Læs også:

Close
Rosamund Pike, golden globe

Get the look: Rosamund Pike til Golden Globe Awards

Skønhed  | 

Smukke Rosamund Pike så fantastisk ud på den røde løber til Golden Globe Awards. Hendes look var blankt og sofistikeret og var stylet af hårstylisten Bryce Scarlett fra Moroccanoil. Se her, hvordan du genskaber looket derhjemme

– Rosamunds look er inspireret af hendes smukke og klassiske Givenchy Couture kjole. Hendes detaljerede kjole var både moderne og super grafisk, så vi ønskede et look, hvor hendes hår var lækkert blankt og sofistikeret, fortæller hårstylist Bryce Scarlett fra Moroccanoil.

Rosamund Pike, golden globe
Rosamund Pike til Golden Globe Awards 2019. (Foto: 76th Golden Globe Awards / Kevork Djansezian / Hair by Moroccanoil Celebrity Hairstylist Bryce Scarlett)

Get the look

Er du lige så begejstret, som vi er, og har du lyst til selv at genskabe looket derhjemme, så læs vores trin for trin-guide her.

Step 1: Påfør Moroccanoil Treatment Light på størrelse med en 50-øre i fugtigt hår for at skabe den perfekte base for den videre styling af håret.

Step 2: I hårrødderne påføres Moroccanoil Volumizing Mousse, og i spidserne påføres Morccocanoil Blow Dry Concentrate for at skabe et glat look.

Step 3: Lav midterskilning og træk håret tilbage i en lav hestehale. Efterfølgende sprayes Moroccanoil Luminous Hairspray Strong i håret, for at det sætter sig.

Step 4: Fugt selve hestehalen med Moroccanoil Luminous Hairspray Strong og red den forsigtigt igennem. Efterfølgende samler du den i en lille, lav bun.

Step 5: Som det allersidste sprayer du håret med Moroccanoil Glimmer Shine for at skabe et flot og shiny finish.

Moroccanoil

Om Moroccanoil

I dag er Moroccanoil tilgængelig i mere end 65 lande over, og deres mål er at stå bag smukke forvandlinger og skabe produkter, der inspirerer vores selvtillid. Moroccanoil kan købes i saloner, hos kurbade og online. Moroccanoils produkter er inspireret af Middelhavet, og efterlader håret samt huden næret, strålende og smuk.

 

Læs også: Beauty: Sådan laver du selv Hailey Biebers look

· Mere fra samme kategori ·