Læs også:

Close
breakup kærester par kede af det skilt slår op (Foto: Pexels)

Vi har spurgt fire fyre – derfor dropper vi piger

Mit liv  | 

For nogle er det helt naturligt, for andre er det en hård omgang. De fleste piger kan nikke ja til, at de har prøvet at blive droppet af en fyr. Vi har spurgt fire fyre, hvorfor de dropper piger. Og resultatet vil nok overraske dig

Tim, 22 år, Nakskov

Tim hiver desperat fat i pigerne, når han tager i byen for at få en øl eller to, eller endda i køen i Netto, for han indrømmer, at han er dårlig til Tinder. Og selvom pigerne skriver, så svarer han ikke. For Tim dropper piger, der bruger for mange sociale medier. I stedet skrues charmen op, og bølgerne går højt, når Tim bruger sin ‘signatur score-replik’, når drømmepigen, uden mobilen i hånden, træder ind ad Nettos skydedøre.

– Jeg har været ude at rejse i Afrika. Der besøgte jeg en stamme, hvor vi skulle hilse på hinanden ved at kysse hinanden på munden … Og det kunne jeg godt tænkte mig at prøve med dig? Siger Tim med et smørret, lummert smil på læben i håbet om, at pigen falder for hans ‘cheesy pick up line’. Ifølge Tim så virker den ti ud af ti gange alt efter, hvor mange der står i køen.

Hmmm – det ved vi ikke helt, om vi tror på …

fyr dreng mand (Foto: Unsplash)
Tim dropper generelt piger, der virker for overfladiske og har behov for at dele alt, hvad de laver på Instagram. (Foto: Unsplash)

“Insta-piger får mig til at slukke mobilen”

Sociale medier og datingapps er for Tim potentielle faresignaler, han har nemlig erfaret gennem tidligere kærester, at piger på de sociale medier godt kan virke for ‘opmærksomhedskrævende’ eller overfladiske. Man skulle tro, at Tim, Tinder og tirsdags-sjov var en ugentlige rutine, men Tim foretrækker piger, der lever livet off-line.

Hvis Tim kunne stille et hvilket som helst spørgsmål til en pige, så ville det lyde …
Hvorfor er piger så hemmelighedsfulde om hvorvidt, de ser porno?

Hvis man spørger ham, hvad han mindst forstår ved piger, så er det deres uimodståelige trang til at dele udfordrende billeder på Instagram, hvor man ikke er i tvivl om, at blikfanget skal være de struttende bagdele. Tim er nemlig mere til piger, der er nede på jorden, og hvis der er noget, han absolut hader ved piger, som kan få ham til at droppe en pige, så er det, når hun bruger mere end halvanden time på at gøre sig klar om morgenen – især hvis det udelukkende er for at se godt ud på Instagram-billeder.

pige instagram sociale medier billeder ked trist (Foto: Unsplash)
Skal man være Tims drømmepige, så skal man pakke Instagram-selfies langt væk. (Foto: Unsplash)

Thomas, 23 år, Vesløs

Thomas møder pigerne, når han med sin lidt for beskidte Fjällräven-buks og fede Jurassic Park t-shirt løber op ad de lange universitetstrapper for at nå den bedste siddeplads i læsesalen. Thomas falder typisk for piger, der ligesom ham selv har en interesse for fossiler, dinosaurer og Star Wars. Men lige så snart Thomas fjerner blikket fra bogen, ser han kontrolleret op. Ikke for at tjekke pigen ud men for at lytte til hendes stemme. For Thomas handler dating langt mere om, hvilke værdier hun bærer på og allervigtigst, at hun deler samme interesser som ham selv.

– Jeg er nok det, man kalder for social akavet, når det kommer til piger. Men er hun noget for mig, så prøver jeg da at snakke med hende. Men jeg kan også tydelig spotte, når hun bestemt ikke er noget for mig. Jeg har prøvet piger, der er lidt for selvoptaget. Og hvis der er noget, som er et ‘no-go’, så er det, når hun prøver at lave om på mig. Jeg dropper aldrig min interesse for dinosaurer, lige meget hvor meget hun prøver. Men jeg dropper bestemt pigen, hvis hun prøver at ændre på, hvem jeg er.

fyr dreng mand (Foto: Unsplash)
Thomas dropper piger, der virker for selvoptaget og prøver at lave om på ham. (Foto: Unsplash)

“Det kan jeg ikke gøre mig klog på”

Hvis man spørger Thomas, hvad han mindst forstår ved piger, så er der især én ting, som hurtig falder ham ind. Han forstår ikke, hvorfor piger altid er så fikseret, når det kommer til deres vægt og udseende.

Hvis Thomas kunne stille et hvilket som helst spørgsmål til en pige, så ville det lyde …
Hvorfor går så mange piger op i, at drenge skal have store muskler?

– Alt for mange piger går for meget op i deres udseende og vægt, det forstår jeg simpelhen ikke. Der hvor jeg kommer fra i Nordjylland, der er der sovs på bordet hver aften. Hvis hun bare som det mindste tvivler på at hælde en gang sovs på kartoflerne, så er hun nok ikke lige noget for mig. Os drenge går mere op i, at piger er sunde og raske, og derfor har appetit for livet. Der er ikke noget værre end piger, der altid skal sidde og nippe til en tør salat.

pige spise burger mad kvinde (Foto: Unsplash)pige spise burger mad kvinde (Foto: Unsplash)
Thomas synes, at piger med appetit er langt mere tiltalende. (Foto: Unsplash)

Gregers, 21 år, Farum

For Gregers er dating et spil, hvor der både er vindere og tabere. Han sprang nemlig ud som skolens bedste scorekarl, da han under sin rustur slog benene væk under pigerne med hans allerbedste scorereplik. Dét tændte gnisten i Gregers, der siden da ser ‘datinggamet’ som ren konkurrence, hvor kun den bedste, mest udholdende spiller, vinder pigernes hjerte.

