Læs også:

Close
pink næse læbe plastikkirurgi (Foto: Unsplash)

Få dine skønhedsmæssige drømme til at gå i opfyldelse

Annonce  | 

Skønhed – idealer – drømme. Vi har dem allesammen. Bliv lidt klogere her på et par af de skønhedsmæssige drømme, som mange går og har

Skønhed er et ganske subjektivt emne, som ofte ikke berøres med nedenstående perspektiv. Det er ofte et tabubelagt emne, når man som person ønsker at foretage kosmetiske ændringer ved sit udseende, og dette forsøger vi herunder at adressere.

Rigtigt mange kvinder render rundt med en lille drøm i maven om at kunne ændre nogle ting ved dem selv. Selvom vi ofte får besked på, at vi skal være glade for at se ud, som vi gør, så har rigtigt mange danskere svært ved at acceptere dette.

Det handler i bund og grund om, at man skal være glad for at være i sig selv. En god portion selvtillid og et positivt selvbillede er alfa og omega for, at vi går og føler os godt tilpasse i egen krop – og nogle gange kan det kræve nogle skønhedsmæssige justeringer ved sig selv.

Denne artikel indeholder betalte links.

kind hår ansigt (Foto: Unsplash)
Hvad skønhedsidealer har du? (Foto: Unsplash)

Der er ofte diskussioner om, hvorvidt det er etisk korrekt eller ej, at man får foretaget kosmetiske indgreb. I denne artikel tager vi ikke stilling til det etiske spørgsmål, men vi vil derimod berøre nogle af de metoder, der i dag findes til at få sine kosmetiske drømme til at gå i opfyldelse.

Kindben er på manges læber

Et af de steder, der ofte sættes fokus på, når der tages billeder til de sociale medier, er markerede kindben. Hvad der ikke var udbredt populært at kigge på for mange år siden, er for mange blevet et stempel på naturlig skønhed.

øjenbryn øjne kindben glimmer ansigt (Foto: Unsplash)
Fremtrædende kindben er meget fremme nu. (Foto: Unsplash)

Det er dog langt fra alle, der fra barnsben har fået markerede kindben, og det har fået flere til at foretage et løft af kindben. Det kan gøres på flere forskellige måder, og vi vil ikke komme ind på specifikke detaljer. Det vigtigste er, at man gør sig det hele klart, før man tager den beslutning.

Hvide og flotte tænder er en drøm for mange

Mange danskere har et ønske om at kunne ændre ting ved sine tænder. Har man haft bøjle på i sin ungdom, så har man oplevet, hvor meget der rent faktisk skal til for at ændre tændernes position i munden.

Flotte tænder er bestemt ikke umulige at opnå som voksen, og der findes i dag forskellige indgreb, som kan være med til at ændre udseendet på ens tænder. Mange kan eksempelvis nikke genkendende til, at kaffe, cola og andet stads bestemt ikke har været godt for farven på tænderne. Derfor vælger flere og flere at få gjort noget ved farven på tænderne.

tænder kvinde ansigt hår smil læber (Foto: Unsplash)
Hvem gad ikke godt have sådan et smil … (Foto: Unsplash)

Det er i dag muligt at gå til en tandlæge og få afbleget sine tænder. Ligesom det er ganske normalt at skulle have sat en tandkrone på, så er det i dag også almen procedure at hjælpe patienter med at få tænderne gjort hvide igen. Man bør dog være opmærksom på, at det kan skade emaljen – søg derfor rådgivning hos din tandlæge først.

Et tabubelagt emne

Det har længe været et tabu at snakke om fejl og mangler ved egen krop. Selvom alle naturligvis ønsker at følge sig veltilpas i egen krop, så er det sværere sagt end gjort. Derfor kan det være rart at vide, at man har muligheden for aktivt at gøre noget ved sit udseende, hvis man inderligt ønsker det.

 

Læs også:

Amelia fik lavet nye bryster

Selvtillid, selvværd, selvsikker, nye bryster, restylane, plastikkirurgi

 

· Mere fra samme kategori ·