Læs også:

Close
sakura, blomster, træ, blomst, pink, lyserød, kirsebærblomst

Kulturguide: Oplevelser i april 2019

Kultur  | 

Kulturguiden for april 2019 indeholder oplevelser i København, Aarhus og Odense

Hvis du leder efter nogle bud på prisvenlige oplevelser i april 2019, så er du kommet til det helt rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste og mest prisvenlige oplevelser i april 2019 til dig, der bor tæt på København, Aarhus og Odense.

Oplevelser i april 2019 i København

Sakura Festival

sakura, blomster, træ, blomst, pink, lyserød, kirsebærblomst
Tag med til Sakura Festival. (Foto: Pexels)

Den 27. april og 28. april. Fri entré. Langelinie.

Japanerne i Danmark fejrer, at det japanske kirsebærtræ blomstrer med en stort anlagt festival i Langelinje Park. Få den japanske kultur helt ind under huden med alt fra undervisning i karate, te-ceremonier og haiku-oplæsninger. Og så husk også lige, at lægge vejen forbi Bispebjerg Kirkegaard, når træerne springer ud, så du kan få det perfekte Insta-moment.

Læs mere her.

Friday Night Skate

Geplaatst door Friday Night Skate (FNS) – Copenhagen op Dinsdag 6 september 2016

Den 12. april. Fri entré. Israels Plads.

Kan du lide at stå på rulleskøjter? Så er Friday Night Skate en sikker vinder hos dig! Det er blevet tid til årets første tur rundt i Københavns hyggelige gader. Som noget nyt i år starter og slutter ruten på Israels Plads. Der er afgang klokken 20.00 og cirka klokken 22.00 er man retur igen. Så på med rulleskøjterne og nyd din fredag aften!

Læs mere her.

Veras Market under Buen

Geplaatst door Veras Market op Dinsdag 1 mei 2018

Den 7. april, 14. april og 21. april. Fri entré. Bispeengen.

Det bliver langsomt lunere og mildere i vejret, og nu kan vi endelig købe lækkert tøj til forårs-sæsonen uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor loppefest og et stort genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle forårets fashion-musthaves til Veras Market under Buen.

Læs mere her.

Fredagsrock

Fredagsrock i Tivoli (Foto: Tivoli)
Tag til Fredagsrock i Tivoli. (Foto: Tivoli PR / Anders Bøggild)

Hver fredag fra den 12. april frem til den 20. september. Entré 175 kr. Tivoli.

Hele sommeren kan du tage til Fredagsrock i Tivoli, hvor nogle af de største danske og udenlandske kunstnere afholder koncerter. Årets program byder blandt andet på den internationale stjerne, Jason Derulo, der har sunget sig til adskillige platin- og guldcertificeringer. Desuden spænder årets program fra Phlake over til tidligere forsanger i The Fugees Ms. Lauryn Hill og musikikonet Tom Jones til danske Mø. Der bydes også på Tina Dickow, Hugo Helmig, D-A-D, Suspekt samt Den Gale Pose, som skyder deres genforeningstour i gang i Tivoli.

Læs mere her.

Plantemarkedet i Absalon

Geplaatst door Absalon op Vrijdag 8 maart 2019

Den 27. april. Fri entré. Absalon.

Hvis du ligesom os elsker planter, så er det et must at besøge Plantemarkedet hos Absalon! Her kan du finde flotte planter såsom eksotiske palmer, blomster, kaktusser, hængeplanter, krydderurter, udendørsplanter og alt derimellem. Udover planter, vil der være mulighed for at købe plantedesigns, keramik, bøger, interiør, grafik og meget mere.

Læs mere her.

Street Food Festival

Geplaatst door København Mad & Marked op Dinsdag 12 maart 2019

Den 26. april til 28. april. Fri entré. Hans Tavsens Park.

Tag med til et kæmpe madmekka, når Mad & Marked inviterer os allesammen til Street Food Festival i Hans Tavsens Park. I hele tre dage kan vi spise løs og nyde mere end 25 af landets bedste og mest interessante madkoncepter. Ja tak!

Læs mere her.

