Læs også:

Close
blå himmel stjerner (Foto: Unsplash)

Blå er årets farve i 2020 – se den tænkt ind i boligen

Bolig  | 

Årets farve 2020 er Classic Blue Pantone. En smuk skandinavisk farve, der står godt til den danske enkle designarv, vi har – og “nordic living”-livsstilen. Bliv inspireret til køb i den smukke farve her

Pantone løftede i december 2019 sløret for årets farve 2020: nemlig Classic Blue. Med sin rolige og klare farvedybde er Classic Blue en universel nuance, der af Pantone selv beskrives som et refugium for øjet og sjælen i en moderne hybridtid. En klassiker i modens verden med stærke referencer til denimkulturen og samtidig en moderne klassiker i den danske designtradition, hvor det blå univers favner naturens egen farvepalet fra himmel til hav. Vi har fundet ting du kan købe netop nu i den smukke farve.

Kongeblåt tæppe

Strukturvævet tæppe i blødt stof fra Zara Home. Smukt og enkelt.

zara home sengetæppe blå

Sengetæppe fra Zara Home, 479 kr., www.zarahome.com/dk

Indigoblå vase

Den smukke Kähler Hammerhøi vase i farven indigoblå pynter i hvert hjem. Og tiden er også til at fylde den med sprøde tulipaner.

kähler-hammershoei-vase

Kähler Hammershøi vase, 499,95 kr., www.imerco.dk

Blåmønstret skåle

De små skåle med blåt mønster kan fås i Ikea og er perfekte til snacks og andre lækkerier. De forskellige designs på skålene giver et fint og unikt udtryk.

Blå skåle, Ikea, små skåle, åretsfarve (Foto: Ikea)

Fire små skåle, 79 kr., www.ikea.com

Sengetøj i den helt rigtige farve

Det enkle og elegante Monochrome-sengetøj i mørkeblå fra Juna måler 140 x 200 cm. Det er skabt i 100% økologisk bomuld, hvilket sikrer dig en blød og behagelig søvn nat efter nat. Sengesættet er inspireret af naturens strukturer, og dets rå overflade skaber liv og spil i det ensfarvede sengetøj.

juna sengetøj blå

Juna sengetøj, 549,95 kr., www.juna.dk

Blå plakat 

Hvis du ikke tør at go all in med at male dine vægge pantone blå, kan du nemt udsmykke med en fin plakat med samme blå nuance.

Blå plakat fra Citat plakat, kvinde, blå kvinde. Foto: Citat plakat)

Matisse plakat no 1, 129-279 kr., www.citatplakat.dk

Blå velour puf

Denne fine blå puf er fra Jysk og kan nemt peppe din stue eller værelse op. Puffen har ovenikøbet et rum som kan bruges til opbevaring.

Blå velour puf, 175 kr., www.jysk.dk

Blå strikkedrømme

Hold styr på strikketøjet med denne fine strikkeskål i både lyse og mørke blå nuancer. Strikkeskålen er både praktisk og dekorativ og sikrer, at garnnøglen ikke ruller ud, mens kreativiteten er sluppet løs. Skålen kan fås i alle Flying Tiger butikker.

garn bowle skål blå

Blå Yarn Bowl, 40 kr., Flying Tiger

Elegante glas

Disse charmerende, mønstrede glas er imponerende fine. De er perfekte til lækre drinks, hverdagens små måltider eller til servering af velsmagende desserter.

FLIMRA glas, 49 kr., www.ikea.dk

Blå tetid

Smuk og kurvet tekande (Curve) , i flot blå farve. Tekanden kan rumme op til 6 kopper brygget te og cirka 1,3 liter.

forlife-curve-tekande-blaa

Tekande, 378 kr., www.noru.dk

Lampeskærm i den rigtige farve

blå lampeskærm lampe (Foto: Ellos)

Lampeskærm, 329 kr., www.ellos.dk

Dybblå pyntepude

Runde, bløde, blå pyntepuder i den fineste velourkvalitet. Puden har fine knappedetaljer på begge sider, hvilket giver den et rynket, fint udtryk. Puden kan kombineres med flere puder gerne inden for årets blå farvepalette.

blå velour pude (Foto: Magasin)

Velourpude, 299 kr., magasin.dk

 

Læs også:

Fem på stribe

 

fem 5 på stribe bøger bog (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·