papirklip med Missemai

Kultur  | 

Hvem har ikke brug for at komme lidt i påskestemning og finde sin indre krea-pige frem med dette papirklip. Her får du en fin og let påskeaktivitet, som du kan sidde og hygge dig med

Vær kreativ med saks og papir

Det er sundt for både sjælen og koncentrationen at fordybe sig om kreative sysler … Og tiden er der til det nu. Dygtige Missemai har lavet denne fine ballerina i papirklip, som du nu også selv kan lave. Her er den i feminint selskab med Lyngby Porcelæns fine Rhombe påskeæg.

Missemai_LP_Kâhler_ballerinaklip papirklip
På billedet er der skabt feminin forårsstemning med Rhombe porcelænsæg fra Lyngbyporcelaen.dk, Hammershøi Easter bonbonniere fra Kahlerdesign.com  samt mundblæst Swirls vase fra Missemai.com. (Foto: PR)

Papirklip er hyggeligt

Til papirklip kan alle være med i hyggen. Det kræver nemlig ikke andet end tålmodighed og lidt fingerfærdighed at lave dette poetiske gækkebrev, der er skabt af tekstildesigner og papirkunstner Missemai med ting, vi alle har derhjemme: Saks, hvidt papir og bånd.

missemai papirklip
Er du klar til papirklip-hygge … (Foto: privat)

Sådan gør du

Det er helt enkelt. Start med at printe ballerinaen fra denne skabelon og klip hende ud.

Denne skal du printe ud ...

Og så skal du ellers bare følge disse nemme fotos. Trin for trin. Har du noget fint papir – gavepapir – tapetrest – stofrest eller andet, kan det selvfølgelig også bruges. Men du kan jo altid starte med en hvid, så du ikke ødelægger det mere specielle, du måske har.

Følg instruktionen til at klippe skørtet ud af et stykke A-4 papir og følg vejledningen til at montere gækkebrevet.

klippeguide_Missemai
Klippeguide trin 1.
klippeguide missemai
Klippeguide trin 2.
klippeguide missemai
Klippeguide trin 3.

Det lille vers skrives

Brug det lille kendte vers på skabelonen eller digt et selv:

 

“En vintergæk, en sommernar, en fugl foruden vinger.

En lille ven som har dig kær, en kærlig hilsen sender …”

 

missemai papirklip
Her har ballarinaen fået smukt mønstret skørt på. (Foto: privat)

Og sådan har du lavet din eget lille papirklip og gækkebrev … Den kan både stå – hænge eller sendes som gækkebrev.

Sådan kan du bruge de fine æg

Ligesom de populære dekorationskugler er påskeæggene skabt med reference til det klassiske Rhombe-univers. Porcelænsæggene er belagt med blank glasur, der lader det geometriske Rhombemønster træde frem. Hvert æg har et tilhørende silkebånd i matchende farver.

De dekorative æg er smukke alene eller i selskab med flere og tager sig yndigt ud både i et vindue eller på fine, knoppede grene. Rhombe-påskeæggene kan sagtens sidde på forårsgrene langt ind i maj – særligt hvis du laver et lille, personligt ’hack’ ved at erstatte de elegante silkebånd med for eksempel en snor i lyst kernelæder.

påske påskeæg rhombe
Pynt op med de fine æg fra Lyngby Porcelæn. (Foto: PR)

Hvis du gerne vil købe de fine æg, er der et link her.

 

Læs også:

Perleplader har fået en revival

 

perlebog perleplader hamaperler diy

· Mere fra samme kategori ·