– Er du min bærbar, fordi du er virkelig ‘hot’, og du gør mig virkelig nervøs, når du ikke svarer, siger Gregers, der sammenligner pigernes ‘hard to get’-attitude med sin højt elskede computer, der kan slå ham helt ud af den, hvis den ikke reagerer. Gregers forklarer desuden, at replikken virker på piger, netop fordi den kan charmere sig ind på den helt rigtige, platte måde. Desuden pointerer han, med et glimt i øjet, at replikken særdeles også virker på Tinder.

fyr dreng mand (Foto: Unsplash)
Gregers er ikke til piger, der bevidst prøver at gøre ham jaloux. (Foto: Unsplash)

“Jeg er ikke kræsen … MEN”

Kærligheden er mild, tålmodig, og den misunder ikke. Kærlighed praler ikke, bærer ikke nag eller udnytter. Gregers anser ikke sig selv som kræsen, men der er især én ting, som kan få ham op i det røde felt, som gør, at han vælger at droppe en pige. Hun må ikke give andre fyre mere opmærksomhed end ham selv. Det er et ‘turn off’.

Hvis Gregers kunne stille et hvilket som helst spørgsmål til en pige, så ville det lyde …
Hvordan vil piger gerne have, at en genert og måske tilbageholdende fyr scorer dem?

– Piger, jeg dropper dem bestemt ikke på grund af udseende. Tværtimod opførsel. Klinger vi ikke sammen, jamen så siger det sig selv. Føler jeg, at jeg bliver behandlet på en dårlig måde, hvor jeg kan mærke, at jeg bliver udnyttet, så vinkes der pænt farvel til pigen. Jeg er træt af, at nogle piger søger mere opmærksomhed end nødvendigt. Hvis jeg kan se, hun bevidst prøver at gøre mig jaloux, så er jeg den, som er smuttet. Helt forarget, irriteret og skuffet. Nogle piger bør der ruskes mere i, for de glemmer, at drenge også har følelser og kan føle sig udnyttet.

breakup kærester par kede af det skilt slår op (Foto: Pexels)
Hvorfor er det, piger bevidst skal gøre drenge jaloux? Det spørgsmål stiller Gregers sig selv hele tiden. (Foto: Pexels)

Mathias, 19 år, Jelling

Der rykkes kraftigt i hofterne, når Mathias er på udkig efter de søde piger. Han charmerer sig nemlig ind på pigerne med hans vilde, utæmmelige ‘dance moves’, hvor et lille vrid med hofterne får damerne til at falde på stribe. Dog brydes dansen med en ellers usædvanlig, halv-nørdet scorereplik, som sender de helt rigtige signaler til pigernes hjerter.

– Har du lige afgivet en elektron, for jeg er ganske enkelt helt tiltrukket af dig, siger Mathias, der har sat barren højt, når han indtager dansegulvet.

Med hans forhåbningsfulde replik, garanterer han, at hvis mundtøjet ikke virker, så redder han den med de vilde dansetrin. For når lysene tændes, og hofterne vrides, så bliver pigerne bløde som smør, når rampelyset falder over Mathias’ fødder på gulvet. Men Mathias er ikke til piger, der er for lette i første omgang.

fyr dreng mand (Foto: Unsplash)
Mathias bliver helt tændt af, hvis pigerne ikke har sat sig nogle ambitioner. (Foto: Unsplash)

“Hvad er bedst – arrogant, kedelig eller for nem?”

Alle har hver sin smag. Og Mathias har bestemt sin. Piger er for Mathias besværlige, nogen gange helt sjuskede og dovne. Til trods for Mathias’ unge alder, så slår han koldt vand i blodet, hvis han mellem linjerne hører, at pigen udtrykker, at hun ikke tager sig selv seriøst eller ganske enkelt virker uambitiøs.

Hvis Mathias kunne stille et hvilket som helst spørgsmål til en pige, så ville det lyde …
Hvorfor skal piger altid overanalysere alt, hvad drenge gør og siger?

– Ganske enkelt. Jeg dropper bestemt piger, som ikke har sat sig nogle ambitioner for livet. Bestemt også, hvis de virker dovne og ikke har noget at byde på. Har tit mødt piger, der går mere op i sladder og ligegyldige diskussioner end reelle, vigtige ting. Pigefnidder i krogene giver mig ondt i hovedet.  Hvis hun ovenikøbet snakker grimt om andre, så er hun bestemt heller ikke noget for mig. Det samme gælder, hvis hun tror, at hun er ‘the shit’ og har for høje tanker om sig selv. Siger også pænt nej tak til arrogante piger.

træt kedelig doven bog læse lady (Foto: Unsplash)
Kedelige piger, der ikke har nogen hobby eller bruger hele weekenden på at se Netflix, er ikke noget for Mathias. (Foto: Unsplash)

Læs også: Sådan fejres Valentinsdag i andre lande

africa festival (Foto: Unsplash)

 

 

 

· Mere fra samme kategori ·