Læs også:

Close
Kærlighed, forhold, langsigtet, pige, drenge. (Foto: Unsplash)

10 tegn på at dit forhold er langsigtet

Mit liv  | 

Når forelskelsen rammer, kan det være svært at vurdere, hvor godt et match dig og din partner er. Læs med og bliv klogere på om dit forhold er langsigtet, eller om du blot befinder dig i et forhold uden en fremtid

I følge parterapister er det de første seks måneder af et forhold de mest altafgørende. Det er i disse måneder, at du får en fornemmelse for, om dig og din partner er rigtige for hinanden. Her kan du læse om 10 tegn, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om du har fundet ‘the real deal’ – og altså din partner for livet.

Love, kærlighed, romantisk. (Foto: Unsplash)
Kærlighed gør blind – derfor er det essentielt at kende disse 10 tegn. (Foto: Unsplash)

1. I kan være jer selv

Det er vigtigt, at du kan være hundrede procent dig selv omkring din partner. Du skal ikke have følelsen af, at du skal imponerer eller lave om på din være måde. Derfor er det også essentiel, at du altid tager snakken, med din partner, hvis der er noget som irriterer dig. Husk altid at være ærlig omkring hvad du føler, da det er med til at skabe et tillidsfuldt og ikke mindst langsigtet forhold.

2. I holder jeres aftaler

Overhold jeres aftaler! Hvis I har planer er det vigtigt at overholde dem, hvad enten om de stor eller små. Det handler om at opbygge en relation med tillid – og det sker ved at holde sit ord. Det er derfor vigtigt, at dig og din partner overholder jeres aftaler, så I altid kan stole på hinanden.

Hænder, hånd, himmel. (Foto: Unsplash)
Det er vigtigt at holde sit ord – på den måde skaber I et tillidsfuldt forhold. (Foto: Unsplash)

3. I er ærlige om jeres fortid

Det er ikke meningen, at du skal fremlægge hele din fortid på første date. Et godt tegn er, hvis du stille og roligt begynder at åbne omkring svære emne i dit liv. På den måde viser du din partner, at du stoler på ham og, at I sammen kan klare både op- og nedture.

4. I glæder jer på hinandens vegne

Husk på at I er et team! Det betyder, at hvis din partner oplever medgang og succes er det vigtigt, at I sammen kan glæde jer. Drop jalousien og usikkerheden – dette er kun et tegn på, at I ikke elsker hinanden højt nok. Din partners succes er også din succes!

kærlighed, love, forhold, mand, kvinde, drink. (Foto: Unsplash)
Din partners succes er også din succes. (Foto: Unsplash)

5. I kan sige undskyld

Vi begår alle fejl, men det er ikke alle,  som har let ved at undskylde for dem. Et godt tegn er, at I er gode til at indrømme jeres fejl og kan komme med en oprigtig undskyldning til hinanden. Dette er en meget essentiel egenskab i et langsigtet parforhold.

6. I er gode til at lytte til hinanden

I skal kunne lytte til hinanden interesseret uden at hive telefonen op af lommen og scrolle. Det er vigtigt, at I lytter interesseret, kan kigge hinanden i øjnene, og ikke mindst husker de ting som I fortæller hinanden. Selvom du kan føle, at samtalen ikke er vigtig kan det betyde alverdens for din partner, at du lytter og viser respekt.

forhold, kærlighed, lov, langsigtet. (Foto: Unsplash)
Øjenkontakt er vigtigt når I taler sammen. (Foto: Unsplash)

7. I har de samme livsmål

Et forhold med langsigtet fremtid er også et forhold, hvor man har samme værdier og mål i livet. Det er vigtigt, at dig og din parter er på samme side når det gælder livsdrømme. Hvis du ikke får italesat jeres individuelle fremtidsdrømme, kan det ende med at få konsekvenser på den lange bane.

8. I skændes på en konstruktiv måde

Man kan ikke komme uden om skænderier i et forhold. Dog kan der være meget forskellige måder at skændes på. Det er et godt tegn, hvis dig og din partner kan løse jeres problemer på en konstruktiv måde. Måske kommer I frem til en løsning, et kompromis eller noget helt tredje. Så længe I ikke bruger beskidte tricks til at få jeres vilje igennem.

Kærlighed, forhold, langsigtet, pige, drenge. (Foto: Unsplash)
Det er vigtigt at gå på kompromi i et forhold. (Foto: Unsplash)

9. I vil opleve verden sammen

Hverdagen kan godt gå hen og blive grå og kedelig. Det er derfor vigtigt, at kunne lave aktiviteter udenfor hjemmet sammen. Det kan være alt fra at rejse, starte til en hobby, eller lave planer med et nyt vennepar. At skabe nye spændende oplevelser sammen er en vigtig del af et forhold med en fremtid.

10. I er åbne overfor nye ting i soveværelset

Sex er en stor del af et forhold. Derfor er det vigtigt at prioritere hinandens fantasier. Hold dit sind åben overfor at prøve nye ting og nyd at være intim med din partner.

Kærlighed, forhold, langsigtet, pige, drenge. (Foto: Unsplash)
Nyd intimiteten og vær’ åben for at komme ud af din ‘comfort zone’. (Foto: Unsplash)

 

Kilde: Huffpost.com

 

Læs også: Vi har spurgt fire fyre – derfor dropper vi piger

breakup kærester par kede af det skilt slår op (Foto: Pexels)

· Mere fra samme kategori ·