Læs også:

Close
gave gaveindpakning julegave (Foto: Unsplash)

21 gaver til under 100 kroner

Bolig  | 

Det er ikke altid en leg at finde den rigtige gave. Og slet ikke, hvis der måske er en maksgrænse for beløbet. Her er gaver til under 100 kroner. Til pakkelegen – værtindegaven – den lille gave eller måske mandelgaven

juletræ jul julekugle (Foto: Unsplash)
Jul er også lig med gaver – her koster alle dog under 100 kroner. (Foto: Unsplash)

Den sjove

Den koster 100 kroner lige ud. Det er den sjove, som du hos nogle personer vil få ekstra credit for at give. Air fodboldspillet er fra Flying Tiger.

fodboldspil flying tiger

Flying Tiger air football spil, 100 kr., fås i alle deres butikker

Den du reelt måske hellere ville beholde selv

En æske med hjemmelavede flødeboller fra Frellsen kan få de flestes tænder til at løbe i vand. Og du får også en pæn rabat ved at købe 10 styks. Flere af varianterne har marcipanbund, og der er også en med flydende karamel lige under chokoladen. Uhhh hvem ville ikke gerne have sådan en gave.

frellsen flødeboller

Frellsen flødeboller, 100 kr. for 10 stk., fås i alle deres butikker

Den kyssevenlige

Man kan aldrig få for mange læbepomader. En til tasken, en til skrivebordet, en til natbordet og så videre. Denne med kokos fra Sephora er virkelig god. Og den er så billig så du rent faktisk kan købe en ting mere for de 100 kr.

sephora læbepomade

Sephora læbepomade med kokos, 50 kr., www.magasin.dk

Den til juleelskeren

De svenske julestjerner er så fine, når man pynter op med dem. Man køber lampefod og ledningssæt separat. Denne hedder Stråla og er fra Ikea og er 48 centimeter.

ikea julestjerne

Julestjerne fra Ikea, 29 kr., www.ikea.com/dk

En smart net-taske

Denne fine stof-net-taske er fra ARKET og er i en pæn off-white farve. Det er den perfekte gave til personen, som altid slæber en masse ting med rundt. Det neutrale utryk gør også, at net-tasken kan bruges af begge køn.

Tote bag, net taske, nettaske, Arket. (Foto: ARKET)

Tote bag fra ARKET, 55 kr., www.arket.com

Den lækre te

Boksen er fin – teen super lækker. Og alle tedrikkere vil elske at få god te. NUTE er god, økokologisk te, og der er 10 forskellige breve i.

te mix-gaveaeske-10-breve-nute

NUTE æske, 69 kr., www.noru.dk

Den man kan få glæde af i mange timer

Det er gaven, som til den rigtige, vitterlig kan gøre modtageren glad. Bestiller du på engelske Amazon, skal du nok regne med en lille uges leveringstid. Denne har 100 smukke mandalas at farvelægge. Uhhh med dejlige timer, der ligger gemt i den.

Mandalas, malebog, kreativ, male, tegne (Foto: Amazon)

Mandala bog, cirka 50 kr.,www.amazon.com/uk

Den, der dufter godt

Den er både pæn og dufter dejligt woody af cedertræ. Den fås i tre størrelser. Men nøjes du med den mindste, kan du holder dig under de 100 kroner. En god gave de fleste vil værdsætte. Denne er fra Zara Home.

zara home duftpinde

Zara Home duftpinde, 89 kr., www.zarahome.com/dk

Til glitterpigen

Et par trendy glimmerstrømper vil altid være et hit. Som disse Dina Solid fra Beck Söndergaard, der kan spice ethvert look up med sin fine glimmervævning. Kan også bruges med stilletter til nytårsaften.
strømper sokker glitter

Beck Söndergaard strømper, 59 kr., www.becksondergaard.dk

Den du kommer til at bruge hver dag

Der drikkes over 1,6 milliarder kopper kaffe om dagen på verdensplan. Med dette to go krus dropper vi plastik- eller papkoppen. Ekobo har specialdesignet en genanvendelig takeaway cup lavet af FSC certificeret bambusfibre. Koppen er udstyret med en top af premium-silikone, så den er rar at drikke af. Låget kan også bruges som skridsikker kopholder, hvis du sætter det under bunden. De er også uden BPA, PVC og ftalater, kan vaskes i opvaskemaskinen i øverste skuffe og tåler drikke, der både er varmt og koldt. Kopperne tåler ikke mikrobølgeovn. En god gave at give eller få.

papkrus to go kop

To go kop, 89 kr., www.mambeno.dk

Muslinge smykkeskrin

Det fineste lille smykkeskrin er fra Pico. Fås i forskellige farver. Perfekt til at have stående fremme og pynte med dine yndlingssmykker i. Derudover er skrinet også praktisk til rejsebrug, da man nemt kan samle og opbevare sine smykker sikkert.

pico smykkeskrin, musling, pink, lyserød, til smykke (Foto: Pico)

Shell Jewelry Box, fra Pico, 100 kr., www.picocopenhagen.com

Den sexede

Sloggis serie “Zero Feel” er det blødeste og lækreste at have inderst inde. Faktisk kan du få disse i den smukke farve til lige under 100 kr.

sloggi trusse

sloggi string, 95,95 kr., www.sloggi.com

Til den der elsker at binge

Du kender hende eller ham, der elsker at binge og som måske også elsker KUWTK og alle de andre amerikanske serier. Streamingtjenesten hayu, ejet af NBCUniversal, har været i Danmark nogle år nu. Er man vild med den slags serier, så får man reelt flere hundrede forskellige reality shows. Og det er ikke bare gamle shows med afsnit, som for længst er blevet vist i fjernsynet. Man kan se de seneste afsnit af de hotteste reality shows på selv samme dag, som de bliver offentliggjort i USA. Det er fedt.

