Læs også:

Close
Februarfund

Februarfund – så er der skønhedsnyheder til dig

Annonce: Indeholder reklamelinks  | 

Så blev det februar og dermed også tid til en masse dejlige skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer. Mon vi kan skimte til forår, så vi kan få gang i solcremerne …

En ny mascara

En god mascara kan gøre alverden for dit look. Det fede er også, at du ikke nødvendigvis behøver at bruge flere hundrede på en god en. Max Factors synes jeg er gode, og Volume Infusion er ny og virkelig anbefalelsesværdig. Det er en alt-i-en mascara, som tilfører imponerende volumen og samtidig give dine øjenvipper et sundt og vejplejet udseende. De aktive ingredienser i Volume Infusion mascara, keratin & biotin, stimulerer dine vippernes vækst. Så flotte og sunde vipper – ja tak.

max factor mascara vipper

Max Factor mascara, 119,95 kr., matas.dk

Pudderdåsernes Alt i en sæbe

Så er de dygtige dåser (ja, det må man godt kalde dem) kommet med endnu et super produkt. Den nye Alt i en sæbe er en mild sæbe med ganske få ingredienser, hvilket er skønt. Den kan bruges både til kroppen, ansigtet og hænder. Den gør “det den skal gøre” – gøre huden ren uden at udtørre eller svie. Ens badeværelse er i forvejen fyldt med produkter til alt muligt. Men faktum er jo, at mange af dem bare står og bliver gamle. Jeg er vild med både designet og enkelheden i denne sæbe. Den gør det den skal – ikke noget overflødigt crap …

alt i en sæbe pudderdåserne

Alt i en sæbe, 95 kr., dåseshoppen.dk

På med solcremen

Jeg er i forvejen pjattet med ecooking, som virkelig er gode, danske produkter. Denne solcreme har SPF30 og er med både UVA og UVB. Den har en lækker konsistens og er lavet på økologiske ingredienser og naturlige olier, også er den tilmed vandfast. Den er let at fordele og trænger hurtigt ind i huden. Så få nu den solcreme på – selvom det er februar. Der skal passes på den hud.

ecooking solcreme ansig

ecooking solcreme, 149 kr, matas.dk

 

Valentinsgave til dig selv

Snup en lille pick-me-up til dig selv eller en ven du vil glæde til Valentine. Det søde Strawberry Pick Me Up Kit løfter dit humør med en velduftende kombination af saftig Strawberry Shower Gel, fugtgivende Body Yogurt og øjeblikkeligt opfriskende Face Mist.

Strawberry Pick Me Up Kit

Strawberry Pick Me Up, 125 kr., bodyshop.dk

Pas på læberne

En fin lille krukke med lidt godt til de tørre vinterlæber. Xellence Harmony nutri moist lip conditionerer er en lækker sag, der er god altid at have ved hånden. Den både fugter, blødgører, genopbygger og beroliger de udsatte læber. Også selvom de er meget tørre, ru og sprukne, som de ofte kan være om vinteren. Og den virker længe, hvilket er dejligt. Der er nærende og blødgørende sheasmør, mandelolie og bivoks i samt fugtgivende E vitamin.
Fif: Den kan også bruges til de udsatte neglebånd, og det er den også ret god til.
xellence lip læbe tørre

Læbepomade fra Xellence, 169 kr., xellence-skincare.dk

Ansigtsscrub

Phenomé har en rigtig lækker ansigtsscrub med sukkerkrystaller og forskellige olier, jordbær samt olivenfrø. Den eksfolierer let og giver samtidig fugt og næring. Den skal sidde på 15-20 minutter og skylles så grundigt af, hvorefter dagcreme kommes på. Den kan også bruges som almindelig eksfoliering, hvor man i små cirkulære bevægelser masserer den rundt i ansigtet nogle minutter, hvor efter den renses af med varmt vand. Den kan bruges af alle hudtyper.

multiactive sugar peel_2 phenome maske scrub

Phenomé scrub, 285 kr., phenomé.eu/dk

Tør vinterhud

Tør vinterhud – det kender vi vist alle til. Men heldigvis findes Weledas Skin Food, og den er nu også kommet i en light version, der er en næringsrig, let creme som giver fugt med øjeblikkelig virkning efter påføring. Der er sheasmør, bivoks, kamilleekstrakt samt morgenfrueekstrakt i. Jeg har den altid med i tasken i vinterperioden.