Påskeomvisning i Christiansborg Slotskirke

Påskeomvisning i Christiansborg Slotskirke.
Tag til påskeomvisning i Christiansborg Slotskirke. (Foto: Thorkild Jensen)

Den 18. april og 19. april. Entré 90 kroner. Christiansborg Slotskirke.

Christiansborg Slotskirke er Kongehusets kirke og et af nyklassicismens mesterværker i Danmark. Hør hvordan det er foregået, når kirken gennem århundreder har været rammen om kongelige begivenheder som dåbshandlinger, bryllupper og castrum doloris. På omvisningen kommer man rundt på kirkens tre etager og får det imponerende udsyn over kirkerummet fra kirkens øverste pulpitur, samt fra logen der tidligere blev benyttet af Kongefamilien.

Læs mere her.

Copenhagen Beer Festival

Geplaatst door Øl-Marked Danmark op Zondag 24 maart 2019

Den 20. april. Entré 80 kroner. KPH Volume.

Er du mega vild med øl? Eller skal du bare have en hyggelig og festlig lørdag med vennerne? Så tag til Copenhagen Beer Festival, hvor der bliver mulighed for smage på en masse forskellig og spændende øl. Og udover en masse øl-smagning, så er der også underholdning på programmet.

Læs mere her.

 

Oplevelser i april 2019 i Aarhus

Fed fredag i Tivoli Friheden

Geplaatst door Tivoli Friheden op Vrijdag 5 mei 2017

Den 19. april og 26. april. Entré 120 kroner. Tivoli Friheden.

Tag til Fed Fredag i Tivoli Friheden i april og skrål med på de populære sange, når NOAH, Rasmus Walter og Joey Moe besøger haven. Det er bare med at tage veninderne under armen og komme afsted.

Læs mere her.

Foredrag: RulleMarie – Pigen med glasknogler

Geplaatst door Det unikke barn op Maandag 18 februari 2019

Den 16. april. Entré 100 kroner. Godsbanen Remisen Auditorium.

Kom og oplev et ærligt og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, vilje og humor med Rulle Marie, der også er kendt, som pigen med knogler af glas. Tag din mor, søster, farmor eller veninde med, hvis du vil inspireres og underholdes til en helt særlig aften.

Læs mere her.

Vin & moules frites ad libitum

Geplaatst door VinDanmark.com op Vrijdag 15 februari 2019

Den 11. april. Entré 249 kroner. VinDanmark på Kystpromenaden.

VinDanmark gentager succesen og serverer hvidvin og Moules Frites ad libitum for kun 249 kroner! Alle de muslinger og aaaaaaalt den hvidvin du kan drikke. Det lyder perfekt i vores øre.

Læs mere her.

Bagagerumsmarked/Citymarked

Geplaatst door Bagagerumsmarked / Citymarked Aarhus op Woensdag 12 december 2018

Den 13. april. Fri éntre. Teatergaden.

Overvejer du at sælge ud af alle dine ting og sager? Eller har du bare mega lyst til at shoppe? Så tag til bagagerumsmarked i Aarhus og få solgt ud af dine ting, eller gør et godt kup for få penge og så ovenikøbet med god samvittighed!

Læs mere her.

Secondhand Bazar

Geplaatst door Studenterhus Aarhus op Vrijdag 14 december 2018

Den 6. april. Fri entré. Studenterhus Aarhus.

Hvem elsker ikke at gøre et godt køb? Tag til Secondhand Bazar i Aarhus og gør et godt kup, samtidig med at du nyder stemningen og samtidig har en dejlig dag.

Læs mere her.

Foredrag: Game of Thrones

Geplaatst door Dokk1 op Zondag 25 november 2018

Den 8. april. Entré 50 kr. Dokk1.

I år sætter 16:9 foredragene fokus på tv-serier, og den 8. april handler det om en af vores favoritter – Game of Thrones. Jacob Isak Nielsen som er medieforsker og lektor ved Medievidenskab, AU, vil sætte fokus på hvad det er, der gør, at vi allesammen taler om den storslåede serie. Tag med og bliv klædt på til den sidste sæson, som jo snart har premiere.

