Læs også:

Close
party maske piger fest (Foto: Pexels)

Disse accesssories er et absolut must

Annonce  | 

Vi elsker mode og alt, hvad der hører til. Men hvad skal man egentlig bruge pengene på? Accessories er en nem måde at fuldføre eller ændre et look på

Står du og skal en tur i byen, eller savner du måske, at der sker lidt nyt med din stil? Det kan også være, at du ikke er helt sikker på, hvad der skal til for, at du selv føler, at det hele spiller maks? Her får du vores bud på de absolut tre mest nødvendige accessories at have, som kan bruges til enhver lejlighed – også til festen.

Denne artikel indeholder betalte links.

Ure til kvinder er charmerende – men sørg for at vælge de rigtige!

Der findes et hav af forskellige slags ure til kvinder – store som små. Enkle eller iøjnefaldende …  Nogle i sølv og nogle i guld – alt efter hvad du er til. Det kan være svært at navigere igennem den ur-jungle, når man leder efter det perfekte ur, for udvalget er enormt. Derfor kan det være en god idé med lidt inspiration. Tissot ure plejer at være en sikker vinder, når snakken falder på lækre ure til kvinder, som samtidig også er til at betale for. Med et Tissot ur er du sikret en super høj kvalitet, cool elegance samt et ur, der vil holde i mange år. Stilen er meget enkel og elegant og vil passe til alle outfit, du har på. I øvrigt så stammer Tissot oprindeligt fra Schweiz, som alt har været et synonym på ure i højeste kvalitet.

tissot ur par holde hånd kærlighed (Foto: PR)
Accessories kan gøre en verden til forskel for et look – også et ur. (Foto: PR)

Er du dog ikke til Tissot ure, så vil et alternativ kunne være danske Skagen ure. Her er du sikret et alsidigt ur med et design, som du bestemt ikke går galt i byen med. Skagen ure har længe gjort sig positivt bemærket både her i Danmark og i udlandet. Priserne for urene er endvidere også til at være med på, hvorfor et Skagen ur potentielt set kan være det perfekte match for dig.

Lad ikke dit ur være alene – hav også armbånd in mente!

Hvis du endnu ikke ejer et armbånd, så er det på høje tide … Et armbånd udstråler stilrenhed og selvsikkerhed, hvorfor du med fordel allerede nu kan begynde at overveje, hvordan dit næste armbånd skal se ud. Har du eksempelvis et lækkert dameur, så forsøg at se, om ikke du kan finde et armbånd, som matcher dette ur i stilen.

armbånd asos accessories mode Foto: PR)
Mon ikke der gemmer sig et armbånd eller to hos dig … (Foto: PR)

Armbånd kan købes i mange fysiske butikker. Du kan endvidere også finde et enormt udvalg på nettet, hvor du ofte finder de bedste priser. Foretag dig blot en søgning på eksempelvis Google, så vil du straks gjort opmærksom på et hav af muligheder – billige som dyre.

En clutch er uundværlig

Går du tit i byen, eller er ude til ting, så vil du elske, hvor nemt det er at have en clutch med. Det kan nemlig hurtigt blive tungt og irriterende at skulle bære rundt på en stor taske, især hvis du skal i byen, hvor man ofte både skal stå op – danse eller sidde et sted med lidt plads.

asos clutch accessories
En clutch kan gøre en stor forskel … (Foto: PR)

Her er en clutch det perfekte alternativ, som du ikke må gå glip af at eje. Igen finder du det absolut største udvalg på nettet, hvor der er mange muligheder  – lige fra H&M, Asos, Mango eller Zara blot for at nævne nogen.

Læs også:

Februarfund

Februarfund

 

· Mere fra samme kategori ·