Læs også:

Close

Kærlighed i luften: Over en million gæster har fejret bryllup via Airbnb

Rejser  | 

Det siges, at kærlighed findes på de mest uventede steder – og den kan faktisk også findes i andres private hjem. Den populære platform Airbnb benyttes i stigende grad, når det kommer til at arrangere den romantiske dag

Mange fortrækker stadig en kirkelig vielse, når det kommer til at forevige vielsesøjeblikket, men for dem der ønsker en ceremoni ud over det sædvanlige og langt væk fra hverdagen, kan Airbnb’s muligheder faktisk tilbyde mange unikke oplevelser.

bryllup fest airbnb (Foto: Unsplash)
At blive gift i udlandet er usædvanlig romantisk – I kan vælge et sted I allerede har minder sammen. (Foto: Unsplash)

Mange par overvejer også i stigende grad at benytte Airbnb som overnatningsmuligheder – både for dem selv til bryllupsnatten, men også til deres gæster. Her benyttes wishlist, som er Airbnb’s brugergenerede huskelister over unikke boliger. Der findes nu over 700.000 bryllupslister skabt af Airbnb-rejsende.

Danmark er faktisk populær for rejsende i forbindelse med bryllupper. I København findes der over 1.200 boliger, som har været en del af bryllups-wishlists. Et af de mest populære steder i verden er Californien, hvor det estimeres, at over 150.000 par er blevet viet og har benyttet Airbnb i den forbindelse.

Over en million gæster har siden 2008 benyttet Airbnb og andres private hjem til at afholde bryllupsfesten. Herunder finder du en række af Airbnb’s mest unikke hjem perfekte til Kærlighedens Fest, som er gemt flest gange af brugerne:

(Artiklen fortsætter under billedet)

bryllup fest airbnb (Foto: Unsplash)
Hvem vil ikke gerne giftes under sydens sol … (Foto: Unsplash)

For de rejselystne

For nogle par er en smuk sandstrand med den helt rigtige solnedgang den perfekte baggrund til at fejre brylluppet, bryllupsrejsen eller til overnatningen, men for andre skal der ske mere.

Her er tre destinationer, som både byder på majestætiske bjerge, buldrende vandfald og varme kilder til alle dem, hvor der skal ske lidt ud over det sædvanlige.

 • Tyskland
 • Argentina
 • Utah, USA

(Artiklen fortsætter under billedet)

bryllup fest airbnb (Foto: Unsplash)
Rå natur er ret romantisk og stemningsfyldt. (Foto: Unsplash)

For solentusiasterne

Et solbryllup ved Middelhavet eller ved en spansk ødegård er populært, men hvis man vil prøve noget lidt anderledes og mere unikt, kan man rejse til skønne, og lettere ukendte steder i Montenegro, Australien eller Brasilien.

 • Tyrkiet
 • Montenegro
 • Brasilien

(Artiklen fortsætter under billedet)

bryllup fest airbnb (Foto: Unsplash)
Få sand mellem tæerne, en kold drink i hånden og dans til langt ud på natten – inden bryllupsnatten. (Foto: Unsplash)

For dem der vil trække stikket

Hos Airbnb ser man en stigende trend for folk, som vælger destinationer langt væk fra alt og alle i fuldstændig isolation. Den tendens ses også inden for folk, som planlægger bryllupper. Mange vælger logi på ødemarker, bjergkæder eller på kanten til ørkener, hvor de kan være fuldstændig for sig selv på enten bryllupsrejsen eller kunne holde de mest intime og private bryllupsfester, du kan forestille dig.

 • New Mexico, USA
 • Taiwan
 • Texas, USA

(Artiklen fortsætter under billedet)

bryllup fest airbnb (Foto: Unsplash)
Hold det helt intimt og privat med de nærmeste og fejre kærligheden. (Foto: Unsplash)

For dem der elsker fremmede kulturer

For de par, som søger kulturelle oplevelser for at fejre deres kærlighed, byder Airbnb på flere forskellige muligheder. Det gælder blandt andet overnatninger i det gamle Persien til romantiske værelser i Saint-Jean-de-Luz i Frankrig. Her har du muligheden for at give dit bryllup et unikt tema ud over det sædvanlige.

 • Indonesien
 • Frankrig
 • Marokko
bryllup fest airbnb (Foto: Unsplash)
Gør det spændende og eksotisk og lav et tema ud af aftenen. (Foto: Unsplash)

 

Kilde: Airbnb

 

Læs også:

Hvor ren er din smartphone egentlig?

Instagram, app, feed, sociale medier, iphone, smartphone, mobil, telefon

· Mere fra samme kategori ·