Iblandt de mest populære reality shows i Danmark og USA for tiden kan nævnes ”Keeping Up With The Kardashians”, ”Top Chef” og ”The Real Housewifes Of Beverly Hills”. Allesammen er en fast del af hayu’s indhold, og de nyeste afsnit bliver tilgængelige hver uge for hayu’s abonnenter.

Hvorfor ikke givet sådan et abonnement. Første måned er gratis – derefter koster de 49 kr. uden binding. Derefter kan gavemodtageren jo selv se, om man kan undvære den. Men du kan for få penge reelt give 2 eller 3 måneders streaming for under 100 kroner. Det er da en anderledes og god gave.

hayu streaming reality shows (MY DAILY SPACE)

hayu streaming abonnement, 49 kr. pr. mdr., www.hayu.com

Den du kan fylde noget i

Den koster kun 39 kroner i den mindste størrelse (fås i tre), men så er der også råd til for eksempel at fylde den med gran og appelsiner. Så ligner gaven pludselig en million. Den multifunktionelle plastikkasse med ventileret og stabelbart design fås i mange farver. Brug den for eksempel i dit køleskab til at organisere dine hylder eller til din makeup. Den er fra Hay.

Kasse fra Hay, 39 kr., www.magasin.dk

Den til vinelskeren

Den er ikke til den, der ved alt muligt om vin og er vinkender. Men det er et sjovt og fint vinsæt, som vil være perfekt til en pakkeleg. Fra Flying Tiger.

vinsæt flying tiger

Flying Tiger vinsæt, 50 kr., fås i alle deres butikker

Luksus til håret

Det er ikke altid pengene er der til at købe hårprodukter i den lidt dyrere ende. Så det er en super god gave at give, som alle kan bruge, og som de bliver glade for. Vælg et mærke, som du ved er ekstra lækkert og som også er pænt.

Denne Davines NaturalTech Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner er en fugtgivende conditioner til tørt og porøst hår, hvor håret opnår en lækker glans samt øget styrke, og hvor risikoen for spaltede spidser og slitage mindskes. Det er en super fin størrelse, der er perfekt til at tage med på farten, og så holder den sig under de 100  kroner.

davines-naturaltech-nourishing-vegetarian-miracle-conditioner hår

Davines conditioner, 85 kr. www.nicehair.dk

Den holdbare

Den ligner en million, men den holder sig under de 100 kroner. Den smukke Saklig træskål eller fad fra Ikea kan bruges til alt.ikea træ træskål fad

Ikea træskål, 99 kr., www.ikea.dk

De julede

En fin gave at give til alle der elsker jul og feminine ting. De transparente sokker er fra Monki og har fine hjerter på. Hvem ville ikke elske at eje dem.

strømper monki

Strømper fra Monki, 60 kr., www.monki.com/dk

Den der bringer varme

De fleste elsker gløgg men når man først har smagt en af de nyere varianter som denne fra North OAK, så er man solgt. Hvorfor ikke give sådan en gløgg essens. Det er en god gave, som kan glæde flere. Måske også dig selv, hvis du er heldig.

Det er en appelsin julegløgg ekstrakt, hvor du får en økologisk hvid gløgg med lækre krydderier. OAK gløgg ekstrakt kan bruges til at lave både hvid- og rød gløgg.

Bonus: Her får du lige et par opskrifter: (som du kan lægge ved – skrevet på et fint julekort).

Opskrifter

OAK Spicy Orange Gløgg med hvidvin:

  • 1 flaske OAK Spicy Orange Gløgg
  • 2 flasker hvidvin
  • 100 gram hvide rosiner, rosiner kan lægges i blød i 1/2 dl vodka
  • 50 smuttede og grofthakkede mandler
  • Evt. 2 appelsiner i tern eller skriver

OAK Spicy Orange Gløgg med rødvin:

  • 1 flaske OAK Spicy Orange Gløgg
  • 2 flasker rødvin
  • 100 gram hvide rosiner, rosiner kan lægges i blød natten over i 1/2 dl cognac
  • 50 smuttede og grofthakkede mandler
  • Evt. 4 stjerneanis

spicy-orange-gloegg-oak gløgg

North OAK gløgg essens, 75 kr., www.noru.dk

Den sjove

Du kender dem garanteret. Men her er en lysboks med bogstaver, der er til en pris, der er til at betale. For Flying Tiger har dem netop nu. Skriv noget sjovt før du giver. Brug den til fra fødselsdage til fester eller når du bare har et cool quote.

lys boks flying tiger

Flying Tiger lysboks, 100 kr., fås i alle deres butikker

Den smukkeste

Det er smukt med smukt; Pico Copenhagen Barbara Claw hårspændet fra fra Pico Copenhagen. Passer til både når hverdagen skal shines lidt op og til den fineste fest.

 

PICO hårspænde

Pico hårspænde, 100 kr., www.pico.com

 

Læs også:

Det glæder vi os mest til i december på redaktionen

 

pakke julegave gave candy cane juleindpakning jul (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·