skin food light weleda hud

Weleda Skin Food Light, 75 kr., www.notino.dk

Lavendel til ansigtet

Jeg elsker mist og lavendel. Her er de samlet i en ansigtsspray fra Mario Badescu – som er et mærke, som jeg virkelig synes er godt. Den kan bruges af alle hudtyper og virker dejligt beroligende. Den er pæn – prisen er fin, og den er dejlig at have i tasken. Den virker øjeblikkeligt fugtgivende og beroligende på stresset og tør hud.

ansigtsspray mist Sephora_EXCLUSIVE BRANDS_Mario Badescu_Spring 19_785364134386 FacialSprayLavender

Ansigtsspray fra Mario Badescu, 100 kr. magasin.dk

Pigmentforandringer

Man kan få de små pigmentforandringer i alle aldre. De er irriterende, og man kan bare få øje på dem hver eneste dag. Men hvorfor ikke gøre noget ved det? Exuviance har en dagcrme med SPF25, der minimerer de små irriterende pletter. Og det gør den rent faktisk. Så er du en af dem, der irriteres over dem hver dag, så er her løsningen. Og det bedste af det hele er, at den hjælper også med, at de ikke kommer igen.

exuviance pigmentforandringer dagcreme

Exuviance dagcreme, 399 kr., ring 33 91 91 48 for nærmeste forhandler

Masketid

Jeg elsker de masker. Det er ren forkælelse og hygge. Køber du dem i Sephora er de også til at betale. Med denne Coconut water rubber maske tager det kun fem minutter at blødgøre huden, give den et fugtboost og lindre den der vinterirriterende følelse af træt og kedelig hud. Masken bliver sådan lidt som en gummiagtig pasta, når den blandes med vand. Du påfører bare et tykt lag og lader den tørre. Og så kan den forsigtigt pilles af lidt senere. Klar – parat – lækker …

Sephora_SEPHORA COLLECTION_Fall 18_Skincare_COCONUT WATER RUBBER maske kokos

Sephora kokosmaske, 39 kr. fås i Sephora-butikkerne

Deodorant til ham eller dig selv

Bulldog Original Deodorant er en hudvenlig deodorant baseret på naturlige, multifunktionelle og aktive ingredienser, der giver en effektiv beskyttelse mod dårlig lugt hele dagen. Den dufter virkelig let og friskt, og selvom Bulldog egentlig er et hudplejemærke til mænd, så kan kvinderne nemt være med her. Jeg synes, den er super lækker.

bulldog deodorant

Deodorant fra Bulldog, 99,95 kr. matas.dk

Lidt brun har man vel lov at være

Mens vi venter på forår kan en Derma Selvbruner til krop og ansigt give lidt naturlig, smuk og sund glød i en fart, så vi ikke ser helt gennemsigtige ud i huden. Den er med mandelolie, sheabutter og glycerin og trænger hurtigt ind. Derma er Svanemærket og er både allergivenlig samt uden parfume og 100 procent vegansk.

derma selvbruner hud krop

Derma selvbruner, 99,95 kr. matas.dk

Kaffeskrub

EXPRESS-O COFFEE SCRUB er en cremet bodyscrub, som er beriget med koffein der klæber sig direkte til huden. Massér scrubben på tør hud for en intens scrub, eller brug den på fugtig hud for en mere mild behandling. Din hud efterlades uendelig blød og strålende, og den tager kun to minutter. Nøgleingredienser er ristet rund Robusta kaffegrums: Kaffe fremmer kollagen produktion og eliminerer tør hud, sukker, kanel, søde mandler og macadamia olier. En lækker cocktail af A,E og D vitamin.

 beauty maske Sephora_EXCLUSIVE BRANDS_Frank Body_Spring 19 coffee-scrub

Frank Body maske, 140 kr. , fås i Sephora-butikkerne

Back to the 80’ties

ColorBlock fra Sehora er en cool koboltblå flydende eyeliner, der kan dresse ethvert party outfit op. Den er intens i farven og giver lige det ekstra til din makeup. Øv dig lige et par gange inden, den aften, hvor du SKAL til festen. Også selvom den er supernem at påføre. 😉

Sephora_SEPHORA COLLECTION_Color Hit eyeliner makeup

Sephora eyeliner,  115 kr. , fås i Sephora-butikkerne

 

Denne artikel indeholder affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

 

Læs også:

Redaktionens oprydningstips

· Mere fra samme kategori ·