Læs mere her.

Rulleskøjtedisko

Disko, fest, musik
Tag med til rulleskøjtedisko. (Foto: Pexels)

Den 5. april. Entré 50 kroner. DGI-Huset på Værkmestergade.

Hvem har ikke altid drømt om at være inviteret til et rulleskøjtedisco? Nu går drømmen i hvert fald i opfyldelse! DGI-Huset i Aarhus sørger for god stemning, musik, øl og snacks, hvis du bare tager dine rulleskøjter og din hjelm med.

Læs mere her.

 

Oplevelser i april 2019 i Odense

Bøgetoppen åbner

Geplaatst door Odense ZOO op Woensdag 20 maart 2019

Den 13. april. Entré 180 kroner. Odense ZOO.

Årets nyhed i Odense ZOO er Bøgetoppen. Bøgetoppen er en 252 meter lang skovtur oppe i 12 meters højde. Herfra kan du nyde den smukke udsigt og samtidig blive klogere på den fantastiske natur.

Læs mere her.

Friday Networking Bar

Geplaatst door Coworking Plus op Woensdag 5 september 2018

Den 26. april. Fri entré. Coworking Plus.

Til Networking Bar kan du nyde en drink med dine kollegaer og de andre gæster, lytte til god livemusik og komme i det perfekte weekendhumør – alt sammen imens du netværker med nye mennesker. Det er da mega win-win!

Læs mere her.

Veras Market i Storms Pakhus

Geplaatst door Veras Market op Woensdag 2 mei 2018

Den 14. april. Fri entré. Storms Pakhus.

Det bliver langsomt lunere og mildere i vejret, og nu kan vi endelig købe lækkert tøj til forårs-sæsonen uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor loppefest og et stort genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle forårets fashion-musthaves til Veras Market i Storms Pakhus.

Læs mere her.

Iværksætteraften

Geplaatst door IDA på SDU & SDU TEK op Zaterdag 12 januari 2019

Den 30. april. Entré 100 kroner. SDU Cortex Lab.

Går du med en lille iværksætterdrøm i maven og vil du vide, hvordan du kommer i gang og får startet din egen virksomhed op? Så tag med til iværksætteraften, og udvid samtidig dit netværk. Mød også iværksætteren bag PlayDxtr, Kenneth Madsen, der fortæller om sine oplevelser som iværksætter på både godt og ondt.

Læs mere her.

Lord Siva x Artigeardit x Fraads

Geplaatst door The Artist op Woensdag 6 februari 2019

Den 20. april. Entré 200 kroner. Musikhuset Posten.

Fejr påsken med Lord Siva, Artigeardit og FRAADS, når de tager på tour sammen og besøger Musikhuset Posten. Så inviterer veninderne med, og hav en mega nice lørdag aften med god musik.

Læs mere her.

Geplaatst door EMERGENZA FESTIVAL op Vrijdag 22 maart 2019

Den 5. april. Entré 130 kroner. Musikhuset Posten.

Vil du have en finger på pulsen inden for ny dansk musik eller opdage morgendagens stjerner inden alle andre? Så gå ikke glip af Emergenza Festival 2019. Det er Danmarks største musikkonkurrence for talentfulde upcoming bands og artister. De, der går videre fra semifinalerne, skal spille i Syd-DK finalen på Musikhuset Postens store scene i Odense. Her afgør en jury, hvem der skal spille i den danske finale i Pumpehuset i København.

Læs mere her.

Besøg BRANDTS

Geplaatst door BRANDTS – Museum for kunst & visuel kultur op Zondag 17 juni 2018

Åbent hele året. Entré 95 kroner. BRANDTS.

BRANDTS er Danmarks største kultur- og udstillingshus. Muséummet viser hvert år cirka 20 forskellige udstillinger med dansk og international billedkunst, fotokunst og visuel kultur. Med den fantastiske samling af værker kan man opleve nogle af verdens bedste kunstnere, fotografer og billedskabere.

Læs mere her.

 

Læs også:

Aprilfund

· Mere fra samme kategori ·